Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Proc by to mela byt blbost? Pokud mas takovou super prilezitost a ochotnou tchyni, tak ji syna na noc nechej.
Pro mě to je v tomhle věku hrozný a fakt si neumím představit co je důležitější než ani ne dvouměsíční dítě. Když chceš teda znát názor jiných ![]()
Když je tchyně ochotna, nevidím na tom nic špatného. U nás to paradoxně fungovalo tak, ze čím starší, tím snášejí odloučení hůř. Tomu miminu je fuk kde je, pamatovat si to nebude. ![]()
@Serpentini píše:
Pro mě to je v tomhle věku hrozný a fakt si neumím představit co je důležitější než ani ne dvouměsíční dítě. Když chceš teda znát názor jiných
Ale ona to dite nechce odlozit nekam k popelnicim.
Ona ho chce dat na noc tchyni, kterou to dite zna a ktera je ochotna se o ne postarat. A pokud je navic dite zvykle na flasku (coz zakladatelka nepise), tak fakt nevidim problem.
@Janča6 ano,syn je na um takže je zvyklý na flašku, kdybych kojila samozřejmě by syna nikdo nehlídal dokud bych kojila ☺️
Pokud s tím nemá tchýně problém a vše zvládne, nechápu, co je za problém? Když potřebuješ být pryč, tak i kdybys to udelala jen tak, ostatním je do toho prd ![]()
@Janča6 píše:
Ale ona to dite nechce odlozit nekam k popelnicim.Ona ho chce dat na noc tchyni, kterou to dite zna a ktera je ochotna se o ne postarat. A pokud je navic dite zvykle na flasku (coz zakladatelka nepise), tak fakt nevidim problem.
A já nemám nárok na vlastní názor, i když se tobě nelíbí nebo co tím chceš říct? ![]()
@Serpentini píše:
A já nemám nárok na vlastní názor, i když se tobě nelíbí nebo co tím chceš říct?
To samozrejme mas ![]()
@Serpentini píše:
Pro mě to je v tomhle věku hrozný a fakt si neumím představit co je důležitější než ani ne dvouměsíční dítě. Když chceš teda znát názor jiných
Souhlas.
To si vůbec nedovedu představit…
Ale nechápu, proč (nebo na co) se ptáš… Píšeš, že je to nutný, takže jestli chceš jen uklidnit, tak alespoň napiš víc informací… Je rozdíl jít třeba na zákrok do nemocnice nebo někam na oslavu narozenin
Zdravím, Synovi je 7 týdnů, ale potřebovala bych z osobních důvodu dát syna na hlídání babičce (tchýni) přes noc. Tchýni důvěřuju a myslím že malej ji má rád. Myslíte že to není úplná blbost udělat to? Kdyby to nebylo nutný rozhodně bych to nedělala, ale nevím jak to všichni zvládneme..