Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
jsem rozhodnuta ukončit hned zítra.
Si myslím.
Tak ať to vše zvládneš
,myslím že těžký to nebude… ![]()
@Žirafa 69 píše:
Si myslím.Tak ať to vše zvládneš
,myslím že těžký to nebude…
nebude, je mi ho líto, ale bohužel. nebylo by to k žití.
@Anonymní píše:
Lítost není na místě…jen se neboj..on to zvladne…a tobě hodně štěsti v zivote…
@Anonymní píše:
No to vážně nebylo. A z lítosti s někým být taky ne, ale otázka, jestli někdo takový vůbec zaslouží politovat. ![]()
Příspěvek upraven 21.04.20 v 22:18
On mi několikrát naznačoval, že je to pro mě výhra, mít tak úžasného chlapa, jako je on.
A ukazoval na věci v bytě, co mu která dala.
![]()
@Anonymní píše:
On mi několikrát naznačoval, že je to pro mě výhra, mít tak úžasného chlapa, jako je on.
A ukazoval na věci v bytě, co mu která dala.![]()
@Anonymní píše:
A ukazoval na věci v bytě, co mu která dala.![]()
Ty kráso…tak já nevim…takový " terno" poslat k vodě
![]()
@Anonymní píše:
Je mi přes 40 a jsem sama s dcerou, která má 9 let. Našla jsem si přítele skoro 50, který je jinak fajn, dcera je z něj nadšená. ale jak ho víc poznávám, taksi myslím, že je držgrešle.
Nebydlíme spolu, jen se navštěvujeme. Má svůj byt 1+1, kde si hospodaří. Neustále hlídá, aby bylo zhasnuto a nabádá k tomu i návštěvy. Když se sprchuje-me, tak je potřeba stát nad lavorem, aby voda tekla do toho škopku, pak tou vodou vytírá a nakonec ještě splachuje WC. Vaření mu taky vadí, je to prý rozhazovačnost a stráta času, raději si koupí tvarohové buchtičky z Penny…
Včera slíbil dceři, že zajedou do cukrárny. Nezajeli, skončili u jeho kamaráda, který je cukrář, takže věděl, že něco bude mít doma a bude to zadarmo.Před kamarádama se chová, že je „potřebný“
Asi není šance, že by ho to přešlo.
Taky je mi 40+ a pokud bych zůstala sama, tak opravdu radši sama nez s tímhle. Tohle nechceš, věř mi.
@Anonymní píše:Nebylo by lepší, kdyby si občas dal skleničku nebo cigaretu, než tohle?
možná i trochu jsem, protože najít někoho nezadluženého, který nepije, nekouří a nemá X děcek s několika ženami skoro nejde.
@Anonymní píše:
byl dvakrát a vyčetl plnou ledničku, mrazák a zásoby jídla i drogerie. A víckrát k nám nešel.
A ty ho miluješ, nebo k čemu ho máš?
@Venetia píše:
A ty ho miluješ, nebo k čemu ho máš?
to ne, cítila jsem se sama, to je celé. ![]()
@Monchichik píše:
no vidíš, ještě měl zadarmo další pracovní sílu…to muselo být radosti…jako neznám chlapa, co kouká na seriály…jako fakt ne…
Takových je
@Anonymní píše:
Je mi přes 40 a jsem sama s dcerou, která má 9 let. Našla jsem si přítele skoro 50, který je jinak fajn, dcera je z něj nadšená. ale jak ho víc poznávám, taksi myslím, že je držgrešle.
Nebydlíme spolu, jen se navštěvujeme. Má svůj byt 1+1, kde si hospodaří. Neustále hlídá, aby bylo zhasnuto a nabádá k tomu i návštěvy. Když se sprchuje-me, tak je potřeba stát nad lavorem, aby voda tekla do toho škopku, pak tou vodou vytírá a nakonec ještě splachuje WC. Vaření mu taky vadí, je to prý rozhazovačnost a stráta času, raději si koupí tvarohové buchtičky z Penny…
Včera slíbil dceři, že zajedou do cukrárny. Nezajeli, skončili u jeho kamaráda, který je cukrář, takže věděl, že něco bude mít doma a bude to zadarmo.Před kamarádama se chová, že je „potřebný“
Asi není šance, že by ho to přešlo.
S něčím podobným jsem žila a tohle ho opravdu nepřejde, spíš se to bude ještě zhoršovat. Taky jsem byla s dětmi sama, ale než takového partnera, tak to radši nic. Mě je 39 a letos jsem se vdala za úžasného muže, kterého jsem potkala na seznamce. Má rád mě i moje děti, nijak nerozhazuje, ale taky ví, že se má život i užívat. S tímhle chlapem budeš akorát nešťastná.
Zakladatelko, věř, že to pro něj taková rána nebude. Víš, kolikrát už ty kopačky dostal? Svobodný padesátník na seznamce už musel mít x přítelkyň z nichž to žádná nedala.
Ten můj ex byl k tomu ještě sebestředný despota (zahleděný do sebe, přesvědčený o vlastní výjimečnosti a chtěl, aby bylo všechno podle něj). Kopačky už dostal snad od 30 ženských. Když jsme byli spolu, tak měl všechny své známosti ( bo mu tehdy 45, dneska 55- stále sám) zapsané v notýsku. Jednou mi ho ukazoval, když jsme se opili. Vždycky tam měl zápis např. (jména a data jsou vymyšlená) 1.1.2004 - 31.3. 2004 - Jana Nováková, 8.4. 2004 - 9.6. 2004 Petra Svobodová atd…mel jich tam fakt asi 30 (a z toho byl 15 let ženatej), většina byla až poté že seznamek. Hned po mě sbalil jednu hodně bohatou místní paní, také go zanedlouho vyhodila a pak další a další a pořád zevluje na seznamkach a hledá životní lásku…
Vím to, protože bydli vedle ve vesnici a máme spoustu společnych známých…