Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Četla jsem to už u více maminek na fb 😀 že měli vyšší hladinu u holčičky jak u syna 😂 prý kvůli vyšší hladině hcg většinou bývá zle i těm maminkám co čekají holčičku.
Jak píšu, ptám se jen tak pro zajímavost 😁
Bohužel nevím kolik jsem měla hcg u synů 😁
@Anonymní píše: Četla jsem to už u více maminek na fb 😀 že měli vyšší hladinu u holčičky jak u syna 😂 prý kvůli vyšší hladině hcg většinou bývá zle i těm maminkám co čekají holčičku.Jak píšu, ptám se jen tak pro zajímavost 😁
Bohužel nevím kolik jsem měla hcg u synů 😁
Podle toho se to nedá určit
i ty nevolnosti nejsou pravidlo, já znám naopak všechny co maj holky byly v pohodě a s klukama sme problily cele těhotenství ![]()
Tak já jsem zvracela úplně stejně u synů jako u dcery, tím bych se fakt nařídila ![]()
@Kriss Tina píše:
Podle toho se to nedá určiti ty nevolnosti nejsou pravidlo, já znám naopak všechny co maj holky byly v pohodě a s klukama sme problily cele těhotenství
Potvrzuju. U dcery pohoda. U synů mi bylo pěkně blbě.
Že já něco psala 😂 😂 jsem říkala jen pro zajímavost😁 😁 a ještě jsem se ani od jedné nedozvěděla to na co jsem se ptala 😂
@Anonymní píše: Že já něco psala 😂 😂 jsem říkala jen pro zajímavost😁 😁 a ještě jsem se ani od jedné nedozvěděla to na co jsem se ptala 😂
A na screeningu ti pohlaví neřekli?
Je to asi vazne blbost, ja mela 36 a cekam holcicku, jestli se nesekli 😁 zle mi bylo jak psovi a kamaradce s hcg 160 zle nebylo a taky ma holcicku.
Jen tak pro zajímavost. Vy co teprve čekáte, nebo ti co si to pamatují. Jakou ste měli při prvním screeningu hladinu hcg a co čekáte?? Prý vyšší hladina znamená dívka. Já mám hladinu volného beta hcg 199,7 IU/I