Extrémní šetřivost přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Meddie
25.4.20 07:43
@káťa píše:
Pokud se dobře pamatuji, tak zakladatelka psala že spolu byli přes rok, ne? Byl to její přítel.
Free by se asi zbláznila, ale můj partner (42) s mojí dcerou (13) spolu jezdí sami na její několikadenní turnaj, kde spí samozřejmě v hotelu, když já nemůžu, jsou spolu často sami doma, mazlí se spolu, blbnou a lochtaji se atd.
A přitom je v tom jenom „mateřská“ láska, protože k sobě ti dva hodně citově přilnuli. Stejně se chová partner i ke své dceři a moje dcera ke mně.Free by nás asi hnala na ospod hned…

A já s Free naopak souhlasím ohledně té opatrnosti, v žádné případě bych nepustila svou dceru s mužem, kterého znám jenom rok, v podstatě povrchně (asi až na tu šetrnost), pokud by mi navíc v něčem neseděl, i kdyby z něj ona byla jakkoli nadšená. Možná leda tak se mnou.

• Citovat
  • Upravit
477
25.4.20 13:11
@g.sandova píše:
I otec od rodiny muze byt pedofil. A OSPOD na ni?

Viz dokument V síti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
25.4.20 22:05
@Meddie píše:
A já s Free naopak souhlasím ohledně té opatrnosti, v žádné případě bych nepustila svou dceru s mužem, kterého znám jenom rok, v podstatě povrchně (asi až na tu šetrnost), pokud by mi navíc v něčem neseděl, i kdyby z něj ona byla jakkoli nadšená. Možná leda tak se mnou.

Je fakt, že já jsem svého partnera neznala ze seznamky, ale od vidění jsme se znali už roky a věděla jsem, že je to slušný chlap, znala jsem jeho dceru, neteř a ségru, podnik jeho rodičů atd…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky