Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
No skusim to při příští poradně snad mi to napíše. Jirka by to chtěl vědět, takže si to říct nechám ale uvidíme, kdy to potom řeknu já Jirkovi
I když já jsem od začátku přesvědčená, že to bude holčička ![]()
A co by jste chtěli? Nebo vám to je jedno, hlavně že to bude zdravé? Já jsem taky byla přesvědčená, že to bude holčička a hele. Všichni mi říkali to je jasnej kluk a já na to reagovala, nene holka. Je ti špatně?
U ž ani ne, ale ze začátku to někdy stálo za to, no Jirka by radši holčičku, že by jí mohl prý víc rozmazlovat
a mě je to celkem jedno taky bych radši holku ale důležité je aby mimi bylo v pořádku
tak uvidíme třeba nám to pan doktor už příště řekne
ahoj holky
Můžu za vámi? Jsem z Petrovic, tedy kousek od Uhříněvse a Říčany jsou vlakem taky kousek
Mám ročního chlapečka Toníka. Dočtu vás, abych o vás něco zjistila…
Silvy zatím má pro mě pracovaní název Fazolka
Tak jsem zvědavá jak mu budu říkat po další
kontrole
holky, koukám, že bych tu byla navíc, tak se vám tu nebudu motat ![]()
Dunaste - my jsme tady na sebe narazily taky náhodou, i když už jsme se dříve znaly
myslím, že se motat nebudeš, ale na prochajdy a tak zatím asi jen se sisinkou
tak fajn ![]()
mám kamarádku co taky bydlí v Uhříněvsi, tam budeš mít super prochajdy s kočárkem. My tam občas jezdíme i na kole. S kočárkem je moc hezká procházka ke statku kde mají koně. Už aby bylo jaro a dalo se pořádně chodit ven, mě zima fakt děsně ubíjí. Jinak teda urči řekni doktorovi ať ti napíše rizikový, pokud tě to tam štve a rozčiluješ se tak to fakt nemá smysl. Navíc si pořádně odpočineš, protože pak už to bude jen frmol
Copak děláš za práci?
Jinak do Říčan jsme jezdili na cvičák s našim pejskem, bylo to u takového rybníku. Říčany se mi hrozně líběj, jen jet tam autem ve špičce nic moc…
sisi: chodíte plavat nebo do nějakýho mateřského centra?
danuste - no právě, že mě přijde, že se v práci rozčiluju furt vzledem k tomu že vymáhám dluhy doktorovi jsem to říkala ale nic mi na to neřekl ![]()
medi, holt některej doktor náznaky nechápe, takže mu to řekni přímo a třeba si k tomu lehce něco přidej, jakože se ti občas motá hlava a necejtíš se dobře nebo tak něco, to žádnej doktor nemůže podcenit! A neschopenky jsou v těhu úplně běžná věc, takže si myslim, že s tim MUDr. nebude mít problém…
Ještě nechodíme plavat ani do žádného centra, ale strašně bych ráda už chodila. V říčanech je toho spousta. Na plavání chci začít chodit až po zimě. Vy někam chodíte?
Danusta - no praktická doktorka mi neschopenku klidně napíše ale tohle by mi měl asi napsat gynekolog vid?
Medi: já třeba měla neschopenku asi měsíc před nástupem na mateřskou a měla jsem jí od obvoďáka, od gyndaře by asi byla lepší, ale pokud se dohodneš s obvoďákem líp, tak popros jeho,ale fakt nevidim důvod proč by ti jí gyndař dát neměl. A pokud je to nějakej drsňák tak bych si fakt vymyslela, že je ti blbě a tak. To si pak fakt nemůže dovolit to ignorovat…
sisis: my skončii v sprnu s plaváním ve vaně, to bylo fakt super, ale na kurzy se mi moc nechce. Nerada bych všechny plány přizpůsobovala tomu že ten určitý den jdeme plavat, navíc když je hezky tak rádi mizíme na chalupu a tak, ale četla jsem, že v Průhonicích je nějakej hotel a má bazén a choděj tam plavat rodiče s dětma a ve vodě jsou oba rodiče a je to takovej hodně volnej kurz a nezávaznej hlavně.
holky a co chystáte na léto? nějaké dovči?