Jsem pitomá nebo se bojím nového?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Rozejít se a počkat si na třetího. To nedovedeš být chvíli nez chlapa?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Pokud hledáš pravý opak bývalého, tak je to stejná chyba jako hledat pořád stejné typy, se kterými to nevychází.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já bych tyhle ženský z diskuzí a ty jejich chlápky chtěl vidět naživo, fakt, že jo. Nemůžeš sem dát fotky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No asi budeš oříšek. Tak když nevíš co chceš tak bych skusila být
sama.Jako s jedním se rozejít v tvém případě rozvést pak mít dalšího
a pak uvažovat nad tím vrátit se k číslu jedna??? To fakt nevíš co
chceš??? Nebo nás tady zkoušíš???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Buď nějakou dobu sama a ujasni si, co od partnera čekáš, takhle se v tom budeš plácat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Tak nejak nevim co se s sebou. Jde o to, ze jsem rozvedena. Bylo to z me strany(nechci resit proc) ted zkousim zit s novym partnerem. Jenze, tak jak jsem chtela, je pritel uplnej opak meho ex. Pritel ma i nektere vlastnosti ktere nejak nemuzu neprehlidnout a vadi mi ale ma i ty ktere na nem obdivuji. Ted zacinam mit ale pocit ze jsme si povahove nesedli. Ja tvrdohlava co si chce delat veci podle sveho, on cholerik ktery zase ma svoje postupy a vyzaduje je po me. To by mi ani nevadilo, spis mi vadi jak mi to oznamuje a jak rika, jinej uz nebude. No a aby toho nebylo malo tak jsem si psala s ex a vim ze jeho city ke me porad trvaji. A ja mam v sobe absolutne zmatek. Mam se vykaslat na novy vztah a dat 2 sanci s ex, nebo si jen musim jeste zvyknout na pritele uplne jinou povahu nez jsem byla zvykla u ex? Mam je asi rada oba, kazdyho pro jeho silne stranky. Nevyznam se ve svych pocitech. Nevite co delat abych se v sobe vyznala a abych vedela co opravdu chci?
Naučit se být sama se sebou a zkusit si žít chvíli sama podle sebe. Však on se někdo objeví až bude vhodná doba. Mezi tím si urovnáš život a pak bude všechno v pořádku. Vlastní zkušenost. Zkoušela jsem navázat vztah s jedním z mých bývalých po 3 letech, ale nic z toho nebylo. Počkala jsem pár měsíců a teď je vše tak jak má být s úplně cizím člověkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Dcera - samý vztek a nic nového nechce
- Jak říct tchýni, že do nového domu s námi nepůjde
- Bojím se komunikovat s lidmi
- Kamarádka mého nového přítele...
- Bojím se, že spadnu
- Bojím se ukončit vztah s přítelem, otcem mého dítěte
Tak nejak nevim co se s sebou. Jde o to, ze jsem rozvedena. Bylo to z me strany(nechci resit proc) ted zkousim zit s novym partnerem. Jenze, tak jak jsem chtela, je pritel uplnej opak meho ex. Pritel ma i nektere vlastnosti ktere nejak nemuzu neprehlidnout a vadi mi ale ma i ty ktere na nem obdivuji. Ted zacinam mit ale pocit ze jsme si povahove nesedli. Ja tvrdohlava co si chce delat veci podle sveho, on cholerik ktery zase ma svoje postupy a vyzaduje je po me. To by mi ani nevadilo, spis mi vadi jak mi to oznamuje a jak rika, jinej uz nebude. No a aby toho nebylo malo tak jsem si psala s ex a vim ze jeho city ke me porad trvaji. A ja mam v sobe absolutne zmatek. Mam se vykaslat na novy vztah a dat 2 sanci s ex, nebo si jen musim jeste zvyknout na pritele uplne jinou povahu nez jsem byla zvykla u ex? Mam je asi rada oba, kazdyho pro jeho silne stranky. Nevyznam se ve svych pocitech. Nevite co delat abych se v sobe vyznala a abych vedela co opravdu chci?