Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky v sobotu jsem si dělala test a byl tam duch přidám fotku. A tak než čekat na další duchy jsem šla včera do gennetu na krev dneska jsem volala na výsledky a 0.5 takže negativní já jsem si myslela že negativní je jen nula,ale to jsem se spletla a myslíte že tam třeba mimi bylo,ale neudrželo se nebo že by to ještě stouplo? Jinak poslední MS jsem měla 4.3 ale spíš jsem jen špila. Holky vím že mi řekne že nejvíc mi řekne Dr ale já jsem se v tom afektu zapoměla zeptat a moje dr ordinuje až zítra. Tak se nezlobte vím že pro někoho to bude hloupý dotaz ![]()
nehaž flintu do žita, je ještě moc brzy, zkus bud další test kde uvidíš jestli čárka sílí a nebo bež za pár dní znovu na krev, pokud bude hcg stoupat jsi těhotná. Dr ti ted moc nepomůže, na utz nic neuvidí a jedinný co ti vezme je zase krev nebi rekne at prijdeš pozdeji
Nechci tě strašit já min měcíc test ve středu ok už jsem se těšila a v pátek krav nic a v sobotu dorazila ta červená mrcha ![]()
pokud nedorazila tak se hlavně nestresuj ono je to ze začátku někdy dost zkresnený držím palečky až je to v pořádku
tak to napíšu do další diskuze, já měla v den vynechání HCG 3 jednotky… možná to zesílí, může to být cysta, těhotenství nebo nic, no stejně ti nezbyde než čekat ale hodně štěstí at to dobře dopadne
Jestli miminko bylo a neudrželo se, to ti nikdo nepoví. V poradně u Kauckého jsem četla o jeho příbuzné (?), které vycházel pozitivní test každý měsíc před MS a přesto jí vždy dostala
Asi biochemické těhotenství ![]()
Jen mě tak napadá, jestli ti nepíchali Pregnyl, ten může udělat ducha na testu, který pak zmizí.
Mně neklesalo HCG po revizi, ale když jsem měla hodnotu 5, tak mi dva dr.potvrdili, že to je negativní hodnota, ale určitě záleží na laboratoři, kde to měří.
0,5 je nic, zanedbatelná hodnota pod úrovní rozlišovací schopnosti laboratoře, proto ji prohlašují za negativní (někde mají pozitivní od 5, jinde od 10, záleží na laborce a použitých technikách). A pokud pár dní předtím byl test slabě pozitivní, ty nejcitlivější ukazují hodnotu 10 a víc, tak to evidentně kleslo. Já měla 0,5 měsíc po potratu a doktor konstatoval, že je to zcela OK, protože už je to negativní a kleslo to k nule.
Ahoj já bych flintu do žita neházela.Napíšu něco z vlastní zkušenosti. Moje poslední MS 19. dělam si průbšžně testy nejdříve dva za sebou ůplně negativní asi za tři dny dělám zas dva a na obou druhá čárka velmi slabá jdu na gyndu doktor mi nebere krev čemuž se divím z vyprávění hned kroutí hlavou a říká že toto neni pozitivní. vyšetří mě na křesle , děla vnitřní ultrazvuk říká těhotná nejste vyvolám MS injekcí a zrovna vám napíšu HA mám čekat až 10 dní na MS. Nepřichází dělam další testy jakmila proužek namočim ihned na mě svítí dva pruhy nevěřim dělám další výsledek stejný. Volám doktora ptám se proč mi nevzal krev a píchál hned injekci odovídá že krev nebere dělá jen test a ten jsem si udělala sama doma dál říká že když MS nepřišla a test je plně pozotivní určitě těhotná jsem a obědnal mě na 7.4. Takže moje rada zní ještě počkej myslím že těhotná klidně být můžeš.
Ahoj já bych flintu do žita neházela.Napíšu něco z vlastní zkušenosti. Moje poslední MS 19. dělam si průbšžně testy nejdříve dva za sebou ůplně negativní asi za tři dny dělám zas dva a na obou druhá čárka velmi slabá jdu na gyndu doktor mi nebere krev čemuž se divím z vyprávění hned kroutí hlavou a říká že toto neni pozitivní. vyšetří mě na křesle , děla vnitřní ultrazvuk říká těhotná nejste vyvolám MS injekcí a zrovna vám napíšu HA mám čekat až 10 dní na MS. Nepřichází dělam další testy jakmila proužek namočim ihned na mě svítí dva pruhy nevěřim dělám další výsledek stejný. Volám doktora ptám se proč mi nevzal krev a píchál hned injekci odovídá že krev nebere dělá jen test a ten jsem si udělala sama doma dál říká že když MS nepřišla a test je plně pozotivní určitě těhotná jsem a obědnal mě na 7.4. Takže moje rada zní ještě počkej myslím že těhotná klidně být můžeš.
PROSIM PORADI MI NEKDO, CO ZNAMENA HLADINA HGC 7,1.DEKUJI ZA ODPOVED
@monovera píše:
PROSIM PORADI MI NEKDO, CO ZNAMENA HLADINA HGC 7,1.DEKUJI ZA ODPOVED
Ze je to v norme (Az do 10). Kazdopadne nekterym tehotnym to vyskoci nad 10 az po terminu ocekavane MS. Takze zalezi na to zda uz mas zpozdeni a jak dlouho.
@Náth Ahoj dekuji za odpoved, mam 4 dny po menstruaci ktera probehla co myslis
@monovera Pokud mas po MS a testy jsou negativni tak tehotna asi bohuzel nebudes. Predpokladam, ze jsi byla na krvi a tam ti zjistili hcg 7.1, coz bude malo i na test aby ukazal druhy prouzek.
Ale i zazraky se deji ![]()
@Náth Ahoj no teest mi ukazuje druhy prouzek slaby vcera uplne slaby a dnes oneco zesilil
@monovera Tak to bych rekla, ze jsi tehotna, pokud to zesiluje!
Koncen pristiho tyden zajdi k doktorovi, to uz by mohlo byt videt neco na UZ ![]()
Neboli te bricho nebo vajecniky?