Hlídání dětí - jak najít někoho flexibilního?

26574
4.2.19 16:52

Nechci ti brát iluze, ale vybírat si budeš moci jen v případě, že dokážeš nabídnout odpovídající odměnu. Nečekej, že za 100 kč na hodinu (třeba budeš nabízet víc) se pohrne nějaká elita.
Navíc pokud budeš mít směny nepravidelné, o to hůř, studentka je ve škole, takže jedině důchodce a nebo někdo, koho najmeš na plný úvazek, ale to zase nepotřebuješ.
Jsme 80 tis. město a vidím, jak těžké je sehnat někoho na nepravidelné hlídání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1026
4.2.19 16:58

No to jsem zvedava… spolehala jsem na tu skupinu taky to neni nic levnyho 4 tis mesicne, ale je to az do 19,30 coz byl ideal…, to by muz stihal v pohode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
4.2.19 17:04
@nada 17 píše:
Bydlime kousek za Prahou ve Velkych Popovicich, v breznu se budu vracet do prace po rodicovsky. Nejdriv budu mit skoleni cca mesic, ale pak budu pracovat na smeny, ktere se dozvim cca mesic predem…
Mate nekdo zkusenosti, jak najit nekoho flexibilniho na hlidani…
Myslela jsem, ze bude hlidat babicka, ale vazne onemocnela.
Starsi mam ve skolce, ale mladsi bude nastupovat az v zari a stejne budu casto potrebovat pohlidat i odpoledne.
Uz nechci byt ctvrty rok doma, tesim se na navrat mezi lidi. Je to vlastne uz sesty rok, co jsem doma… Tady je jen zakladka, taze mistni studentku budu hledat po znamych, stejne tak i duchodkyni…
Pak teda vubec netusim, jak vybirat…, potrebuju nekoho, kdo bude mit rad me deti, neboji se psa a snese trochu binec v dome, protoze vubec netusim, jak to budu zvladat…
Myslela jsem, ze dam mladsi do detsky skupiny, le behem roku se jim naplnila… Zacinam se desit…, ze to nakonec vse bude na tete, o ktery jsem myslela, ze bude posledni zachrana…

Najít flexibilní hlídání na zapískání je téměř nereálné. Fungujou nějaké agentury, ale pošlou pokaždé někoho jiného. I ty důchodkyně si chtěj věci plánovat. Ikdyž tam je asi ance největí. Nejhorší jsou studentky jejich smysl pro zodpovědnost je bovykle ještě nedotvořená a berou to na lehkou váhu, často mi rušili hlídání na poslední chvíli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
4.2.19 17:20

No to je asi fakt, ja si zase rikala kvuli tomu psovi, ze bude studentka lepsi… Nejdriv to zkusim pres kamosky a zkusim si dat inzerat ve skolce… Jak ale oslovit duchodkyne…mozna inzerat v cukrarne… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat