Hledám kamarádku

16
2.1.10 15:25

Hledám kamarádku

Hledám kamarádku s dětskem, na procházky a kafíčka atd. Mám 8 měsíčního synka a ten by si taky rád pohrál s někým zhruba stejně starým jako je on. Mě je 25 a bydlím v Říčanech. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1359
5.1.10 14:52

Ahoj Sisinko, my teda prcka teprve čekáme ale můžeme společně někdy někam zajít … zatím bydlíme v Uhříněvsi, což je od Říčan, co by kamenem dohodil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.1.10 19:53

Kamarádka

Ahojky, tak super. Určitě ráda něco s tebou podniknu a potom s mrňouskem. Kdy to čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
6.1.10 09:03

My to čekáme 18. července. Alespoň budeme mít nějakou kamarádku blízko:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
6.1.10 09:10

Jinak Sisinko, prosím tě jaké máš ty zkušenosti s porodem v Krči? Můžu mít ještě jednu otázku nejmenuješ se náhodou Silva? Strašne mi tím popisem připomínáš známou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
6.1.10 13:43

kamarádka

Nejsi náhodou paní Moravcová? Ano, já jsem opravdu Sylva od Romana. Zkušenosti v Krči mám v celku dobrý, až na dlouhé trápení při porodu. Tak kdy něco podnikneme? Vy prý máte pejska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
7.1.10 10:27

No už pár měsíců jsem :-) já jsem si to myslela od začátku. To kdy něco podniknem závisí na tom jestli jen my dvě nebo i s klukama. Jinak já jsem dneska doma zítra vyrážím za segrou. Jinak v týdnu končím v práci cca 4. tak nevím jak by se ti to hodilo.
Jinak moc zdravíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
11.1.10 11:15

až budeš chtít tak písni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.1.10 11:57

Ahojky, jak se máš? Já to neumim najít. Jsem na emimino nová a neuměla jsem se vrátit. Já mám čas pořád, tak když se ti bude chtít tak se můžeme domluvit a můžeš přijet,jestli chceš. Dáme kafčo a pokecáme, ale ty ještě chodíš do Práce viď? měj se pa S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
11.1.10 13:13

Zatím ještě jo, ale už toho mám kolikrát plné zuby… jsem pořád unavená :-( Jinak pokud to budeš chtít najít tak když klepneš na svůj profil tak tam se ti dole ukážou diskuze kde máš příspěvky, aby se ti to lépe hledalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.1.10 13:41

Aha, díky za radu. Fakt to tam je. Do práce budeš chodit ještě asi docela dlouho co? Unavena? To znám a věř mi, že bude hůř. Jak se vám bydlí v Uhříněvsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
11.1.10 14:11

Docela to jde pro mě je to tam vcelku známé chodila jsem tam do školy, myslím, že pro Jirku je to horší :-)Kdyby bylo po mém tak bych spala klidně pořád… no jak dlouho budu chodit ještě chodit do práce to nevím uvidím jak mi bude ale Jirka už by chtěl aby zůtala doma :mrgreen: a TAKY MĚ TA PRÁCE DOCELA PSYCHICKY POSLEDNÍ DOBOU DEPTÁ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.1.10 14:21

To se nedivim, vždyť se tam pořád rozčiluješ ne? Co si povídala, tak je to docela záhul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
12.1.10 10:45

No právě rozčiluju a hádám … ale doktora ani nenapadlo mi napsat třeba rizikový :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
13.1.10 08:30

Tak mu řekni a on ti to napíše. Jestli to teda není nějaký vůl. Aby pak mimčo nebylo vzteklounek. Necháte si to říct, co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí