Hlášení změn RodP
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ja psala hlaseni zmen. A jednoduse jsem to tam uvedla - od napr. 1. 12. 2o21 mam jine prijmeni a to ová na zaklade snatku. Oddaci list posilam v priloze.
Od 5. 12. 2o21 trvale bydlim na ulici takova 123, mesto, psc. Prikladam napr. Vypoved o ukonceni najmu plus novou najemni smlouvu.
Tak podobne jsem to psala a proslo to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Příjmení si nezjistí, já se vdávala na jaře a byla sem to hlasit na up, dokládala sem i oddací list.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A mužů se nestátní zeptat jak to du funguje přes datovou schránku? To ty formuláře musím vytisknout, vyplnit, podepsat plus ofotit dodací list, všechno oskenovat a poslat? Nebo lze vyplnit přes internet a odeslat tudíž bez podpisu?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
A mužů se nestátní zeptat jak to du funguje přes datovou schránku? To ty formuláře musím vytisknout, vyplnit, podepsat plus ofotit dodací list, všechno oskenovat a poslat? Nebo lze vyplnit přes internet a odeslat tudíž bez podpisu?
Nevim, jak to je u zmen, protoze ten formular jsem stahovala a vpisovala tam pres pdf editor. Dale jsem si vlezla do datovky, nasla si kod na datovku od pracaku onoho kraje a napsala jim textem, ze hlasim zmeny a do priloh vsechno naposilala. Staci jim to naskenovane. Kdyz je problem, volaji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, vetřu se s dotazem…teď jsem vyplnila formulář o hlášení změny trvalého bydliště a pošlu poštou…jenom nevím jak s tím dokladem, kterým mám doložit změnu. Přihlašovací lístek jsem prozíravě zatratila a kopii občanky prý poštou posílat nemám…a ani nechci. Stávající ÚP mám teď co se týče cestování hodně daleko…Volala jsem na infolinku a tam mi bylo řečeno, ať to pošlu bez ničeho. Prošlo to taky tak někomu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kubmaja02 Neodpovim primo na dotaz, ale na nicnecekej a zmeny ohlas. Klidne do obalky muzes hodit papirek s vyvetlenim, cos napsala. Nebo idealne tam nehazej nic, jen to hlaseni zmen a pockej, jaka bude zpetna vazba.
Neboj se, oni se prihlasi, ze ti neco chybi a pak to vyresis primo s pani, ktera te bude mit na starost a primo ti rekne co a jak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, stejně jsem s těma 8 dnama už dost v prodlevě 😂 tak uvidime, co z toho vyleze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
Nevíte prosím někdo, jak je to s hlášením změn jména a adresy po svatbe v současnosti? Když koukám na stránky UP jsou tam dva formuláře: hlášení změn a hlášení změn - adresy trvalého pobytu. Na některých stránkách píšou, ze stačí jen hlášení změn - změna trvalého pobytu. Mám úřad daleko, chci to tam tedy poslat poštou, ale nevim, zda mám vyplňovat oba formuláře nebo stačí jen za změna TP? Příjmení si zjisti z registru nebo ne? Mate s tím někdo nejnovější zkušenosti, co chtějí a co ne? Děkuji za info