Extrémní šetřivost přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
21.4.20 15:17
@Anonymní píše:
Je mi přes 40 a jsem sama s dcerou, která má 9 let. Našla jsem si přítele skoro 50, který je jinak fajn, dcera je z něj nadšená. ale jak ho víc poznávám, taksi myslím, že je držgrešle.
Nebydlíme spolu, jen se navštěvujeme. Má svůj byt 1+1, kde si hospodaří. Neustále hlídá, aby bylo zhasnuto a nabádá k tomu i návštěvy. Když se sprchuje-me, tak je potřeba stát nad lavorem, aby voda tekla do toho škopku, pak tou vodou vytírá a nakonec ještě splachuje WC. Vaření mu taky vadí, je to prý rozhazovačnost a stráta času, raději si koupí tvarohové buchtičky z Penny…
Včera slíbil dceři, že zajedou do cukrárny. Nezajeli, skončili u jeho kamaráda, který je cukrář, takže věděl, že něco bude mít doma a bude to zadarmo. :zed: Před kamarádama se chová, že je „potřebný“
Asi není šance, že by ho to přešlo. :think:

To jsi takový zoufalec, že sis našla Toto? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
21.4.20 15:18
@Anonymní píše:
Dvakrát za den nám volá, proč nezajedeme, že mu chybíme a je sám. Je mi ho na jednu stranu líto, ale sprotivil se nám.

Vzala bych telefon a řekla, že už ani nezajdeme, a důvod proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.20 15:23
@Burj Chalifa píše:
To jsi takový zoufalec, že sis našla Toto? ;)

možná i trochu jsem, protože najít někoho nezadluženého, který nepije, nekouří a nemá X děcek s několika ženami skoro nejde. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
401
21.4.20 15:28

Sama máš jedno dítě, tak nehledej bezdětného. Dospělý chlap s dítětem už asi uvažuje jinak, má zodpovědnost a chápe, co děti potřebují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
21.4.20 15:28
@Anonymní píše:
na toaleťák a sprchové mýdlo si už stěžoval, kolik ho moje dcerka spotřebuje. Když jsem donesla roličku a sprchový mýdlo, tak se čertil, že ho urážím…že takovej chudák zase není.

On je presne typ partnera, u ktereho at udelas cokoli, tak bude vzdycky vse spatne.
Souhlas, ze drzgreslovstvi je hrozna vlastnost a nejde se ji zbavit, jen se vekem zhorsuje. Ten clovek ma proste super pocit z toho, ze utratil, vydal, spotreboval cehokoli co nejmin a pritom muze mit na ucte bezprizorni statisice. A pokud utratis nebo uzijes si cehokoli nad jeho fiktivni limit, tak je v desne nepohode a dela zlo. :?

No nehodite se k sobe. Tohleto dobrovolne nesnese zadna normalni zenska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.4.20 15:32

Exot a spindira.. RChle pryč.. Řekla bych, že už znáš důvod, proč je sám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
21.4.20 15:35
@Anonymní píše:
Je mi přes 40 a jsem sama s dcerou, která má 9 let. Našla jsem si přítele skoro 50, který je jinak fajn, dcera je z něj nadšená. ale jak ho víc poznávám, taksi myslím, že je držgrešle.
Nebydlíme spolu, jen se navštěvujeme. Má svůj byt 1+1, kde si hospodaří. Neustále hlídá, aby bylo zhasnuto a nabádá k tomu i návštěvy. Když se sprchuje-me, tak je potřeba stát nad lavorem, aby voda tekla do toho škopku, pak tou vodou vytírá a nakonec ještě splachuje WC. Vaření mu taky vadí, je to prý rozhazovačnost a stráta času, raději si koupí tvarohové buchtičky z Penny…
Včera slíbil dceři, že zajedou do cukrárny. Nezajeli, skončili u jeho kamaráda, který je cukrář, takže věděl, že něco bude mít doma a bude to zadarmo. :zed: Před kamarádama se chová, že je „potřebný“
Asi není šance, že by ho to přešlo. :think:

Zdrhej. :mrgreen: Narazilas na extrémně kazový kus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.20 15:45
@Chytrak píše:
On je presne typ partnera, u ktereho at udelas cokoli, tak bude vzdycky vse spatne.
Souhlas, ze drzgreslovstvi je hrozna vlastnost a nejde se ji zbavit, jen se vekem zhorsuje. Ten clovek ma proste super pocit z toho, ze utratil, vydal, spotreboval cehokoli co nejmin a pritom muze mit na ucte bezprizorni statisice. A pokud utratis nebo uzijes si cehokoli nad jeho fiktivni limit, tak je v desne nepohode a dela zlo. :?No nehodite se k sobe. Tohleto dobrovolne nesnese zadna normalni zenska.

je to tak, můžeme být kamarádi, ale vztah, to ne…Vždyť on nemá žádný život.

• Citovat
  • Upravit
7571
21.4.20 15:47
@bjetuschka píše:
Vaření je rozhazovačnost… Nemůžu se přestat smát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ten chlap je doslova hloupej. A ty nevis, ze pri vareni spotrebujes elektrinu nebo plyn, pak nejake suroviny a po tom jidle vodu a minim. tablety do mycky a zase elektrika? ;)

Pro nej by bylo ekonomicky nejvyhodnejsi vubec nezrat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
21.4.20 15:50
@Anonymní píše:
na toaleťák a sprchové mýdlo si už stěžoval, kolik ho moje dcerka spotřebuje. Když jsem donesla roličku a sprchový mýdlo, tak se čertil, že ho urážím…že takovej chudák zase není.
:mrgreen: a bude jen hůř. A když je u tebe tak taky vše tak hrotí nebo to je mu jedno když to není jeho?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.20 15:55
@Markéta80 píše: :mrgreen: a bude jen hůř. A když je u tebe tak taky vše tak hrotí nebo to je mu jedno když to není jeho?

byl dvakrát a vyčetl plnou ledničku, mrazák a zásoby jídla i drogerie. A víckrát k nám nešel. :D

• Citovat
  • Upravit
45690
21.4.20 15:57
@Anonymní píše:
byl dvakrát a vyčetl plnou ledničku, mrazák a zásoby jídla i drogerie. A víckrát k nám nešel. :D

Jak jako vycetl??

A ty se tady ptas jestli s nim mas zustat? Tak to je snad jasny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
21.4.20 15:57
@Anonymní píše:
byl dvakrát a vyčetl plnou ledničku, mrazák a zásoby jídla i drogerie. A víckrát k nám nešel. :D

Nemohl se divat na to, jak strasne rozhazujes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.20 15:59
@veria píše:
Jak jako vycetl??A ty se tady ptas jestli s nim mas zustat? Tak to je snad jasny…
že rozhazuju, že je dcerka rozmazlená atd. Budu se starat, aby to nějak „vyšumělo“
  • Citovat
  • Upravit
36504
21.4.20 16:07

Řeknu Ti to natvrdo. Pokud chceš být kvůli pocitu, že máš chlapa jeden kus ponižována usurpátorem, vytrvej v ponižujícím vztahu jako onuce a rohožka dál, Tvoje volba.Pak tu ale nezakládej bolestínské diskuse. To Ti to péro za to stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí