Extrémní šetřivost přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10867
21.4.20 16:07

Kdybys byla sama, tak jeste mozna, jakoze ho milujes, tak privres oci. Ale chudak tvoje dite, to za chvilku budes poslouchat, jak jsou drahe internety a tohle je k nicemu a cely je to k nicemu. Tam ho nech, at si setri. Navstev ho tak za pet let a pogratuluj si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.20 16:08
@Chytrak píše:
Nemohl se divat na to, jak strasne rozhazujes :lol:

ano. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
32158
21.4.20 16:10
@Anonymní píše:
byl dvakrát a vyčetl plnou ledničku, mrazák a zásoby jídla i drogerie. A víckrát k nám nešel. :D

to jsem přesně čekala :mrgreen: doteď se z toho chudák nevzpamatoval, jaká si rozhazovačná :mrgreen: tohle si nasadit do baráku, tak se nestihneš divit…hadry a boty budeš nosit do roztrhání a jídlo jenom ze slev nebo prošlé…mýt se budete v jednom lavoru všichni tři a výplata bude hezky sedět na účtu a narůstat a on se bude kochat rostoucím číslem :pankac: prostě bych mu řekla, že sorry, ale tenhle způsob života není nic pro mě a mé dítě a sbohem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
21.4.20 16:14
@Anonymní píše:
Je mi přes 40 a jsem sama s dcerou, která má 9 let. Našla jsem si přítele skoro 50, který je jinak fajn, dcera je z něj nadšená. ale jak ho víc poznávám, taksi myslím, že je držgrešle.
Nebydlíme spolu, jen se navštěvujeme. Má svůj byt 1+1, kde si hospodaří. Neustále hlídá, aby bylo zhasnuto a nabádá k tomu i návštěvy. Když se sprchuje-me, tak je potřeba stát nad lavorem, aby voda tekla do toho škopku, pak tou vodou vytírá a nakonec ještě splachuje WC. Vaření mu taky vadí, je to prý rozhazovačnost a stráta času, raději si koupí tvarohové buchtičky z Penny…
Včera slíbil dceři, že zajedou do cukrárny. Nezajeli, skončili u jeho kamaráda, který je cukrář, takže věděl, že něco bude mít doma a bude to zadarmo. :zed: Před kamarádama se chová, že je „potřebný“
Asi není šance, že by ho to přešlo. :think:

Tak toto je sci-fi :zed:.
S nim bych nevydrzela ani hodinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
21.4.20 16:19

@_.Emilyyy

protože máš na rozdíl od zakladatelky nějakou základní sebeúctu a úroveň nároků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
21.4.20 16:21

@_.Emilyyy měly bysme mu ukázat botníček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
21.4.20 16:33

A je vůbec něco pozitivního? Jak třeba trávíte volný čas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15872
21.4.20 16:36

Já jsem také spořivý, ale zadržovat vodu při sprchování mě nenapadlo, zkusím to doma navrhnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
21.4.20 16:39

@Zumpa v tom případě nejsi vůbec spořivý, ty si vůbec nedokážeš představit, na co všechno se dá ještě použít voda po umytí celé rodiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
21.4.20 16:39
@Marusee píše:
A je vůbec něco pozitivního? Jak třeba trávíte volný čas?

procházkami těžko, ty ošoupávají podrážky. :mrgreen: Že by čtením letáků se slevami? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.20 16:43
@Marusee píše:
A je vůbec něco pozitivního? Jak třeba trávíte volný čas?

když jsme byly s dcerkou u něj, tak hlavně na chatě. Pomáhaly jsme mu s pracemi v sadu a na zahradě. Pekli jsme buřty.
Doma se dívá hlavně na televizi na seriály.

• Citovat
  • Upravit
59397
21.4.20 16:45
@Anonymní píše:
možná i trochu jsem, protože najít někoho nezadluženého, který nepije, nekouří a nemá X děcek s několika ženami skoro nejde. :nevim:

On je bezdětný? neříkal proč je sám? Asi každá včas utekla :mrgreen: To by taky pro ní byl očistec ten by šetřil i na vlastním dítěti :jazyk: Z toho co píšeš fakt raději sama. ještě začne buzerovat i holku :lol: Tohle není normální šetření :? je jasně že on když je sám nemusí vařit, lednici klidně prázdnou, ale s dítětem to takhle nejde a pokud sám děti nemá tak to nepochopí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
21.4.20 16:48
@Anonymní píše:
když jsme byly s dcerkou u něj, tak hlavně na chatě. Pomáhaly jsme mu s pracemi v sadu a na zahradě. Pekli jsme buřty.

no vidíš, ještě měl zadarmo další pracovní sílu…to muselo být radosti…jako neznám chlapa, co kouká na seriály…jako fakt ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
21.4.20 16:50
@Anonymní píše:

Já si to myslela, že vás ještě využívá místo ukrajinců na práci na baráku :zed:. Takže jeho výplň času koukání na seriály a práce na zahradě a nadouvat polštář penězi. Na co Tě uhnal takový týpek? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
21.4.20 16:50
@Burj Chalifa píše:
procházkami těžko, ty ošoupávají podrážky. :mrgreen: Že by čtením letáků se slevami? ;)
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria