Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
možná i trochu jsem, protože najít někoho nezadluženého, který nepije, nekouří a nemá X děcek s několika ženami skoro nejde.
Ale jde…nesmíš brát vše co se namane…tohohle fakt ne ![]()
@Anonymní píše:
je to tak, můžeme být kamarádi, ale vztah, to ne…Vždyť on nemá žádný život.
No a už je ti jasný proč asi…však ty narazis na nekoho lepsiho…uvidis..drzim palce.
@Anonymní píše:
mě práce na zahradě baví, takže jsem nad tím takhle nepřemýšlela, ale máš pravdu, udělaly jsme mu práce hodně. Koupila jsem já kilo a když se snědly, tak nebylo nic. Schválně jsem nekoupila, jestli koupí on, nekoupil a dcerka dostala buřta od souseda z vedlejší chaty.
Tak musím uznat, že jak jsem stará, tak jsem stejně ještě dost naivní, neboť mě nenapadlo, že si ty buřty koupila ty
asi za odměnu, že si mohla pracovat na jeho majetku
tak to už je fakt masakr a utnula bych veškerý kontakt, z tohohle bych byla už vyloženě slušně řečeno naštvaná…
@Monchichik kde zijes? Na serialy kouka snad vetsina chlapu Hry o truny, Walking dead, Jak jsem poznal Vasi Matku, Narcos atd.
@bjetuschka píše:
Nechce se mi věřit tomu, že ten chlap má myčku, podle mě, jestli nádobí někdy myje, tak při sprchování
Tak to mam zachvat…
![]()
@elinka90 no nemám kolem sebe žádného, co by koukal na seriály
, ty co píšeš vůbec neznám, nemám to ráda ![]()
@Hegy no jestli ty talíře šmudlá trenýrkama, který u toho pere, tak mám taky záchvat, ale
![]()
@Monchichik nemas to rada, protoze to neznas
to neni Ordinace nebo Ulice, ty take rada nemam,
@elinka90 Nekoukám ani na Ordinaci ani ulici…Jak jsem poznal vaši matku jsem viděla kousek, nepřijde mi to vtipné…vydržím koukat tak na Zákon a pořádek
, nemám ráda ani fantasy ani rádoby vtipné americké seriály…
Píšu si na FB s tím sousedem ze sousední chaty o spořivosti mého již v krátce ex..
Zná celou jeho rodinu, prý jsou všichni takoví. Jeho synovec údajně nosí boty o pět čísel větší, protože je vyfasoval v práci.
![]()
@Monchichik píše:
@elinka90 Nekoukám ani na Ordinaci ani ulici…Jak jsem poznal vaši matku jsem viděla kousek, nepřijde mi to vtipné…vydržím koukat tak na Zákon a pořádek, nemám ráda ani fantasy ani rádoby vtipné americké seriály…
kouká na Kobru 11 a Vražedné pobřeží, pak na Šlágr
@Monchichik píše:
@Zumpa v tom případě nejsi vůbec spořivý, ty si vůbec nedokážeš představit, na co všechno se dá ještě použít voda po umytí celé rodiny…
Jako chlap nic moc, no. Ale tedy to šetření vodou je mi sympatické. Plýtvat vodou umí každej bl. beček, ale dát si tu práci a s vodou šetřit mi připadá hodné obdivu. Nemyslím tedy, že bych vodu ze sprchování vytírala, ale my když třeba napustíme dítěti vanu, tak je nám fakt proti mysli to za pár minut pustit do odpadu a normálně to použijeme na spláchnutí záchoda. Když ráno chladím čaj ve studené vodě, tak to nevyliju, ale manžel s tím zalije květiny apod. Jako lidé si fakt neuvědomují, že pitná voda má svou cenu.
@Anonymní píše:
kouká na Kobru 11 a Vražedné pobřeží, pak na Šlágr
To myslíš vážně? ![]()
Fuj…pryč s nim…