Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak to já jsem hamoun a když meloun, tak celý
… ještě jsem zjistila, že prej se schovává v Kaufláči.. tak jsem tam vyslala zvěda s tím, že když tam bude může vzít i pomelo, pomeranče, nashi, hrušky a pistáciové oříšky… a když bude v tom, tak rovnou i jahodový džus… bože holky já bych se toho ovoce užrala… a představa melounu.. uf… kdo by řekl, že to bude tak erotický
![]()
@Etcetera78 píše:
No ty bláho, taky jsem na něj dostala chuť![]()
No.. to je prekérka, co?
Netuším, co budu dělat v prosinci, v lednu, v únoru.. ![]()
@Proužek píše:
Zdravím..zoufalství plodí zoufalé činy.. a já jsem zoufalá po melounu (vodní meloun). Moje dítko si vymyslelo, že máme už 2 týdny chuť na meloun. Maso nejíme, jen sladké a ovoce, občas rajčata.. v životě meloun nemělo, ale prostě máme hrozný chuť na meloun.. donedávna se mi ho dařilo očůrat pomelem, pomerančem, churmou, melounem žlutým… ale očůrávání ustalo a já se asi sežeru, jestli ten meloun nenajdu.. nevíte, kde ho teď seženu? Moje mamka navrhuje 12 měsíčků…
díky ps: má někdo podobný problém?
Viděla jsem ho týden zpět v albertu, ale jestli ještě mají netuším ![]()
@Proužek píše:
Tak to já jsem hamoun a když meloun, tak celý… ještě jsem zjistila, že prej se schovává v Kaufláči.. tak jsem tam vyslala zvěda s tím, že když tam bude může vzít i pomelo, pomeranče, nashi, hrušky a pistáciové oříšky… a když bude v tom, tak rovnou i jahodový džus… bože holky já bych se toho ovoce užrala… a představa melounu.. uf… kdo by řekl, že to bude tak erotický
![]()
@K-Black píše:
Zrovna máme s dcerou měsíčky, ale jsme jen dvě
Už tři
ale stejně nevím, kde ten meloun seženeme, až dáme do kupy celou partu ![]()
@Proužek píše:
Tak to já jsem hamoun a když meloun, tak celý… ještě jsem zjistila, že prej se schovává v Kaufláči.. tak jsem tam vyslala zvěda s tím, že když tam bude může vzít i pomelo, pomeranče, nashi, hrušky a pistáciové oříšky… a když bude v tom, tak rovnou i jahodový džus… bože holky já bych se toho ovoce užrala… a představa melounu.. uf… kdo by řekl, že to bude tak erotický
![]()
Proužku..? Nejsi ty náhodou těhotná? To mi totiž nápadně připomíná mých dvakrtá devět měsíců ![]()
Jsem
15 tt… ten meloun mě asi zničí
.. ale už se prej veze.. ![]()
@Proužek se máš, když jsem byla těhotná, tak mi taky manjel donesl, nač jsem si vzpomněla…teď už nemám žádnou výmluvu a prej „tak si dojeď koupit“
![]()
Globus dnes dopoledne, naporcovane čtvrtky a půlky.