Hlas ČeskoSlovenska - nová show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6569
12.2.12 11:28

Jejda, úplně jsem vytěsnila, že tam má být normalizační hvězda Míša David :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.2.12 11:29

Ještě pochopím Davida, i když v uvozovkách, když byla první Superstár, tak nadával, že jsou to rychlokvašky, pak při další už začínal obracet, další takový pořad a už si začal říkat, že by se dalo s nima pracovat a vybíral, kdo by byl výhodný pro jeho muzikály a teď už bude i porotě, to je teda obrat :mrgreen:

No a Vojtek si taky myslím,že to nemá zapotřebí Kabáti si jedou svoji vlnu, která jim pasuje, ten se mi tam taky nelíbí, ještě ten Habera by mi tam pasoval, ale Vojtek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
12.2.12 11:29

naštěstí na televizi večer moc nekoukám, takže se tomu vyhnu. Pokud náhodou tady budu a starší dcera si to prosadí, tak to budu muset vydržet :?
Upřímně řečeno už mi to přijde otravné, to už tam snad musel zpívat pomalu každý z ČR. Zas tolik nás tady není a soutěže jsou každý rok snad dvě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
12.2.12 11:31

Ale abych pravdu řekla, tak jsem na to zvědavá a ne zdůvodu sledování, ale z důvodu, že chci vidět, jak tam budou trapasit .. Porotci.. Tím myslím občas, ne že budu na to natěšená a sledovat každý díl, ale asi se mrkunu co zase tam budou kecat za blbosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
12.2.12 11:47

Tak takovéhle pořady mě neskutečně lezou na nervy a budu to bojkotovat stejně jak předchozí Superstar,Vyvolení,Talent a kdoví co to ještě dávali. Neviděla jsem (dobrovolně) jediný díl a nehodlám na to koukat ani nadále. Všechno na jedno brdo pořád dokola, co jsem tak zahlédla, když jsme byli třeba u našich, nebo jinde, kde to běželo. :poblion: Místo aby raději dali nějaký pěkný film (v neděli večer navíc), tak otravují s tímhle. Nehledě na to, že podobně jako dost z vás tady -Rolinsovou silně nemusím. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
12.2.12 11:47

jj Habera, Klezla, Osvaldová, Soukup, Jandová..to byli dobří porotci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
12.2.12 11:52

Budu koukat určitě a docela se těším ;) Koukala jsem totiž na holandskou a německou verzi i americkou a vypadalo to dobře.Tak chci vědět jak si s tím poradí češi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
12.2.12 11:57

Já se chci určitě koukat na ČT1, těším se na ten film :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
12.2.12 12:04

Co je na ČT1? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
31744
12.2.12 12:15
levmah28 píše:

Český rodinný film Kdopak by se vlka bál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
12.2.12 12:16

Koukat nebudu, uz je tehle soutezi fakt moc. Navic mam silnou alergii na Leose Marese a Pepu Vojtka no a Rytmus tomu nasadi korunu. Myslim, ze dam s radosti prednost Coco Chanel na Prime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
12.2.12 12:24
mari1912 píše:
levmah28 píše:

To zní dobře,pochybuju že mi to chlap dovolí přepnout :zed:

• Citovat
  • Upravit
31744
12.2.12 12:34
levmah28 píše:
mari1912 píše:
levmah28 píše:
To zní dobře,pochybuju že mi to chlap dovolí přepnout :zed:

Ten se chce koukat na hlas???
Já si ten film kdyžtak stáhnu,ale ten hles chci vidět,prostě jsem zvědavá,jak se s tím naši poperou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
12.2.12 12:47

Rytmus

Já budu koukat určitě , i když nevím jak nadšená z toho bude moje drahá polovička . A co říkáte na to že v porotě je znovu Rytmus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
12.2.12 12:55

Taky budeme asi koukat, spis ze zvedavosti - v cem je to jine nez to ostatni, co tu uz bylo. A taky.. ja sama moc rada zpivam, takze me tyhle pevecke souteze bavi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí