Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Děkuji
Tyhle sem nabízel mezi prvníma. Akorát prej moc malej kamen.
Nejspíš došlo k omylu, protože si nepřečetla popis, že kamen je 4mm a myslela si podle fotky s pravítkem, že je pouhé 3mm.
Takže sem je vrátil do hry. Ale nic lepšího jak tyto jsem nenašel.
Ještě můžeš zkusit nějakého místního zlatníka, pokud máš takto konkrétní představu, třeba bude schopný je vyrobit - za tu cenu. Jde jen o zelenou barvu nebo slečna touží po pravém smaragdu? Možná bude třeba přehodnotit rozpočet.
@růžový achát tak víš jak, do šperků se šetří na horší časy.
Vlastně je opravdu skromná.
@cocomoon zkusit ještě nějakého zlatnika. Já si kdysi ke 40 vybírala šperk a byl to porod. Nic se mě jen tak nelíbí a už to vypadalo,že nic nenajdeme. V Pha jsem pak objevila ručně dělanýho anděla a to bylo vončo. Mno jenom ta cena ta už byla přes 5tisíc,ale je dokonalej a památka jako hrom. Tak i tohle zkus obejít krámky ![]()
https://m.fler.cz/…gdem-8510403. Není to úplně co hledáš, ale řekla bych, že by měli být schopni vyrobit.
@růžový achát proč? co se skromností a proč by měla někam jezdit? Ty naušnice 13 tis byly jen jako příklad, co hledám, ale rozhodně je kupovat nebudu a ona tak drahý ani nechce.
@ngauruhoe díky moc. náušnice se líbí, Ježíšek je dneska objednal. Hurá. Už mě to hledání fakt nebavilo ![]()
škoda, že se vytrácí v tomto případě kouzlo překvapení, já bych si takhle šperk vybírat nechtěla… ale vybral jsi krásné ![]()
Ne, jsou pro mojí ženu.
Já by jsem chtěl překvapit, jenže ty co bych vybral by se nemuseli líbit. Takže ano překvapení nebude, ale potom o to větší radost je bude nosit.