Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jejda, úplně jsem vytěsnila, že tam má být normalizační hvězda Míša David ![]()
Ještě pochopím Davida, i když v uvozovkách, když byla první Superstár, tak nadával, že jsou to rychlokvašky, pak při další už začínal obracet, další takový pořad a už si začal říkat, že by se dalo s nima pracovat a vybíral, kdo by byl výhodný pro jeho muzikály a teď už bude i porotě, to je teda obrat ![]()
No a Vojtek si taky myslím,že to nemá zapotřebí Kabáti si jedou svoji vlnu, která jim pasuje, ten se mi tam taky nelíbí, ještě ten Habera by mi tam pasoval, ale Vojtek ![]()
naštěstí na televizi večer moc nekoukám, takže se tomu vyhnu. Pokud náhodou tady budu a starší dcera si to prosadí, tak to budu muset vydržet ![]()
Upřímně řečeno už mi to přijde otravné, to už tam snad musel zpívat pomalu každý z ČR. Zas tolik nás tady není a soutěže jsou každý rok snad dvě ![]()
Ale abych pravdu řekla, tak jsem na to zvědavá a ne zdůvodu sledování, ale z důvodu, že chci vidět, jak tam budou trapasit .. Porotci.. Tím myslím občas, ne že budu na to natěšená a sledovat každý díl, ale asi se mrkunu co zase tam budou kecat za blbosti..
Tak takovéhle pořady mě neskutečně lezou na nervy a budu to bojkotovat stejně jak předchozí Superstar,Vyvolení,Talent a kdoví co to ještě dávali. Neviděla jsem (dobrovolně) jediný díl a nehodlám na to koukat ani nadále. Všechno na jedno brdo pořád dokola, co jsem tak zahlédla, když jsme byli třeba u našich, nebo jinde, kde to běželo.
Místo aby raději dali nějaký pěkný film (v neděli večer navíc), tak otravují s tímhle. Nehledě na to, že podobně jako dost z vás tady -Rolinsovou silně nemusím. ![]()
jj Habera, Klezla, Osvaldová, Soukup, Jandová..to byli dobří porotci.
Budu koukat určitě a docela se těším
Koukala jsem totiž na holandskou a německou verzi i americkou a vypadalo to dobře.Tak chci vědět jak si s tím poradí češi ![]()
levmah28 píše:
Co je na ČT1?
Český rodinný film Kdopak by se vlka bál ![]()
Koukat nebudu, uz je tehle soutezi fakt moc. Navic mam silnou alergii na Leose Marese a Pepu Vojtka no a Rytmus tomu nasadi korunu. Myslim, ze dam s radosti prednost Coco Chanel na Prime.
mari1912 píše:levmah28 píše:Český rodinný film Kdopak by se vlka bál
Co je na ČT1?
To zní dobře,pochybuju že mi to chlap dovolí přepnout ![]()
levmah28 píše:mari1912 píše:To zní dobře,pochybuju že mi to chlap dovolí přepnoutlevmah28 píše:Český rodinný film Kdopak by se vlka bál
Co je na ČT1?
Ten se chce koukat na hlas???
Já si ten film kdyžtak stáhnu,ale ten hles chci vidět,prostě jsem zvědavá,jak se s tím naši poperou
Já budu koukat určitě , i když nevím jak nadšená z toho bude moje drahá polovička . A co říkáte na to že v porotě je znovu Rytmus?
Taky budeme asi koukat, spis ze zvedavosti - v cem je to jine nez to ostatni, co tu uz bylo. A taky.. ja sama moc rada zpivam, takze me tyhle pevecke souteze bavi ![]()