Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
medi, když vy jste takový málo ukecaný ![]()
už máš něco z výbavičky? a co kočárky, už máš nějakýho favorita? A jak se ti vegetí doma na neschopence?
no na neschopence to jde, ale mohli by soupnout alespoň nějaké vycházky. Co se týká výbavičky tak většinu věcí mi přiveze segra koncem února a kočarek mám zatím favorita roan maritu ve 4 kombinaci a co jsi měla za kočárek ty?
tak to máš s výbavičkou super
My museli kupovat všechno nový. Jak má ségra staré děti? Kočárek máme Teutonii Spirit S3, je to taky kombinace a hluboká korbička byla teda nádherná, ale moc dlouho jsme jí neměli, protože mám doma malého obříka a cvalíka. O tom tvém jsem předtím neslyšela, ale teď jsme na něj koukla a je pěknej. Taková ta klasika. A v jaký barvě bys ho chtěla? Já snad budu mít ten náš kočárek i pro druhé mimi, takže jsme vybrali neutrál.
nad barvou jsem zatím nepřemýšlela ale asi nějakou neutrální. Segra má děti 8, 7, 5 a 2. Holčičku a 3 kluky.
Ahoj hledám kamarádku na procházky s dětmi, na kávičku
a nebo jen tak na pokec.
Je mi 31 a mam 21m synka, který by rád take našel kamoše kámošku. Ráda si povídám, ale také umim dobře naslouchat. Žijeme v Praze 4 Pankrác
![]()
Ahoj,
najde se tady nejaka maminka zijici v Chotilsku a okoli? Jsem z Prostredni Lhoty, jsme tu nove prestehovani a sousedi hruza, nejak nezpadame nebo spis nemaji zajem se s nami seznamit a proto bych rada nasla nejakou kamaradku s detmi se kterou bychom mohli chodit na prochazky, kafickovat atd. Budu moc rada kdyz by se tady nekdo takovy nasel.