Hledá se dárce sperma

2.4.22 23:54

Hledá se dárce sperma

Ahoj, hledám „blonďatého dárce“, který chodí pravidelně darovat sperma do reprodukčního centra. Nabízím finanční odměnu za „vzorek“ do kalíšku. Nepřeji si uvedení do RL, požaduji přísnou anonymitu po obou stranách. Pouze bych ráda viděla potvrzení o provedených testech z centra se zakrytím osobních údajů. Předání a finanční odměna na domluvě, možné i opakované předání. Prosím jen seriózní a vážné nabídky. Kontakt: hledasedarce@atlas.cz. Zde na zprávy nereaguji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
3.4.22 06:58
@Kleopatra123 píše:
Ahoj, hledám „blonďatého dárce“, který chodí pravidelně darovat sperma do reprodukčního centra. Nabízím finanční odměnu za „vzorek“ do kalíšku. Nepřeji si uvedení do RL, požaduji přísnou anonymitu po obou stranách. Pouze bych ráda viděla potvrzení o provedených testech z centra se zakrytím osobních údajů. Předání a finanční odměna na domluvě, možné i opakované předání. Prosím jen seriózní a vážné nabídky. Kontakt: hledasedarce@atlas.cz. Zde na zprávy nereaguji.

Adresu ti brzo smáznou, je to tu zakázané uveřejňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
3.4.22 09:27
@Kleopatra123 píše:

Zkus si zadat na googlu lesbický koutek, přímo se tam tímto zabývají. Mám známou, které tam někdo pomohl. Ale nepřipadá mi to bezpečné, ale je to tvoje volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.22 16:37

Kamarádská výpomoc

Ahojky holky.
Můj dobrej kamarád mi dopomohl k vysněnému miminku prirozenou cestou po kterém jsem dlouho toužila. jestli také toužíte po miminku a nemáte s kým tak by vám také pomohl můj dobrej kamarád.
U mě se to povedlo na první pokus.
Když tak vám dám kontakt na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
20.4.22 16:39
@Kamarádka9511 píše:
Ahojky holky.
Můj dobrej kamarád mi dopomohl k vysněnému miminku prirozenou cestou po kterém jsem dlouho toužila. jestli také toužíte po miminku a nemáte s kým tak by vám také pomohl můj dobrej kamarád.
U mě se to povedlo na první pokus.
Když tak vám dám kontakt na něj.

hod ho sem i s fotkou, pokud možno s jeho pracovním nástrojem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.22 17:10
@vokishka píše:
hod ho sem i s fotkou, pokud možno s jeho pracovním nástrojem

Jeho fotky zde dávat nebudu protože chce být v anonymitě. maximálně jeho kontakt dám sem a když ho požádate on vám to zašle když bude chtít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.4.22 17:12

To je dobrý kamarád, když takhle trousí děfi, kudy chodí. Starat se budeš ty nebo mu ho „pučíš“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.22 17:17
@Russet píše:
To je dobrý kamarád, když takhle trousí děfi, kudy chodí. Starat se budeš ty nebo mu ho „pučíš“?

On mi pomohl podpodminkou že nebude zapsán v rodném listě a že nebudu nárokovat alimenty atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
20.4.22 17:19
@Kamarádka9511 píše:
On mi pomohl podpodminkou že nebude zapsán v rodném listě a že nebudu nárokovat alimenty atd

A vi o tom, ze kdyz dohodu porusis a vyzivne pozadovat budes, ma smulu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.22 17:21
@Birdonawire píše:
A vi o tom, ze kdyz dohodu porusis a vyzivne pozadovat budes, ma smulu?

My máme smlouvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
20.4.22 18:14
@Kamarádka9511 píše:
My máme smlouvu.

Neznam jeji text, nicmene s nejvetsi pravdepodobnosti by mu nepomohla. Dobre mravy, ochrana zajmu ditete a tak dale. Ovsem pokud opravdu jste matka takto pocateho ditete, trapit vas to nemusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.4.22 18:22

@Kamarádka9511
A když se ti po porodu něco stane, kdo se o dítě postará? A až se zeptá, kdo je můj táta? Taky s ním sepíšeš smlouvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.22 18:32
@Russet píše:
@Kamarádka9511
A když se ti po porodu něco stane, kdo se o dítě postará? A až se zeptá, kdo je můj táta? Taky s ním sepíšeš smlouvu?

No to nevím ale to samé by bylo kdybych měla sperma od anonymního dárce že spermobanky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.4.22 18:36

To není stejné, on není anonymní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.22 18:37
@Russet píše:
To není stejné, on není anonymní.