Hledám kamarádku Chomutov, Jirkov??

• Otevřená skupina

Chybí ti kamarádka a nemáš si s kým popovídat?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

28.2.14 15:00

hledám kamarádku Chomutov, Jirkov??

Ahojky maminky, jsem z Chomutova, konkrétně sídliště Písečná :) Chtěla by kamarádku jak pro svou roční holčičku tak i pro sebe na pokec :):)…můžeme chodit na vycházky, na dětská hřiště, nebo prostě jen tak někam na kafíčko :D :D…hlavně abychom už nebyli sami :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4.9.14 10:23

Hledám kamarádku- Chomutov, Jirkov

Ahoj :mavam:,bydlím tady rok, ted mám malé miminko :dance:, a neznám tady skoro nikoho a ráda bych se seznámila s nějakou maminkou, aby jsme mohli chodit na procházky, kafčo atd???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.14 10:36

@Luciannnka Ahojky, já jsem ze Zahradní, a mám ještě 10-ti letou holčičku, tak když budeš chtít, můžeme se sejít :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.14 09:52

Ahojky jee tak to je super, já momentálně mám necelé dva měsíce do porodu své druhé holčičky…jsem ráda, že se někdo ozval :D :D…tak si tedy můžeme dát slezinu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.14 10:00

@Luciannnka já měsíc :D no tak to je paráda, jsem ráda, tak se můžeme na někdy domluvit a vyrazit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.14 10:08

Jasně :) :) a kdy pak by se ti to hodilo?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.14 10:11

@Luciannnka můžeme kdykoli…malá přijde ve 13 h ze školy, určo by chtěla jít s námi…a můžeme vyrazit třeba dnes??? snad nebude přšet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.14 10:19

Jee já bych strašně ráda, ale dneska nemůžu :(, dcerka má totiž dneska svátek, tak čekám mamku s neteřinkou :)okolo 14 hod., ale co třeba zítra??? dopolko nebo klidně až, přijde tvá dcerka ze školy to už je mi jedno :D :D a kdyby bylo náhodou ošklivo, tak bychom našli náhradní řešení, třeba bychom se mohli sejít klíďo u nás :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.14 10:23

@Luciannnka no tak to je síla…moje malá má taky dnes svátek :lol: :lol: :palec: tak klidně zítra…dceři je 10 let no snad bude hezky, i když..no uvidíme..tak se budu mooc těšit a domluvíme se, kde se sejdeme, kdyby náhodou vyšlo počasí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.14 10:30

No tak to jsme se fakt hledali, až jsme se našli…jak se říká :lol:…ok taky se moooc těším a určo nám to vyjde :)…když už jsme na sebe narazili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.14 10:36

@Luciannnka no to určitě…tady je můj email…jana1janska@seznam.cz, a pošlu naše fotečky, aby jsme se poznali a tam si napíšeme kde a kdy se sejdeme, popř. pošleme tel. už ted se těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.14 10:41

Jj ok tak já mám email: Hluciana@seznam.cz a také bych poslala fotečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.19 17:32

Hledám kamarádku

Hledám kamarádku s miminkem.Je mi 36 let, mam dvoumesicni miminko a syna 12 let. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.8.21 20:41

Hledám kamarádku

Ahoj holky je mi 32 let a mám tři holčičky ano 3 😂jedný je 10 druhý 6 a třetí 18 měsíců ta třetí pěkně zlobí 😂bydlím v Jirkově už docela dlouho 🙄 😂 hledám kamarádku na pokec procházky atd… podrbat naše chlapi a okolí 😂však to znáte kdyby měl někdo zájem mužem to zkusit třeba to bude fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny