Dárek k Vánocům - nezavděčím se :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.11.18 19:58

@PaníBovaryová mohu vykašlat. :)

• Citovat
  • Upravit
32218
27.11.18 19:59

Tak si taky řekni o drahý dárek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21515
27.11.18 20:02
@Anonymní píše:
@PaníBovaryová mohu vykašlat. :)

jako když se oni nestydí říct ti, že 500 je málo, tak ty se nestyď jim taky říct - a sprcháč z drogerky od vás stál asi litr, že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.18 20:06

@PaníBovaryová teď už pozdě,ale taky,dobrý napad :D

• Citovat
  • Upravit
21515
27.11.18 20:08
@Anonymní píše:
@PaníBovaryová teď už pozdě,ale taky,dobrý napad :D

a tví rodiče bratrovi neřeknou, jestli ho hanba neliská, vynucovat si na sestře samoživitelce tak drahé dary, když na ně nemá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.18 20:11

@PaníBovaryová máme už jen mamku,ne,ta se neumí taky prosadit.

• Citovat
  • Upravit
32218
27.11.18 20:13
@Anonymní píše:

Já fakt nepochopím, jak to za 1. po tobě může vůbec chtít a za 2., že jim není blbé ti to v té ceně neoplatit, ale klidně ti dají věci za pár korun. Tak když to není blbé jim, tak co se ty s tím trápíš? Mamka jí taky kupuje dary za tisice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21515
27.11.18 20:15
@Anonymní píše:

nemáš se vůbec za co stydět. Oni jsou ti divní, neslušní a drzí. Ty se jim nemusíš omlouvat za to, že jim nekupuješ dary za tisíce. A že se nezavděčíš? Ať. Nepotřebuješ se jim přece vděčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7667
27.11.18 20:28

Nouzí netrpíme, přesto jsme se domluvili se sourozenci jak s mojí tak manželovy strany si dárky dávat nebudeme, ale jen dětem, a to do limitu 500 Kč na osobu. A fungují dopisy Ježíškovi s tipy na dárečky.
Dražší kosmetiku bych chápala jen při zdravotních problémech, alergii, a pak tedy koupit nějakou z lékárny (sama si ji kupuju tam, ale nenapadlo by mě ji požadovat jako dárek po sourozenci nebo švagrové, a to je jistě levnější než Dior nebo tak něco).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.18 21:12

@Monchichik její mamka jo.Proste je ona taková a brácha se jí nechává unést.Je fakt,že si musím udělat pořádek i když tady to píšu a v realitě nevím.Snad to půjde.
@PaníBovaryová chtěla jsem ji potěšit.Taky mi to od něj nepřišlo a nepřijde rozumné.Kdyz byl mladší a sám nikdy takový nebyl.
@AjaF mě by tohle taky nenapadlo,než se o ní zmínila ani jsem o téhle kosmetice nevěděla.Zajimal a zajímá mě Avon,Oriflame a miss sporty.

• Citovat
  • Upravit
32218
27.11.18 21:14

Musí to jít, nacvič si to třeba před zrcadlem, až ti to přijde úplně automatické. Tohle prostě není normální, přeci si to nenecháš líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.18 21:18

@Monchichik však nenechám,nepristupuji na to.

• Citovat
  • Upravit
21515
27.11.18 21:28
@Anonymní píše:
@Monchichik její mamka jo.Proste je ona taková a brácha se jí nechává unést.Je fakt,že si musím udělat pořádek i když tady to píšu a v realitě nevím.Snad to půjde.
@PaníBovaryová chtěla jsem ji potěšit.Taky mi to od něj nepřišlo a nepřijde rozumné.Kdyz byl mladší a sám nikdy takový nebyl.
@AjaF mě by tohle taky nenapadlo,než se o ní zmínila ani jsem o téhle kosmetice nevěděla.Zajimal a zajímá mě Avon,Oriflame a miss sporty.

podle mě si nepotřebuješ „dělat pořádek“ - ten už máš. Kdybys ho neměla, tak jí toho Diora koupíš a měsíc jíte s dcerou suché rohlíky. Až se bratr bude tvářit zase jak bubák, normálně se ho zeptej, co s emu nelíbí, a případně mu normálně řekni, že na tak drahé dárky prostě nemáš a nedáváš je ani dceři ani sobě, nikomu. Snad jsou oba dospělí, proboha, nemusíš jim vysvětlovat kde a jak se berou peníze, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.18 21:35

@PaníBovaryová ne nemusím jim vysvetlovat,kde se berou peníze,řeknu,že na tak drahé darky nemám.Myslim,že se tak netvářil a nejednal naposledy,tak mu to řeknu. :)

• Citovat
  • Upravit
8449
27.11.18 23:29

Zakladatelko, budu ráda, když sem pak napíšeš, jak to dopadlo.
Já jsem potvora a just bych jí nedala ani to, co jsem koupila. Ale vyrobila bych jí nějakou blbost. A pak udělala přednášku o konzumu a právém duchu Vánoc etc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák