Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Lenczii nemáš Prosím ještě černou díru, tu už se mi nepodařilo sehnat
@petramrk
Mám ji pro tebe schovanou ![]()
Akorát tedy nevím, kdy se mi podaří dostat na poštu, pravděpodobně až v sobotu..
@Lenczii tak to je skvělé ![]()
a v pohodě, to nespěchá, hlavně, že bude, Anička bude mít radost ![]()
pošlu zase na účet penízky, ale prosím tě, nevím kterej den, protože manžel není doma a bez něj to nejde - potvrzovací sms chodí na jeho mobil, tak jak bude mít chvilku v práci - dělaj až do večera
- hned jak to pošlu, tak napíšu sz
Dobrý den, pokud je volný 2 - mimozemšťan, byla bych za něj moc vděčná.
Dobry den, nememla byste nahodou na prodej/vymenu mimozemstana (c. 29) ze sbirky Kostici - Vesmir? Diky!
@JarmilaDi myslíte modrého mimozemšťana předposlední v dolním pravém rohu cele skládačky? pokud ano, tak toho mám navíc, pošlu -stačí jen Vaše adresa -do sz
Dobrý den,
máte prosím ještě nějaké magnetky vesmíru? Chybí nám slunce, MÍR, modrý ufon, Bertík, Sputnik, lunární vozítko a Mars.
Děkuji za odpověď
Jé, já tuhle diskuzi objevila až teď, syn je nešťastný, že sbírku nemá celou, kdyby se tu našla dobrá duše, které doma přebývají kartičky, určitě se domluvíme. ![]()
@LadySi něco málo tu mám, napiš co vám chybí ![]()
jinak nabízím: modrý mimozemšťan, bertík @marciva (tyto dvě bych ti mohla poslat, jiné z tvého výčtu nemám, tak pokud bys chtěla?)
dál oranžový mimozemšťan, raketa roku 2150, létající talíř, dobytí měsíce 1969, spirální galaxie