Extrémní šetřivost přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
22.4.20 16:17
@káťa píše:
Měla jsem v jednom ex podobný příklad. Sám byl bohatý ( měl několik domů, pozemků, aut, vzdělaný atraktivní Ing.), ale totální drzgresle. Lezlo to z něj postupně, že začátku vztahu kalil vodu.
Ale přesně, pořád se muselo zhasínat, provozoval jen aktivity a koníčky, které byly zadarmo, všude se snažil jezdit na kole, aby neprojel ohm, když se někde platilo vstupné, buď lezl přes plot nebo tam raději nešel, jedl i prošla jídla, jenom aby se nevyhodily (taky občas sním něco s prošlou minimálnímu, ale on jedl fakt i plesnivý, prošly přes rok atd.), pořád vařil čočku s vejcem (ty dostával od sousedky zadarmo), jeden den měl čočku s vejc a druhý den si ten zbytek zredil a měl čočkovou polévku, topil jenom v síni (dřevo zadarmo) a v koupelně měl v zimě 5 stupňů, protože bylo škoda tam topit a jako první oběd, na který mě pozval bylo, že mi upekl kuřecí kostry s bramborem (ten taky dostával zadarmo. Když mi to tenkrát nandal slavnostne na talíř a já koukala, co to je (kostry kupujeme pro psy, ale pečené jsem je předtím neviděla), tak říkal, že je na nich masa dost a je zbytečny kupovat celý kuře, že se z toho dá najíst. A pak po jídle teda dodal, že to byla zkouška, jestli nejsem moc náročná ( no nebyla, kostry pekl každou chvíli…). Jo a taky byl tenkrát ze seznamky, už je to řadu let a pořád na té seznamce je - nedávno jsme na něj koukali doma :lol: :lol: :lol:
:poblion: Proč jsi s takovým exemplářem byla?
  • Citovat
  • Upravit
káťa
22.4.20 16:22
@Klopotkova píše: :poblion: Proč jsi s takovým exemplářem byla?

Protože jsem byla zamilovaná a blbá, no…nic víc k tomu nemůžu napsat (i když s těma kostrama jsem to brala fakt jako že udělal srandu, než se začaly postupně nabalovat i další věci)

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
22.4.20 16:24
@Anonymní píše:
byl dvakrát a vyčetl plnou ledničku, mrazák a zásoby jídla i drogerie. A víckrát k nám nešel. :D

Ty jo, co si to vůbec dovoluje Ti říkat, za co máš utrácet, tohle by byla poslední kapka, letěl by jak namydlený blesk.

• Citovat
  • Upravit
42481
22.4.20 16:29
@Klopotkova píše:
Ty jo, co si to vůbec dovoluje Ti říkat, za co máš utrácet, tohle by byla poslední kapka, letěl by jak namydlený blesk.

A tady opět musím s Klopčou souhlasit, tohleto stvoření by nemělo šanci :cert: Prostě neeee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
22.4.20 16:55

Zakladatelko, psala jsi, že ses s ním rozešla a že on Ti napsal, že mu dlužíš 1600Kč, přestaň s ním komunikovat, nic mu neúčtuj, co by on Tobě měl proplatit, úplně se odmlč, zablokuj si ho, tím ho nejvíce vytrestáš, že s ním přestaneš komunikovat, on je chlap na h.ovno a buď ráda, že ses ho zbavila! Jen doufám, že to s tím rozchodem myslíš vážně a že nevyměkneš, s tím šetřením a diktováním Tobě za co máš a nemáš utrácet by se mi úplně zhnusil, takového chlapa bych si nemohla vážit, fuj tajbl, vůbec mu na Tobě, na vás s dcerou nezáleží, on je s prominutím na hov.no!

• Citovat
  • Upravit
39681
22.4.20 17:06
@Klopotkova píše:
Zakladatelko, psala jsi, že ses s ním rozešla a že on Ti napsal, že mu dlužíš 1600Kč, přestaň s ním komunikovat, nic mu neúčtuj, co by on Tobě měl proplatit, úplně se odmlč, zablokuj si ho, tím ho nejvíce vytrestáš, že s ním přestaneš komunikovat, on je chlap na h.ovno a buď ráda, že ses ho zbavila! Jen doufám, že to s tím rozchodem myslíš vážně a že nevyměkneš, s tím šetřením a diktováním Tobě za co máš a nemáš utrácet by se mi úplně zhnusil, takového chlapa bych si nemohla vážit, fuj tajbl, vůbec mu na Tobě, na vás s dcerou nezáleží, on je s prominutím na hov.no!

Konečně to někdo napsal. Holka, já vůbec nepobírám (fakt nic ve zlým jako :mavam: ),že jen uvažuješ o tom, že bys kamsi jela a i kdyby vdovec vedle, co i může být fajn atd.,tohle prostě je pro něj jasný - KONEC, tečka a hotovo! Žádný se vidět, ani reagovat na tu jeho hovadinu o 16 stovkách nebo kolik to bylo. Bloknout číslo a nazdar!
Nějak nechápu, proč o tom, že by ses s ním ještě nějak někde viděla, uvažuješ??? Víš, jak to může dopadnout, bude se Ti snažit vykecat díru do hlavy nebo Ti ještě i vypočítávat další věci, co mu „dlužíš“ :pocitac:. PROČ tohle ještě prodlužovat? Vždyť je to úplnej magor a vadnej a naprosto nepoužitelnej kus!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39681
22.4.20 17:08
@PaníBovaryová píše:
Kdovi kde tu matraci koupil :roll: to uz zname z diskuze o nahrade skody za pripalenou deku :mrgreen:

Jojo, něco podobnýho, hrůza.

https://www.emimino.cz/…ankovani/40/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
22.4.20 17:22

Za mým chodí jeden kolega a vždy vzdychá jak nemá peníze a tak. Kdysi se ho můj zeptal kam jde a prý do banky uložit tři sta tisíc :mrgreen:

On je totální šetřilek a vůbec nechápe, že třeba můj chlap má cca 20 boty a o oblečení ani nemluvím. Prý někdy ho musíme pozvat a ukázat mu můj botník. Já sem jednu dobu sbírala tenisky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
22.4.20 18:09
@Mejdlovak píše:
Je to zkurv*nej troll :poblion:

Proč myslíš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
22.4.20 19:06

@Vosma29
Takový případ znám. Chodí v oblečení i botách do rozpadnutí. Kdybych nevěděla, tak mu i něco dám, ať má co na sebe. A on přitom v bance statisíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
22.4.20 19:21

@Mahidevran Moje babi říkávala: Hejkalům přidat a Stejskalům ubrat. A přesvědčila jsem se, že nejvíc hekaji ti prachatí. Jako jedna známá. Nemá pomalu na jídlo, a pak z toho vypadne, že má 2 nemovitosti+ x hektarů pole a lesa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
22.4.20 20:41
@Anonymní píše:
Je mi přes 40 a jsem sama s dcerou, která má 9 let. Našla jsem si přítele skoro 50, který je jinak fajn, dcera je z něj nadšená. ale jak ho víc poznávám, taksi myslím, že je držgrešle.
Nebydlíme spolu, jen se navštěvujeme. Má svůj byt 1+1, kde si hospodaří. Neustále hlídá, aby bylo zhasnuto a nabádá k tomu i návštěvy. Když se sprchuje-me, tak je potřeba stát nad lavorem, aby voda tekla do toho škopku, pak tou vodou vytírá a nakonec ještě splachuje WC. Vaření mu taky vadí, je to prý rozhazovačnost a stráta času, raději si koupí tvarohové buchtičky z Penny…
Včera slíbil dceři, že zajedou do cukrárny. Nezajeli, skončili u jeho kamaráda, který je cukrář, takže věděl, že něco bude mít doma a bude to zadarmo. :zed: Před kamarádama se chová, že je „potřebný“
Asi není šance, že by ho to přešlo. :think:

Docela jsem se zasmála? :D Předpokládám, že jestli se takto choval celý život k vlastním dětem, že se s ním ani nestýkají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
22.4.20 20:44
@Karmínie píše:
Docela jsem se zasmála? :D Předpokládám, že jestli se takto choval celý život k vlastním dětem, že se s ním ani nestýkají.

On má děti? To jsi vyčetla kde?

• Citovat
  • Upravit
6665
22.4.20 20:54
@káťa píše:
Protože jsem byla zamilovaná a blbá, no…nic víc k tomu nemůžu napsat (i když s těma kostrama jsem to brala fakt jako že udělal srandu, než se začaly postupně nabalovat i další věci)

To bude beztak ten samý, zakladatelka psala, že jej má taky ze seznamky. :D
Nebo vážně takových exotů existuje víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
22.4.20 20:56
@Klopotkova píše:
On má děti? To jsi vyčetla kde?

Každý chlap má v 50 letech nějaké děti, to je snad jasné. Nebo myslíš, že je v tom věku ještě panic? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí