Vysazení HA před svatbou

82
30.3.22 09:14

Vysazení HA před svatbou

Zdravím. Řeším dilema. Beru HA 8 let. Svatbu máme 4.6., poslední platíčko bych dobrala v půlce května. Hodně ale uvažuji o tom, že bych dobrala to nynější v půlce března a to další už nenačínala kdyby náhodou otěhotnění trvalo déle. Co když se ale zadaří hned a pak na svatbě budu v začátku? Neublíží ten stres a slavení případně miminku? S nepitím alkoholu problém nemám… Nemáte někdo podobnou zkušenost nebo jak by jste to udělaly vy? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1519
30.3.22 09:35

Stres ze svatby miminku fakt neublizi :roll: spis pocitej s tim, ze pak budes mit nejspis hodne rozhazenou menstruaci nez se ti ustali cyklus. Takze ja bych vysadila po svatbe, to uz je za chvilku, abych tam pripadne nemusela resit, jestli to nahodou nedostanu. Mivala jsem to pak po vysazeni hodne bolestive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
30.3.22 09:38

Dobrala bych plato a pak si dávala bacha :nevim: těhotná bych na svatbě být nechtěla, hlavně na začátku kdy je ti dost blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
30.3.22 09:42

@Dendiss to mi asi nevadí, kalíšek to kdyžtak jistí :D spíš se bojím aby mi třeba nebylo blbě z toho těhotenství… ale zase bych chtěla samozřejmě otěhotnět co nejdřív :D no nedá mi to poslední dny spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
30.3.22 09:43

Vdávat se klidně můžeš těhotná. Já měla svatbu v 8tt, krom toho, že sem nepila alkohol sem normálně absolvovala vše, akorát sem měla problém, protože sem měla šaty s korzetem a dělalo se mi v nich špatně, jak sem v tom byla svázaná :D a taky mi bylo zle cestou autem od obřadu na hostinu :mrgreen: ale jinak v pohodě, nakonec sem z hostiny odcházela poslední asi ve 4 ráno :D nicméně celá rodina a kamarádi hned věděli, že čekáme mimino, protože když sem si nedala ani kapku alkoholu, tak to každému hned docvaklo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
30.3.22 09:46
@nikol398 píše:
@Dendiss to mi asi nevadí, kalíšek to kdyžtak jistí :D spíš se bojím aby mi třeba nebylo blbě z toho těhotenství… ale zase bych chtěla samozřejmě otěhotnět co nejdřív :D no nedá mi to poslední dny spát

Všechny tady nadšeně jak by chtěly být těhotný a pak tady brečí jak je to strašný :mrgreen: vždyť máš svatbu za rohem, to už vydržíš. O nic nepřijdeš a užiješ si svatbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
30.3.22 09:47

Stres jaky? Ze svatby? Se kvuli tomu stresujes? Spíš bych se bála ze budu blit jak Alík. Ja vysadila ha a nejdéle 3cyklus jsem byla těhotná. A to jsem brala ha 8let v kuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
30.3.22 09:47

@Kriss Tina tak super, to ráda slyším :D korzet nemám a autem nepojedu vůbec, pití kdyžtak budu odlévat do trávy :D díky za zkušenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
30.3.22 09:48

Vysadila bych HA až po svatbě. Opravdu nevíš jak se bude tělo s vysazením vypořádávat. Můžeš nepravidelně krvácet, může se zhoršit pleť. Myslím si, že toho čtvrt roku nehraje až takovou roli. Navíc kdyby jsi hned otěhotněla, tak to není jen o alkoholu, ale může ti být zle, mě se pořád motala hlava, a byla jsem strašně unavená, což na svatbě fakt nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35846
30.3.22 09:49

Já jsem byla na začátku strašně unavená, tak bych si svatbu asi ani neuzila a ještě mě bylo blbě, že byl problém něco sníst. HA vysad a chrante se těch pár měsíců jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
30.3.22 09:50

Tak to ja bych HA brala jeste v dobe svatby. Jeste abych resila menstruaci v den svatby :mrgreen: nikdy nevis, jak ti po vysazeni HA naskoci cyklus, jak silnej bude, jak moc te bude bolet bricho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
30.3.22 09:52

@Angry_birds po svatbě jí bohužel vysadit nemůžu. Poslední plato doberu v polovině května a kvůli dvěma týdnům už si nebudu kupovat HA na další tři měsíce :D takže MS se nevyhnu. To zhoršení pleti mě ani nenapadlo, to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11825
30.3.22 09:54

Ahoj. Otěhotněla jsem krátce před svatbou (neplánovaně, ha jsem brala ale asi stresem v práci +covidu a predsvatebni přípravy kdy pořád něco zakazovali a zase povolovali _tehdy se to měnilo snad co 3 dny- sem nebrala asi úplně pravidenlne :lol: ) blbě mi naštěstí nebylo, nepití mi nevadilo, a neměla sem žádné problémy (krom toho že my hodně narostly prsa během 14 dnů a skoro sem se nevešla do šatů :lol: malá je zdravá, nic ji neublížilo. To že mi bude blbě sem se trochu bála, ale naštěstí nic. je to ale hodně individuální…jo a taky pokud máš nějaké opulentnejsi šaty s bohatou sukní se s ní blbě chodí na WC…což v v těhotenství většinou potřebuješ hooodne casto… Za mě kdybych si mohla vybrat bych vysadila až po svatbě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
30.3.22 09:54
@nikol398 píše:
@Kriss Tina tak super, to ráda slyším :D korzet nemám a autem nepojedu vůbec, pití kdyžtak budu odlévat do trávy :D díky za zkušenost :)

Jo akorát doufej, že nebudeš mít nevolnosti :D kdybych se vdávala o 2 týdny dýl, tak už bych tam nejspíš ani nedošla :mrgreen: v tom 8tt jsem byla ještě v pohodě a v 10tt už sem zvracela snad ze vseho :D a naopak v tom úplném začátku těhotenství, kolem 4tt jsem byla pekelně unavená. Tak abys pak nebyla zklamana, že si svatbu třeba neuzijes. Třeba kamarádka se taky vdávala v prvním trimestru, půlku svatby prozvracela a odcházela jako první spát, to se ještě zábava ani nestihla rozjet, takže i to se může stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
30.3.22 09:55

@nikol398
Hele, je to tvoje volba. Taky jsem kdysi dávno vysazovala HA, takže bych prostě nešla do toho rizika, že možná budu na svatbě krvácet a pořád se kontrolovat na WC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí