Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky všichni, tak jako každý rok mě taťka poprosil abych mu sehnala nějakou vůni pro mamku, nemá na to čas
většinou vybírám každý rok jinou, nevadí jí změny, ale k věci poraďte nějou kořenitou, sladnou klidně silnou vůni, má ráda výrazné vůně, minulý rok jsem jí kupovala nějakou z oriflame a voněla skoro jak pánská, nechci hlavně aby voněla jak nějaká 70lettá elegantní babička, takové ty až příliž obtěžujicí vůně. Úspěch měla např. Calvin Klein-Euphoria nebo DAVID & VICTORIA BECKHAM Signature for Her. díky za rady
@terinka4444 jeee no ten měla tak před šesti lety taky se jí líbil, popřemýšlím ![]()
Souhlasím s děvčaty a prihazuji CHanel c. 5 podle mého je to vůně pro starší ženy… nebo zlata Max Mara obě jsou korenene
Jinak mě teď hrozně voní vůně od EISENBERGERA: I AM, nová vůně plná luxusu voní jako kůže…kdo má rád luxusní vůně doporučuji… já jsem teda na vůně uchyl…každé tři měsíce kupují nové a nové
Taky hlasuju pro Jadore od Diora (sama mám ráda), nebo je fajn Pour Femme od Hugo Boss- pro dámu ve středních letech možná i vhodnější.
Jadore od Diora je krásná vůně, ale voní tak spousta ženských
J'adore ani No. 5 nejsou kořeněné. Navíc J'adore je docela davovka, k vánocům bych vybrala trochu zajímavějšího.
Podle tvého popisu by se jí teoreticky mohli líbit třeba:
Estée Lauder Sensuous
Gucci by Gucci
Dior Midnight Poison (pokud je maminka výrazný typ, tak klidně i Hypnotic Poison)
Guerlain Shalimar parfum Initial (pro „moderní“ nosy schůdnější reinterpretace klasiky)…ještě mě napadá taky třeba novinka Chanel Coco Noir