Extrémní šetřivost přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.4.20 18:23
@PaníBovaryová píše:
no to je ten ekolog :D

no fuj. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.20 18:25
@káťa píše:
No já po tehdejších marných pokusech že seznamek taky na seznamování zanevřela a život mi přihrál spřízněnou duši a životního parťáka pro mě i dceru sám a bez seznamky, a dokonce je o 2 roky mladší než já. Už jsme spolu spokojeni několik let a láska z nás nevyprchala. A i s dcerou mají naprosto skvělý vztah.

super :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.20 18:30
@JakubJemi píše:
@Maaarč jo tak sem asi divné chtít o deset a více let mladší
Manželka je o 7 mladší a to považuji za strop.
Kdyby byla trochu starší taky by se nic nestalo.

zamlada je to něco jiného. ;)

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
23.4.20 18:49
@Anonymní píše:
teď si dám klid a nebudu nikoho cíleně hledat. Před tímhle šetřílkem mi přišel na schůzku dost neupravenej pán 55 let, který snad neznal mýdlo. :zed:

Tyhle tipci pak nosej skautské trenky - vpředu mapy, vzadu škrtátko… :mrgreen: :P :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.20 19:09
@Hanka1 píše:
Tyhle tipci pak nosej skautské trenky - vpředu mapy, vzadu škrtátko… :mrgreen: :P :poblion:

vyslihla jsi to naprosto přesně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7571
23.4.20 19:10
@Hanka1 píše:
Tyhle tipci pak nosej skautské trenky - vpředu mapy, vzadu škrtátko… :mrgreen: :P :poblion:
:lol: To je fakt kentus! :D Obleceni a trencle pere jen na sobe v potoce.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mejdlovak
23.4.20 19:16

@Venett A jsou snad otevřený cukrárny? Není to celý trochu divný. Pořád platí nouzový stav. Proč by mělo jezdit dítě s cizím chlapem, byť by to byl přítel zakladatelky, na návštěvu k dalším cizím lidem. Je to prostě divný a podezřelý. Fajn jsou akorát ty historky, co jsou tu k přečtení od jiných.

• Citovat
  • Upravit
9319
23.4.20 19:26

@Mejdlovak vklidu jen se ptám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42471
23.4.20 19:31
@Hanka1 píše:

Hanko, já jsem právě dojedla vynikající grilovanou krkovičku, ráda bych si ji kvůli živinám ponechala, jestli dovolíš :mrgreen: :mrgreen: :jazyk: :mrgreen: Mapy a skrkátka… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.20 19:46
@Mejdlovak píše:
@Venett A jsou snad otevřený cukrárny? Není to celý trochu divný. Pořád platí nouzový stav. Proč by mělo jezdit dítě s cizím chlapem, byť by to byl přítel zakladatelky, na návštěvu k dalším cizím lidem. Je to prostě divný a podezřelý. Fajn jsou akorát ty historky, co jsou tu k přečtení od jiných.

Mně teda přišlo, že jak se diskuse rozbíhala, tak si pak zakladatelka s gustem přisadila. A to už se mi moc nelíbilo. Tak jasně, každý jsme nějaký, ne všichni všem vyhovují, ale zesměšňování fakt nemám ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
23.4.20 20:12
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Mně teda přišlo, že jak se diskuse rozbíhala, tak si pak zakladatelka s gustem přisadila. A to už se mi moc nelíbilo. Tak jasně, každý jsme nějaký, ne všichni všem vyhovují, ale zesměšňování fakt nemám ráda…

Myslíš s tím žalovníčkem sousedem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.20 08:19
@Mejdlovak píše:

cukrárny otevřené jsou, prodávají na „výnos“ A dítě jelo do té cukrárny. :zed: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Mejdlovak
24.4.20 10:34
@Anonymní píše:
cukrárny otevřené jsou, prodávají na „výnos“ A dítě jelo do té cukrárny. :zed: :roll:

Divný lži. S výdejem do okna otevřené sice jsou, a co jako? Stejně to celý smrdí. Mně bude čtyřicet za tři roky a nedovedu si představit, co bych dělala s padesátiletým dědkem. A proč bych s ním měla kamkoliv v době nouzového stavu pouštět dítě, které ani není jeho. Jsou to lži, a pokud jsi doopravdy tak hloupá, tak se nedivím, že si nedovedeš udržet zdravej a funkční vztah s vrstevníkem. A jen tak mimochodem, co tomu říká bio otec, že pouštíš dítě za téhle situace kamkoliv s cizím chlapem? Sorry, ale nemám pro to moc pochopení. Jsem divně tradiční, dítě jsem si pořizovala až do manželství, který doposud trvá. Zdar všem lhářům :poblion:

• Citovat
  • Upravit
40416
24.4.20 10:41
@Anonymní píše:
cukrárny otevřené jsou, prodávají na „výnos“ A dítě jelo do té cukrárny. :zed: :roll:

A Ty opravdu nemáš strach pouštět svoji dceru kamkoliv s cizíma dědkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
24.4.20 10:44
@Mejdlovak píše:
Divný lži. S výdejem do okna otevřené sice jsou, a co jako? Stejně to celý smrdí. Mně bude čtyřicet za tři roky a nedovedu si představit, co bych dělala s padesátiletým dědkem. A proč bych s ním měla kamkoliv v době nouzového stavu pouštět dítě, které ani není jeho. Jsou to lži, a pokud jsi doopravdy tak hloupá, tak se nedivím, že si nedovedeš udržet zdravej a funkční vztah s vrstevníkem. A jen tak mimochodem, co tomu říká bio otec, že pouštíš dítě za téhle situace kamkoliv s cizím chlapem? Sorry, ale nemám pro to moc pochopení. Jsem divně tradiční, dítě jsem si pořizovala až do manželství, který doposud trvá. Zdar všem lhářům :poblion:

Běžně obviňujes lidi ze lži, protože ti chybí fantazie?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky