hlucna hudba - jak to resit?

Anonymni
11.10.09 16:40

hlucna hudba - jak to resit?

potrebovala bych radu: bydlime v bytovce s 20 byty, my jedini mame byt v OV, zbytek je druzstevni. Bydlime v prizemi, nad nami je rodina s 2detmi a nad nima v pronajmu mladik, ktery si rad v noci dela diskoteku. Muj muz na nej uz asi 4× vlitnul, vzdy to vypnul. Resilo se to i na schuzi, byli mu pry domlouvat, jak se ma chovat.....relativne dlouho byl klis a vcera v noci opet, zacal kolem pulnoci, muz na nej opet vletel a ten mladik, ktery byl pod vlivem, mu zacal vyhrozovat, ze nam teprve ukaze co to je kraval a sproste mu nadaval.....problem je, ze v noci vstavam k 3.mesicnimu diteti, vcera jsem pak nemohla do 3 do rana zsnout, i kdyz byl pak uz klid.....a co nas zarazi je, ze na toho kluka chodime zvonit jen my, a to pritom nebydli hned nad nama, ale jeste o patro vys.....na schuzi se naslo vic lidi, kteri potvrdili, ze jim ta hudba vadi, ale nikdo tam proste nejde:(
jak se to da resit? volat na neho mestskou policii? nebo psat nekam stiznosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25182
11.10.09 17:01

naproti domu máme hospodu, hlasitá hudba skoro na denním pořádku…

po stížnostech na obci, jsme volali policajty, poučili je jak o nočním klidu, odjeli a v hospodě pokračovali do m5 hod. do rána :roll:

takže vlastně neporadím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
11.10.09 18:18

volala bych policii,nic jineho s tim neudelas…jinak si muzes stezovat na druzstve,oni mu musi poslat upozorneni ale nejlepsi je kdyz se podepise i nekdo jiny nez vy,ale jak pises chodite si stezovat jen vy. :(
NO je to tim ze si lide nechteji delat problemy,boji se jak by to dopadlo.
u nas pred domem kdyz bylo teplo vysedavala parta mladych nekdy az do tri do rana a vykecavali priseren nahlas.NIKDO jim nic nerekl,vzdy jen ja.Pak jsem mluvila se sousedem a ten si u me na ne stezoval ale rekl ze se boji aby mu pak treba nekdo neco neudelal s autem.Takze vsichni se boji a pak radeji drzi pusy.
Ja se nastvala a zavolala mestaky,decka se hodne divila ale byl klid.
NA neho si ale stezuj na tom druzstve,nic jineho nepomuze.
A pokud je mladik v pronajmu tak at ho vyhodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.10.09 18:31

Jediné, co mě napadá je buď vypínat pojistky :lol: nebo volat tu Městskou policii. Furt. Klidně i několikrát za noc. Oni podle mě přijet musí, když je někdo zavolá a můžou mu dát pokutu do výše 1000,– Kč. Což když dostane párkrát do měsíce, tak to moc příjemné není a třeba si to příště rozmyslí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
11.10.09 19:21

Když budu moc hnusná: jako ten psychouš ve Francii bych to neřešila, ale pár facek by si ten fracek asi zasloužil............... 8) .
Ne, teď vážně - řešila bych to asi jako Angua - volat MP a to neustále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
11.10.09 20:16

Tak toto máme za sebou.
V mírné obměně - nad námi se kdysi konávaly mejdany - S KARAKOKE. Nevim jak to tam přitáhli nebo provozovali, ale bylo to šílený.
Městskou policii jsme volali tolikrát, že ti policajti si na ně už i vytvořili taktiku - zaparkovali si auto třeba o blok dál a vplížili se zadním vchodem, vlítli na ně. Oni přestali, policajti odjeli, a mejdan začal nanovo.
Jenže: policajti odjeli jen fingovaně, protože jeden zůstal po tmě na chodbě a vlítnul na ně znova :lol: :lol:

• hele JEŠTĚ JEDNU VĚC PORADÍM: přestupková komise. zcela jednoduchý.
    Tam si ho hezky pozvou úředníci městského úřadu, a to už tolik příjemný neni.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.10.09 20:38

a prestupkova komise je co?? my se citime blbe uz tim, ze chceme volat policii, jsme oba strasne nekonfliktni typy, neradi delame nekomu problemy, ale toto se neda:(
asi jsem moc naivni, kdyz si rikam, ze pokud se budu slusne chovat ja, budou se tak chovat i lidi ke me:(
a s tim magorem ve francii: zrovna vcera jsem si u te reportaze rikala, jakej uz mame klid:-))) a dedovi se uprimne nedivim…

• Citovat
  • Upravit
25182
11.10.09 20:58

Policie přijet musí /to řekli mě, když jsem je volala/ tomu dotyčnému nesmí říct, kdo ho volal, ale tvoje jméno si zapíšou. Zaznamenaj si i tvůj telefon a mě třeba volali zpátky a říkali co jako vyřešili a co bude následovat. Nenásledovalo nic. A ještě, když jsem je volala, tak přijeli asi do 30 minut. A i přes mé obavy tam zavolat, byli velmi příjemní… což mě příjemně překvapilo. Volala jsem v jednu v noci a málem jsme si po tel. pokecali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
11.10.09 22:35

Anonymní
přestupková komise je na městském (či obecním) úřadě (nebo na magistrátě) - poptej se tam.
Pokud jsi nekonfliktní typ, tak Ti to možná dá trochu práce, než se k tomu odhodláš - ale však on tě ten magorský soused donutí :lol: :lol:
Já mám za sebou i scény na chodbě - a ty teda byly!!! :lol: a pak jsme se prostě přestěhovali do slušnějšího paneláku.
A hotovo.
ale to co píšeš jsem měla několik let - střídali se nad náma a vedle nás sousedi… no katastrofa.
A jedněm ještě utíkal obrovskej pes a nechtěl nás ráno pustit do práce - hlídal si svoje patro. Takový pes Baskervillský.
A kamarádka bydlí v rodinnym baráku, a taky řeší sousedovic psa - věčně jim totiž utíká a vrčí na kámošku před jejím barákem.

JInak já jsem taky taková naivka, která pořád věří tomu, že když se budu chovat slušně, tak mi to okolí oplatí… (že bych šla pak do nebe, kdyby ne? :lol: myslim že bydlet pod náma je paráda. Já nepouštim nahlas hudbu (skoro vůbec), dcera chodí spát v osm, domů si večer vůbec nezveme návštěvy… naštěstí nad náma to dělaj stejně.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
12.10.09 07:03

Já teda za sebe k tomu jak na něj nikdo jiný nechodí. Bydlím v jedenáctipatrovém paneláku a když třeba někdo vrtá, tak vůbec netuším od kud ten hluk jde. Musela bych obýhat barák a poslouchat za dveřma. Jinak se obávám, že největší rušiči budeme s těma mýma sirénama asi my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka-misa
8.11.12 11:55

Ahoj,
Náš soused neustále vyhrává a dost nahlas - přes den a i dlouho do noci. Někdy mám pocit jako kdybych byla tam, jak vše pěkně slyším. Mívá dost hlasité návštěvy a dělají i bordel po baráku(jiný slovo podle mě ani nejde).
Kdyby třeba jednou týdne, ale on furt.
Dochází mi docela trpělivost. Budí to nás a i naše maličké mimčo Elišku.

Nechci vypadat jako zapšklá fůrie, ale už toho mám plné zuby.
Několikrát jsme za ním byli a vše další den nanovo.

Mám na něj zavolat policajty? Nebo třeba mu napsat dopis a hodit mu ho do schránky, kde bych ho upozornila?

Co by jste dělali?

• Citovat
  • Upravit
1563
8.11.12 12:34

Ahoj, to velice dobře znám, já už třískám na topení jak to moc duní, několikrát jsem na ně letěla a pak už jsem jim hrozila podání stížností na bytové družstvo a hned byl klid :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
8.11.12 12:45

Tak to znám. Já jsem za ním několikrát byla slušně ho na to upozornit a doslova se mě smál do ksichtu :pocitac: Pak to jednou nevydržel přítel a ač není absolutně konfliktní typ tak ho seřval jam malýho Jardu, hrozil že tu věž vyhodí z okna i s ním :mrgreen: :mrgreen: No bavil se celej barák, ale od té doby je soused hodnej, dokonce nás zval na panáka :lol: Sem tam ještě vyhrává ale už to není tak nahlas a tak dlouho… Nicméně už jsem byla nachystaná volat po desáté MP, event. to řešit na byťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí