Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky najde se zde žena která by chtěla pomoct otěhotnět?? Více na dotaz
@mmazlicekk píše:
Ahoj,
Já otec dvou dětí, 31 let, sportovní postavy, 183 cm, špinavé blond vlasy, modrošedé oči, 78 kg
Přiměřeně inteligentní, rozumný, se smyslem pro srandu, zároveň slušný a čistotný.Nabízím sperma těm, kteří/ které mají problém s početím. Odměna dohodou.
Preferuji osobní setkání.
Východní Čechy, ale když si přijedeš tak je to jedno odkud budeš.
Jdi do spermabanky. Tam aspoň s tvým pokladem udělají vše tak, aby tam nějací oplození schopní pulci zbyly. A vyšetří tě na základní pohlavně přenosné nemoci. Doufám.
@mmazlicekk píše:
Stále nechápu smysl těch, kteří reagují na něco, co jim může být úplně jedno.
Zkrátka jsou lidé, kteří to chtějí jinou cestou než dávat x tisíc přes nějakou banku, která jak už víme, použije klidně vícekrát než je psáno stejné sperma a ještě s nejistým výsledkem.
Takže pokud nemáš zájem, zdrž se komentářů, a nezahlcuj svými příspěvky toto diskuzní fórum. Proto má každé svůj nadpis.
Hele a ty by bys vzal od cizího chlapa vystříkané sperma v kelímku? Kterého jsi pozbal na Emiminu? Nechápeš absurdnost tvé nabídky? To udělá zoufalec a hazardér.
@mmazlicekk píše:
Můžeš si nechat svá moudra? Absurdní jsou tvé keci.
Již mám za sebou 2× darování právě takto a ženami, které rozhodně nemají IQ houpajícího koně jako ty.
Jo, ty mají IQ šustící trávy.
Já měla v tomhle směru kliku, když opomineme okolnosti, které mě k tomu dovedly. Našla jsem dárce, kterému neslo o zásun. Přijel, sedli jsme na kafe, abychom se poznali. Popovídali si, doložil VŠ diplom, vyšetření na nemoce, spermiogram, psychologické a další vyšetření, fotky z dětství i svých děti. Kdyby do toho někdo Vrzal, ano, ty doklady skutečně byly jeho… Pak jezdil každý měsíc opravdu na den, kdy jsem potřebovala. Předání proběhlo v kalíšku, zaváděla jsem stříkačkou. Po čase jsme přešli na kliniku a vyšlo to, jsem v očekávání. Smlouvu nemáme, jak tu bylo zmíněno. Žádná smlouva nestojí nad zákonem o nároku na rodičovství. Musíme si věřit. A já od něj rozhodne nic nechci.
Nabízím sperma ženám co by chtěly otěhotnět. Buď přirozenou cestou nebo stříkačkou. Jsem 100% zdravi, pravidelný dárce krve. Jestli máš zájem napiš
Vše proběhne anonymitě