Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hledám paní na úklid, jedná se o 6hod měsíčně, žehlení, mytí oken, vytírání, prach atd. Při dvojčatech nestíhám. Nabízím 80Kč/hod. Čistící prostředky samozřejmě poskytnu…
Za šest hodnin měsíčně to nemůže stihnout, ne? 1,5 hodiny týdně ![]()
Sorry, vím, že to není k tématu.
Jen tak uvažuju, co se dá za šest hodin udělat. Jeden velkej úklid?
To se prece nikomu nemuze vyplatit. Ty penize da za jizdne, mesicne je to hrozne malo hodin :/ Uklid bez oken u nas v byte je na 3 hodiny.
@Papuchalka Pokud bude jezdit z Ostravy a autem, tak se mu to nevyplatí, pochopitelně
jestli použije MHD, není problém A CHCI NECHAT UKLIDIT POUZE NĚCO, ZBYTEK STÍHÁM JÁ! A nevyžádané názory zde opravdu NEJSOU TŘEBA!
@sonique píše:
Hledám paní na úklid, jedná se o 6hod měsíčně, žehlení, mytí oken, vytírání, prach atd. Při dvojčatech nestíhám. Nabízím 80Kč/hod. Čistící prostředky samozřejmě poskytnu…
@sonique píše:
Ahoj.mam zajem o brigadu.jsem z ostravy takze by se mi vyplatilo vic hodin.mam dvojcata velke takze pohlidat pomoci neni problem. omlouvam se za chyby pisu z ciziho mobilu