Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
At ji bratr koupi co chce. Je to jeho segra,kdyz se mu neco nezda.
![]()
A ty jsi nesvéprávná, že za tebe rozhoduje švagrová?
Nauč se říkat ne, usnadní a zlepší ti to život
On se nikdo neurazí, pokud odmítneš. Nebo jste si aspoň měli dát finanční limit.
Jsi mu to neměla ukazovat. Normálně bych ji to dala a nazdar. Vánoce snad nejsou o dárcích.
@Tableta nejsem nesvepravna. Ona rozhodla za všechny bratr se jí ptal.
Tak jeho přítelkyni nedávej žádný dárek a řekni jí, že nemáš na tak drahé dárky za tisíce, jaké si ona přeje.
Letos rozhodla švagrová, že si dárky dáte, od příštích Vánoc rozhodni ty, že si dárky nedáte.
@vertunka nejsou o darcich, to vím. On přišel a zeptal se, co jsem ji koupila.
@Barry1997 ten dárek, který jsem koupila ji dám, když už jej bratr viděl. Ale ten výraz to jednání… ![]()
@Anonymní píše:
@Barry1997 ten dárek, který jsem koupila ji dám, když už jej bratr viděl. Ale ten výraz to jednání…
Bratr musí pochopit, že těch peněz opravdu moc nemáš. Zkus si o tom s ním promluvit a vysvětlit mu to. Také mu řekni, že tě mrzí jak s tebou jedná.
@Barry1997 on ví, jaká jsem a že nemám tolik peněz, jako samozivitelka.
@Anonymní píše:
@Barry1997 ten dárek, který jsem koupila ji dám, když už jej bratr viděl. Ale ten výraz to jednání…
Vykašli se na to, nejsi povinna kupovat dárky podle jejich přání. Ať si bratr koupí manželce něco na úrovni sám ![]()
@Anonymní píše:
@Tableta nejsem nesvepravna. Ona rozhodla za všechny bratr se jí ptal.
Jak za všechny? Snad za sebe umíš rozhodovat sama. Nenech se sebou takhle „zametat“. A komu se to nelíbí, ať si zádel políbí a nazdar ![]()
Prosím. o anonym, svagrova pro kterou mám dárek sem chodí.
Domluvili jsme se, že si dáme dárky k vánocum, no svagrova rozhodla.
Pred chvíli přišel bratr, že co jsem koupila jeho manželce k vánocům. Ukazala jsem mu ten dárek a díval se na něj s výrazem co to jako je? Takovej vážnej pohled bez úsměvu.
Dárky, které ona si přeje stojí tisíce. Na takové já nemám, jsem sama s dcerou.
Nechci ani tak řadu, jen sem se přišla z toho vypsat.