Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Markykula píše: .
Ahoj. Jen těhule? Hledám kamarádku a mám syna 5 měsíců.
Ahoj, termín porodu mám 11.7., jaký máš ty? ???? Žádnou těhulku v okolí nemám, tak by se mi docela líbilo občas něco probrat. Jsem prvorodička ![]()
@Klikařka84 píše:
Ahoj, termín porodu mám 11.7., jaký máš ty? ???? Žádnou těhulku v okolí nemám, tak by se mi docela líbilo občas něco probrat. Jsem prvorodička
Ahoj. Mému synovi bude za 4 dny 6 měsíců a je mi 44 let. Hledá kamarádku v Lidových sadech nebo v blízkém okolí. Nemám s kým vozit kočárek a poklábosit. Ještě mám syny 22 a 17 let.
Ahojky holky, jsem z Liberce a termin mam 29.6.2018 a cekame chlapecka. Muzu se pridat? Rada bych kamaradku co je na tom podobne ![]()
Ahoj, jsem z Jablonce, rodiče a úřady mám v Liberci a mám skoro tříměsíční holčičku. Kdybyste chtěly, ozvěte se. Vlakem dojet zvládneme
![]()
@jestericka34 píše:
také hledám kamarádku, tak pokud to stále platí, tak písni do zprávybudu ráda
Dobry drn, rada bych se take pridala do skupinky Tehulky Lbc 2018, TP mam 24.6.???. Napiste mi na muj mail ***. Budu se tesit, Monika
edit admin - odstraněna emailová adresa, kontaktujte uživatelku přes SZ
@moni1980 píše:
Dobry drn, rada bych se take pridala do skupinky Tehulky Lbc 2018, TP mam 24.6.????. Napiste mi na muj mail sp2015@seznsm.cz . Budu se tesit, Monika
Ahoj, snad se ti někdo ozve. Já hledám někoho z Lidových sadů. I když, asi jsem našla, ale nějak nemáme na sebe čas.
Ahoj holky, bydlím kousek od bazénu, má to někdo podobně?
Čekáme holčičku v první půli července ![]()
@Klikařka84 píše:
Ahoj holky, bydlím kousek od bazénu, má to někdo podobně?Čekáme holčičku v první půli července
Jestli nevadí mám už 9 měs. kluka. Ale je mi 44 let. Ráda bych do Zoo, děts. koutku, výlet…