Extrémní šetřivost přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39670
21.4.20 22:08
@Anonymní píše:
jsem rozhodnuta ukončit hned zítra.

Si myslím. :pankac: Tak ať to vše zvládneš :mavam:,myslím že těžký to nebude… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.20 22:14
@Žirafa 69 píše:
Si myslím. :pankac: Tak ať to vše zvládneš :mavam:,myslím že těžký to nebude… ;)

nebude, je mi ho líto, ale bohužel. nebylo by to k žití.

• Citovat
  • Upravit
Hegy
21.4.20 22:17
@Anonymní píše:

Lítost není na místě…jen se neboj..on to zvladne…a tobě hodně štěsti v zivote…

• Citovat
  • Upravit
39670
21.4.20 22:17
@Anonymní píše:

No to vážně nebylo. A z lítosti s někým být taky ne, ale otázka, jestli někdo takový vůbec zaslouží politovat. :think:

Příspěvek upraven 21.04.20 v 22:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.20 22:18

On mi několikrát naznačoval, že je to pro mě výhra, mít tak úžasného chlapa, jako je on.
A ukazoval na věci v bytě, co mu která dala. :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
39670
21.4.20 22:20
@Anonymní píše:
On mi několikrát naznačoval, že je to pro mě výhra, mít tak úžasného chlapa, jako je on.
A ukazoval na věci v bytě, co mu která dala. :zed: :mrgreen:
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hegy
21.4.20 22:20
@Anonymní píše:
A ukazoval na věci v bytě, co mu která dala. :zed: :mrgreen:

Ty kráso…tak já nevim…takový " terno" poslat k vodě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.20 22:21

@Žirafa nevím, ale to šetřílkovství bude nějaká porucha.

• Citovat
  • Upravit
22566
21.4.20 22:26
@Anonymní píše:
Je mi přes 40 a jsem sama s dcerou, která má 9 let. Našla jsem si přítele skoro 50, který je jinak fajn, dcera je z něj nadšená. ale jak ho víc poznávám, taksi myslím, že je držgrešle.
Nebydlíme spolu, jen se navštěvujeme. Má svůj byt 1+1, kde si hospodaří. Neustále hlídá, aby bylo zhasnuto a nabádá k tomu i návštěvy. Když se sprchuje-me, tak je potřeba stát nad lavorem, aby voda tekla do toho škopku, pak tou vodou vytírá a nakonec ještě splachuje WC. Vaření mu taky vadí, je to prý rozhazovačnost a stráta času, raději si koupí tvarohové buchtičky z Penny…
Včera slíbil dceři, že zajedou do cukrárny. Nezajeli, skončili u jeho kamaráda, který je cukrář, takže věděl, že něco bude mít doma a bude to zadarmo. :zed: Před kamarádama se chová, že je „potřebný“
Asi není šance, že by ho to přešlo. :think:

Taky je mi 40+ a pokud bych zůstala sama, tak opravdu radši sama nez s tímhle. Tohle nechceš, věř mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
21.4.20 23:02

Ten zhnije zaživa, u toho bych být nechtěla. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106258
21.4.20 23:43
@Anonymní píše:
možná i trochu jsem, protože najít někoho nezadluženého, který nepije, nekouří a nemá X děcek s několika ženami skoro nejde. :nevim:
Nebylo by lepší, kdyby si občas dal skleničku nebo cigaretu, než tohle?
@Anonymní píše:
byl dvakrát a vyčetl plnou ledničku, mrazák a zásoby jídla i drogerie. A víckrát k nám nešel. :D

A ty ho miluješ, nebo k čemu ho máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.20 00:26
@Venetia píše:
A ty ho miluješ, nebo k čemu ho máš?

to ne, cítila jsem se sama, to je celé. :think:

• Citovat
  • Upravit
106258
22.4.20 00:44
@Monchichik píše:
no vidíš, ještě měl zadarmo další pracovní sílu…to muselo být radosti…jako neznám chlapa, co kouká na seriály…jako fakt ne…

Takových je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.20 04:59
@Anonymní píše:
Je mi přes 40 a jsem sama s dcerou, která má 9 let. Našla jsem si přítele skoro 50, který je jinak fajn, dcera je z něj nadšená. ale jak ho víc poznávám, taksi myslím, že je držgrešle.
Nebydlíme spolu, jen se navštěvujeme. Má svůj byt 1+1, kde si hospodaří. Neustále hlídá, aby bylo zhasnuto a nabádá k tomu i návštěvy. Když se sprchuje-me, tak je potřeba stát nad lavorem, aby voda tekla do toho škopku, pak tou vodou vytírá a nakonec ještě splachuje WC. Vaření mu taky vadí, je to prý rozhazovačnost a stráta času, raději si koupí tvarohové buchtičky z Penny…
Včera slíbil dceři, že zajedou do cukrárny. Nezajeli, skončili u jeho kamaráda, který je cukrář, takže věděl, že něco bude mít doma a bude to zadarmo. :zed: Před kamarádama se chová, že je „potřebný“
Asi není šance, že by ho to přešlo. :think:

S něčím podobným jsem žila a tohle ho opravdu nepřejde, spíš se to bude ještě zhoršovat. Taky jsem byla s dětmi sama, ale než takového partnera, tak to radši nic. Mě je 39 a letos jsem se vdala za úžasného muže, kterého jsem potkala na seznamce. Má rád mě i moje děti, nijak nerozhazuje, ale taky ví, že se má život i užívat. S tímhle chlapem budeš akorát nešťastná.

• Citovat
  • Upravit
káťa
22.4.20 07:09

Zakladatelko, věř, že to pro něj taková rána nebude. Víš, kolikrát už ty kopačky dostal? Svobodný padesátník na seznamce už musel mít x přítelkyň z nichž to žádná nedala.

Ten můj ex byl k tomu ještě sebestředný despota (zahleděný do sebe, přesvědčený o vlastní výjimečnosti a chtěl, aby bylo všechno podle něj). Kopačky už dostal snad od 30 ženských. Když jsme byli spolu, tak měl všechny své známosti ( bo mu tehdy 45, dneska 55- stále sám) zapsané v notýsku. Jednou mi ho ukazoval, když jsme se opili. Vždycky tam měl zápis např. (jména a data jsou vymyšlená) 1.1.2004 - 31.3. 2004 - Jana Nováková, 8.4. 2004 - 9.6. 2004 Petra Svobodová atd…mel jich tam fakt asi 30 (a z toho byl 15 let ženatej), většina byla až poté že seznamek. Hned po mě sbalil jednu hodně bohatou místní paní, také go zanedlouho vyhodila a pak další a další a pořád zevluje na seznamkach a hledá životní lásku…
Vím to, protože bydli vedle ve vesnici a máme spoustu společnych známých…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky