Hledám kamarádku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
25.1.10 10:45

medi, když vy jste takový málo ukecaný :lol:
už máš něco z výbavičky? a co kočárky, už máš nějakýho favorita? A jak se ti vegetí doma na neschopence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
26.1.10 08:37

no na neschopence to jde, ale mohli by soupnout alespoň nějaké vycházky. Co se týká výbavičky tak většinu věcí mi přiveze segra koncem února a kočarek mám zatím favorita roan maritu ve 4 kombinaci a co jsi měla za kočárek ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.1.10 13:46

tak to máš s výbavičkou super :-) My museli kupovat všechno nový. Jak má ségra staré děti? Kočárek máme Teutonii Spirit S3, je to taky kombinace a hluboká korbička byla teda nádherná, ale moc dlouho jsme jí neměli, protože mám doma malého obříka a cvalíka. O tom tvém jsem předtím neslyšela, ale teď jsme na něj koukla a je pěknej. Taková ta klasika. A v jaký barvě bys ho chtěla? Já snad budu mít ten náš kočárek i pro druhé mimi, takže jsme vybrali neutrál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
28.1.10 11:50

nad barvou jsem zatím nepřemýšlela ale asi nějakou neutrální. Segra má děti 8, 7, 5 a 2. Holčičku a 3 kluky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
12.11.17 20:59

Hledám kamarádku co hledá kamarádku

Ahoj hledám kamarádku na procházky s dětmi, na kávičku :mrgreen: a nebo jen tak na pokec. :oops: Je mi 31 a mam 21m synka, který by rád take našel kamoše kámošku. Ráda si povídám, ale také umim dobře naslouchat. Žijeme v Praze 4 Pankrác :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
6.5.18 20:39

Hledam kamaradku Chotilsko a okoli

Ahoj,

najde se tady nejaka maminka zijici v Chotilsku a okoli? Jsem z Prostredni Lhoty, jsme tu nove prestehovani a sousedi hruza, nejak nezpadame nebo spis nemaji zajem se s nami seznamit a proto bych rada nasla nejakou kamaradku s detmi se kterou bychom mohli chodit na prochazky, kafickovat atd. Budu moc rada kdyz by se tady nekdo takovy nasel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí