Hluk od sousedů přes den
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Hluk od sousedů přes den
Dobrý den, mám problém se svými sousedy, kteří několikrát přes den dělají rámus. Nejhorší je to když ráno vstávají mezi 6:30 a 7:30. Vždycky mě vzbudí, pokaždé vstávám s nimi. Velice dupou a často s něčím třískají nebo jim něco padá. A věřte, že jsou to pěkný rány. To samý je když jdou večer spát. Přes den je slyším stejně, i to mě celkem ruší, ale není to nic, co by se přes den nedalo nějak vydržet. Ale nemůžu kvůli nim usnout. Já dělám na směny, takže určitě nemůžu „chodit spát s nimi“. Už jsme to spolu řešili, ale akorát jsme se štekali na messenger a pak i na chodbě, ale nikam to nevedlo. Řekli mi, že jediná já mám snímá problém a že oni normálně fungují. Když jsem jim řekla, že mě budí a že kvůli jim spím tam 4-5 hodin, tak mi řekli, že " No tak spíte pět hodin. No tak jste se nevyspala. No a co má bejt? " Prostě to zažili, že si nemám na co stěžovat a že bydlím v paneláku, že tam je slyšet všechno. Jen podotýkám oni ode mě nic neslyší. Už jste někdo řešil něco podobného někde „výše“. Popřípadě, na koho jste se obrátili. Děkuji za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Hledáte maminky ve stejné situaci? Najděte je na eMiminu
Hledáte někoho, kdo porozumí vaší situaci? Zapojte se do skupiny
Reakce:
@Tojsemja3 většinou ne, podle toho, jak se uloží ke spánku. Do 23:00 bývá klid. V noci je někdy slyším. Neřekla bych, že je to rušení nočního klidu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak pak holt nic nenaděláš bydlíš v paneláku. Jedině se odstěhovat na samotu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Oni dodrzuji nocni klid, nezmuzes nic, leda se odstehovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Neudelas nic, na spaní si dej spunty do uši no, nebo si nějak odhlucni zdi
co mate společný. Ono se to nezdá, některé domy maj proste tenké zdi a
slyšíš všechno. Já slyším když si sousedka v ložnici otvírá
skříně a to mám doma pustenou televizi a běhají tu děti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Pavluše222 píše:
Dobrý den, mám problém se svými sousedy, kteří několikrát přes den dělají rámus. Nejhorší je to když ráno vstávají mezi 6:30 a 7:30. Vždycky mě vzbudí, pokaždé vstávám s nimi. Velice dupou a často s něčím třískají nebo jim něco padá. A věřte, že jsou to pěkný rány. To samý je když jdou večer spát. Přes den je slyším stejně, i to mě celkem ruší, ale není to nic, co by se přes den nedalo nějak vydržet. Ale nemůžu kvůli nim usnout. Já dělám na směny, takže určitě nemůžu „chodit spát s nimi“. Už jsme to spolu řešili, ale akorát jsme se štekali na messenger a pak i na chodbě, ale nikam to nevedlo. Řekli mi, že jediná já mám snímá problém a že oni normálně fungují. Když jsem jim řekla, že mě budí a že kvůli jim spím tam 4-5 hodin, tak mi řekli, že " No tak spíte pět hodin. No tak jste se nevyspala. No a co má bejt? " Prostě to zažili, že si nemám na co stěžovat a že bydlím v paneláku, že tam je slyšet všechno. Jen podotýkám oni ode mě nic neslyší. Už jste někdo řešil něco podobného někde „výše“. Popřípadě, na koho jste se obrátili. Děkuji za odpověď.
Pokud te rusi od 22 hod do 6.00 tak je to ruseni nocniho klidu. Jinak nezmuzes nic. Deti prece nebudou sedet v latich na zadku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jsi bezdetna vid? Bud si odhlucni byt a nebo ti nezbyde nic jineho nez se odstehovat a nebo to tolerovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Pavluše222 v tom pripade si je neumis spravne nasadit
Příspěvek upraven 11.04.21 v 13:38
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Pavluše222 takto jednas i se sousedy? Pak se nedivim, ze te maji u zadnice. Jinak manzel dela v opravdu hlucnem provozu a se spunty temer nic neslysi, tak pochybuju, ze se spravne nasazenymi spunty slysis dupot deti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Pálení mezi prsy
- Kolik dní před menstruací vás bolí prsa.
- Můžu být těhotná den když jsem si nevzala prášek?
- Zvětšení s zpevnění prsou, doporučte kliniku.
- Rozmražené maso přes noc v misce s vodou
- Vysoký tlak i přes Dopegyt
- Problémoví sousedé
- Legoland DE cena vstupenky 2dny