Hlídání přes noc

Anonymní
23.8.23 00:55

Hlídání přes noc

Zdravím, Synovi je 7 týdnů, ale potřebovala bych z osobních důvodu dát syna na hlídání babičce (tchýni) přes noc. Tchýni důvěřuju a myslím že malej ji má rád. Myslíte že to není úplná blbost udělat to? Kdyby to nebylo nutný rozhodně bych to nedělala, ale nevím jak to všichni zvládneme..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15228
23.8.23 02:07

Proc by to mela byt blbost? Pokud mas takovou super prilezitost a ochotnou tchyni, tak ji syna na noc nechej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11995
23.8.23 05:13

Tak když je to nutné a tchýně je ochotna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9244
23.8.23 06:32

Pro mě to je v tomhle věku hrozný a fakt si neumím představit co je důležitější než ani ne dvouměsíční dítě. Když chceš teda znát názor jiných :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.8.23 07:03

Když musíš tak musíš. Pokud víš, že to tchýně zvládne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
23.8.23 07:08

Když je tchyně ochotna, nevidím na tom nic špatného. U nás to paradoxně fungovalo tak, ze čím starší, tím snášejí odloučení hůř. Tomu miminu je fuk kde je, pamatovat si to nebude. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9302
23.8.23 07:32

Nevidím problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15228
23.8.23 07:50
@Serpentini píše:
Pro mě to je v tomhle věku hrozný a fakt si neumím představit co je důležitější než ani ne dvouměsíční dítě. Když chceš teda znát názor jiných :nevim:

Ale ona to dite nechce odlozit nekam k popelnicim.

Ona ho chce dat na noc tchyni, kterou to dite zna a ktera je ochotna se o ne postarat. A pokud je navic dite zvykle na flasku (coz zakladatelka nepise), tak fakt nevidim problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.23 07:57

@Janča6 ano,syn je na um takže je zvyklý na flašku, kdybych kojila samozřejmě by syna nikdo nehlídal dokud bych kojila ☺️

• Citovat
  • Upravit
81499
23.8.23 08:04

Nevidím problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17021
23.8.23 09:22

Pokud s tím nemá tchýně problém a vše zvládne, nechápu, co je za problém? Když potřebuješ být pryč, tak i kdybys to udelala jen tak, ostatním je do toho prd :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9244
23.8.23 12:57
@Janča6 píše:
Ale ona to dite nechce odlozit nekam k popelnicim.Ona ho chce dat na noc tchyni, kterou to dite zna a ktera je ochotna se o ne postarat. A pokud je navic dite zvykle na flasku (coz zakladatelka nepise), tak fakt nevidim problem.

A já nemám nárok na vlastní názor, i když se tobě nelíbí nebo co tím chceš říct? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15228
23.8.23 13:05
@Serpentini píše:
A já nemám nárok na vlastní názor, i když se tobě nelíbí nebo co tím chceš říct? :D

To samozrejme mas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44356
23.8.23 13:54
@Serpentini píše:
Pro mě to je v tomhle věku hrozný a fakt si neumím představit co je důležitější než ani ne dvouměsíční dítě. Když chceš teda znát názor jiných :nevim:

Souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
23.8.23 19:20

To si vůbec nedovedu představit…
Ale nechápu, proč (nebo na co) se ptáš… Píšeš, že je to nutný, takže jestli chceš jen uklidnit, tak alespoň napiš víc informací… Je rozdíl jít třeba na zákrok do nemocnice nebo někam na oslavu narozenin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí