Hlad v těhotenství

2398
23.10.07 15:19

Hlad v těhotenství

Ahoji,
chtela bych se zeptat jestli muzu mit vetsi hlad uz v prvnich tydnech tehot.ja jsem jinac poradny zrout a da se rict ze se porad necim cpu(nastesti si to muzu dovolit:) ale ted proste ani nemam na jidlo chut jako obvykle jen mam proste hlad.ten pocit v zaludku jak me zere kyselina,urcite vite :)
podle vsech jsem nejak v patem tydnu,doktorka mi to zatim ani nepotvrdila jsem objednana az na ctvrtek. mam jen pozitivni vysledky z krve z pohotovosti a od utery pozitivni testy a vse tomu nasvedcuje :)
tak bych chtela vedet jestli s timhle mate nekdo zkusenosti :nevim: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
618
23.10.07 15:36

Ahoj, já jsem stejný případ. Vubec jsem nevěděla, ža jsem těhu, bylo mi trochu špatně, tak jsem myslela, že na mě něco leze, ale měla jsem ŠÍLENÝ hlad - což se mi zdálo podezřelý, protože já nikdy hlad nemívala.Tak jsem si udělala test a byly tam // :) Až do 4. měsíce mi bylo strašně zle, ale hlad jsem měla pořád - když jsem se najedla(pořádně), tak to bylo trochu lepší, takže jsem za první 4 měsíce nabrala 12kg :roll: (výchozí váha 58kg). Teď jsem v 26tt a naštěstí už nepřibírám, ale stejně - do porodu skoro 3 měsíce, takže počítám, že 80kg mě nemine -chjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
23.10.07 15:39

tak to jo.ja jsem si jen rikala ze je to treba brzo.vzdyt to miminko nema snad ani centimetr a uz by porad papalo.asi bude po me :lol:
u predchoziho tehotenstvi jsem nemela zadne priznaky proto je to ted pro me vse nove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
23.10.07 16:33

Určitě můžes, alespoň soudím podle mě, protože já „žrala“ snad od 2. týdne :roll:
Jedla jsem moc celé těhu a přibrala 22kg, ale chutnalo mi pořádně. Vše už je dole, ale vím za co :wink:

Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
23.10.07 19:44

Jo, jo, určo je to možný. Já přibrala 5 kilo za prvních šest týdnů :roll: :lol: !!! Ale zase na konci se mi váha od sedmýho měsíce nepohla :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
23.10.07 20:32

U me to bylo stejne, v 5. tydnu tehotenstvi jsme byli na horach (nelyzovala jsem) a porad jsem jedla. Kamarad si ze me delal srandu, abych nakonec nemela dvojcata, ze nejim za dva, ale za tri a ono fakt! :lol: Takze jo, mylsim, ze je to normlani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
23.10.07 20:33

no tohle.me ale staci jedno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
23.10.07 22:02

Jedno nebo dve, hlavne kdyz jsou zdrave, no ne? :) Tak hezky papej a uzivej si, pokud ti neni spatne. :wink: Kila jdou po porodu dolu sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
23.10.07 22:05

jojo to je jasny.ja jsem ted stejne vdecna za kazdy tehu priznak at je prijemny nebo ne :)
a je fakt ze u natali jsem pribrala 15 kilo a sest nedel po porodu jsem mela zas svych klasickych 45 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
23.10.07 22:07

Ja jsem mela s holkama 16 kg nahore, po porodu uz jen 3 a ty sly dolu behem par mesicu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
2.11.07 00:48

nikiki já mám taky stále hlad, ani nemůžu spát ,furt bych jedla, ale zase nic nesnesu, jen slané sušenky a rýžové chlebíky. ten hlad je děsný, za 3 týdny jsem přibrala 2 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
2.11.07 13:22

Ahoj

Ahoj,
já mám taky pořád hlad - i po jídle. Jsem v 7+5 tt. Zatím jsem přibrala asi 2 kg. Jenom nechápu, z čeho ten hlad je, když ne z nedostatku jidla a jestli se ho mám snažit překonat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.11.07 13:36

Hlad způsobuje zvýšená hladina progesteronu, zvyšuje metabolismus a tím urychluje trávení. Nemá cenu hlad překonávat, tělo to jídlo potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
3.11.07 15:03

Kikinaaa,
díky moc za vysvětlení. Teď to dává smysl. Beru Utrogestan, takže progerteronu mam dostatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
5.11.07 12:56

tak me uz hlad netrapi,vystridalo ho totalni nechutenstvi.mam co delat abych prisla na neco co snim aniz by se mi z toho delalo spatne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí