Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já na to koukala a teda nic moc…
Takovejch pořadů je už moc a vše hodně podobné.
Kdyby raději byl nějakej pořádnej film,všude se všechno pořád opakuje dokola.Tolik programů a člověk pořád přepíná a hledá něco pořádného…
Jinak Michal David,ten za ty roky tomu určitě rozumí,ale ty názory a hudba Rytmuse
no ale o tom to asi je,prachy mu to vydělává
byron píše:
Tak já nějak nemusím nikoho z poroty…
A upřímně co tam dělá Rytmus opravdu nechápu
Dara rekla ze pokud tam nedaji Rytmuse ona se jim na to vyprdne:-)
barca.hrosik píše:byron píše:Dara rekla ze pokud tam nedaji Rytmuse ona se jim na to vyprdne:-)
Tak se na to měla vyprdnout, lepší by se mi tam líbila Jandová, jak Dara
.
IvkaH píše:barca.hrosik píše:Tak se na to měla vyprdnout, lepší by se mi tam líbila Jandová, jak Darabyron píše:Dara rekla ze pokud tam nedaji Rytmuse ona se jim na to vyprdne:-)
A upřímně co tam dělá Rytmus opravdu nechápu.
to je pravda Jandova je fakt dobra:-)
barca.hrosik píše:byron píše:Dara rekla ze pokud tam nedaji Rytmuse ona se jim na to vyprdne:-)
Když jí na to vydírání přistoupili
.
Ale já na to nekoukám, tak mi to může být jedno
Tak jsem koukla asi 10 minut…
a mě strašně vadí,když někdo nosí sluneční brýle v místnosti,nebo když se mnou mluví…
Jako chápu,že to měl Rytmus jako „image“ ale aby chudák nedostal z toho sluníčka tam zánět spojivek ![]()
Takže už jen pro ty brejle jsme to zase přepla ![]()
Jo jenze mladi kluci to Rytmusovi proste zerou..
Jinak ja uz mam pocit, ze tyhle porady se toci uz jen pro rodinne prislusniky zucastnenych
Nevim, kdo by jeste dneska posilal nejake sms, kdyz vsichni vime, jak to dopada.. Kde je dneska Chodur nebo Vlasta Horvath, ze?
Zvedavost zvitezila a dneska jsem chvily koukala na opakovani. Musim rict, ze mile mne prekvapil Vojtek, bezne jeho projev nesnasim, ale tady se choval celkem normalne a nezubil se porad jak kun. Dara s Rytmusem nezklamali, hned pri prvnim soutezicim, kdyz Dara prohlasila jaky je pekny a Rytmus se tvaril a ona, ze jeho samozrejme miluje a bla bla bla…
. Ale hrozny mi prisel uvod, pisen od Robbieho Williamse, to byla dobra parodie
.
Tak já to sleduju, docela se těším na to kdo co předvede
Jen včera mi vadilo, že tam byla Markéta Poulíčková jako soutěžící, přitom je to už zpěvačka. To pak může jít soutěžit o Lucka Bílá… Podle mě by ta soutěž měla být o hledání nových lidí, neznámých, talentovaných…
1miss1 píše:
Tak já to sleduju, docela se těším na to kdo co předvedeJen včera mi vadilo, že tam byla Markéta Poulíčková jako soutěžící, přitom je to už zpěvačka. To pak může jít soutěžit o Lucka Bílá… Podle mě by ta soutěž měla být o hledání nových lidí, neznámých, talentovaných…
Byla tam i exmanželka Matěje Ruperta, ale vypadla, prý tam bude ještě víc známých, to mě taky celkem překvapilo, už minule tam byl jeden zpěvák ![]()
IvkaH píše:1miss1 píše:Byla tam i exmanželka Matěje Ruperta, ale vypadla, prý tam bude ještě víc známých, to mě taky celkem překvapilo, už minule tam byl jeden zpěvák
Tak já to sleduju, docela se těším na to kdo co předvedeJen včera mi vadilo, že tam byla Markéta Poulíčková jako soutěžící, přitom je to už zpěvačka. To pak může jít soutěžit o Lucka Bílá… Podle mě by ta soutěž měla být o hledání nových lidí, neznámých, talentovaných…
Mně by zajímalo, co bude s Darou a jejím týmem, jestli ji fakt zavřou za tu nehodu. Podle mně je to celkem reálný. Jinak mně nejvíc točí ten Vojtek, já se strašně stydím, jak je trapnej, úplně hanbou lezu pod gauč ![]()
Tini píše:
Mně by zajímalo, co bude s Darou a jejím týmem, jestli ji fakt zavřou za tu nehodu. Podle mně je to celkem reálný. Jinak mně nejvíc točí ten Vojtek, já se strašně stydím, jak je trapnej, úplně hanbou lezu pod gauč
Myslím, že dostane jen podmínku nebo podmínku s odkladem na nějakou dobu a když neudělá žádný průser, tak ji to po čase smažou. Si vem jen tu Jakubiskovou, taky zabila někoho autem, ale sedět nepůjde, takoví lidi se do basy nedávají, mají love …
1miss1 píše:
To mě fakt vadíjako třeba ta Markéta zpívá fakt dobře, ale "fandit " jí prostě nebudu, je mi to proti srsti, má svoje album, na osobnostech je normálně zpěvačka, zpívá v muzikálech, takže toto fakt ne…
IvkaH píše:1miss1 píše:Byla tam i exmanželka Matěje Ruperta, ale vypadla, prý tam bude ještě víc známých, to mě taky celkem překvapilo, už minule tam byl jeden zpěvák
ano mě se to taky moc nelíbí, že tam jdou už hotoví zpěváci, nevím co se tím nova snaží docílit
je to nespravedlivé vůči těm co začínají a nemají zkušenosti
IvkaH píše:1miss1 píše:ano mě se to taky moc nelíbí, že tam jdou už hotoví zpěváci, nevím co se tím nova snaží docílit
To mě fakt vadíjako třeba ta Markéta zpívá fakt dobře, ale "fandit " jí prostě nebudu, je mi to proti srsti, má svoje album, na osobnostech je normálně zpěvačka, zpívá v muzikálech, takže toto fakt ne…
je to nespravedlivé vůči těm co začínají a nemají zkušenosti