Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@káťa píše:
No já po tehdejších marných pokusech že seznamek taky na seznamování zanevřela a život mi přihrál spřízněnou duši a životního parťáka pro mě i dceru sám a bez seznamky, a dokonce je o 2 roky mladší než já. Už jsme spolu spokojeni několik let a láska z nás nevyprchala. A i s dcerou mají naprosto skvělý vztah.
super ![]()
@JakubJemi píše:
@Maaarč jo tak sem asi divné chtít o deset a více let mladší
Manželka je o 7 mladší a to považuji za strop.
Kdyby byla trochu starší taky by se nic nestalo.
zamlada je to něco jiného. ![]()
@Anonymní píše:
teď si dám klid a nebudu nikoho cíleně hledat. Před tímhle šetřílkem mi přišel na schůzku dost neupravenej pán 55 let, který snad neznal mýdlo.
Tyhle tipci pak nosej skautské trenky - vpředu mapy, vzadu škrtátko…
![]()
@Hanka1 píše:
Tyhle tipci pak nosej skautské trenky - vpředu mapy, vzadu škrtátko…![]()
![]()
vyslihla jsi to naprosto přesně ![]()
@Hanka1 píše:
![]()
@Venett A jsou snad otevřený cukrárny? Není to celý trochu divný. Pořád platí nouzový stav. Proč by mělo jezdit dítě s cizím chlapem, byť by to byl přítel zakladatelky, na návštěvu k dalším cizím lidem. Je to prostě divný a podezřelý. Fajn jsou akorát ty historky, co jsou tu k přečtení od jiných.
@Hanka1 píše:
![]()
Hanko, já jsem právě dojedla vynikající grilovanou krkovičku, ráda bych si ji kvůli živinám ponechala, jestli dovolíš
Mapy a skrkátka… ![]()
@Mejdlovak píše:
@Venett A jsou snad otevřený cukrárny? Není to celý trochu divný. Pořád platí nouzový stav. Proč by mělo jezdit dítě s cizím chlapem, byť by to byl přítel zakladatelky, na návštěvu k dalším cizím lidem. Je to prostě divný a podezřelý. Fajn jsou akorát ty historky, co jsou tu k přečtení od jiných.
Mně teda přišlo, že jak se diskuse rozbíhala, tak si pak zakladatelka s gustem přisadila. A to už se mi moc nelíbilo. Tak jasně, každý jsme nějaký, ne všichni všem vyhovují, ale zesměšňování fakt nemám ráda…
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Mně teda přišlo, že jak se diskuse rozbíhala, tak si pak zakladatelka s gustem přisadila. A to už se mi moc nelíbilo. Tak jasně, každý jsme nějaký, ne všichni všem vyhovují, ale zesměšňování fakt nemám ráda…
Myslíš s tím žalovníčkem sousedem ![]()
@Mejdlovak píše:
cukrárny otevřené jsou, prodávají na „výnos“ A dítě jelo do té cukrárny.
![]()
@Anonymní píše:
cukrárny otevřené jsou, prodávají na „výnos“ A dítě jelo do té cukrárny.![]()
Divný lži. S výdejem do okna otevřené sice jsou, a co jako? Stejně to celý smrdí. Mně bude čtyřicet za tři roky a nedovedu si představit, co bych dělala s padesátiletým dědkem. A proč bych s ním měla kamkoliv v době nouzového stavu pouštět dítě, které ani není jeho. Jsou to lži, a pokud jsi doopravdy tak hloupá, tak se nedivím, že si nedovedeš udržet zdravej a funkční vztah s vrstevníkem. A jen tak mimochodem, co tomu říká bio otec, že pouštíš dítě za téhle situace kamkoliv s cizím chlapem? Sorry, ale nemám pro to moc pochopení. Jsem divně tradiční, dítě jsem si pořizovala až do manželství, který doposud trvá. Zdar všem lhářům ![]()
@Anonymní píše:
cukrárny otevřené jsou, prodávají na „výnos“ A dítě jelo do té cukrárny.![]()
A Ty opravdu nemáš strach pouštět svoji dceru kamkoliv s cizíma dědkama?
@Mejdlovak píše:
Divný lži. S výdejem do okna otevřené sice jsou, a co jako? Stejně to celý smrdí. Mně bude čtyřicet za tři roky a nedovedu si představit, co bych dělala s padesátiletým dědkem. A proč bych s ním měla kamkoliv v době nouzového stavu pouštět dítě, které ani není jeho. Jsou to lži, a pokud jsi doopravdy tak hloupá, tak se nedivím, že si nedovedeš udržet zdravej a funkční vztah s vrstevníkem. A jen tak mimochodem, co tomu říká bio otec, že pouštíš dítě za téhle situace kamkoliv s cizím chlapem? Sorry, ale nemám pro to moc pochopení. Jsem divně tradiční, dítě jsem si pořizovala až do manželství, který doposud trvá. Zdar všem lhářům
Běžně obviňujes lidi ze lži, protože ti chybí fantazie?
no fuj.