Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rozejít se a počkat si na třetího. To nedovedeš být chvíli nez chlapa?
Pokud hledáš pravý opak bývalého, tak je to stejná chyba jako hledat pořád stejné typy, se kterými to nevychází.
Já bych tyhle ženský z diskuzí a ty jejich chlápky chtěl vidět naživo, fakt, že jo. Nemůžeš sem dát fotky?
No asi budeš oříšek. Tak když nevíš co chceš tak bych skusila být sama.Jako s jedním se rozejít v tvém případě rozvést pak mít dalšího a pak uvažovat nad tím vrátit se k číslu jedna??? To fakt nevíš co chceš??? Nebo nás tady zkoušíš???
![]()
Buď nějakou dobu sama a ujasni si, co od partnera čekáš, takhle se v tom budeš plácat.
@Anonymní píše:
Tak nejak nevim co se s sebou. Jde o to, ze jsem rozvedena. Bylo to z me strany(nechci resit proc) ted zkousim zit s novym partnerem. Jenze, tak jak jsem chtela, je pritel uplnej opak meho ex. Pritel ma i nektere vlastnosti ktere nejak nemuzu neprehlidnout a vadi mi ale ma i ty ktere na nem obdivuji. Ted zacinam mit ale pocit ze jsme si povahove nesedli. Ja tvrdohlava co si chce delat veci podle sveho, on cholerik ktery zase ma svoje postupy a vyzaduje je po me. To by mi ani nevadilo, spis mi vadi jak mi to oznamuje a jak rika, jinej uz nebude. No a aby toho nebylo malo tak jsem si psala s ex a vim ze jeho city ke me porad trvaji. A ja mam v sobe absolutne zmatek. Mam se vykaslat na novy vztah a dat 2 sanci s ex, nebo si jen musim jeste zvyknout na pritele uplne jinou povahu nez jsem byla zvykla u ex? Mam je asi rada oba, kazdyho pro jeho silne stranky. Nevyznam se ve svych pocitech. Nevite co delat abych se v sobe vyznala a abych vedela co opravdu chci?
Naučit se být sama se sebou a zkusit si žít chvíli sama podle sebe. Však on se někdo objeví až bude vhodná doba. Mezi tím si urovnáš život a pak bude všechno v pořádku. Vlastní zkušenost. Zkoušela jsem navázat vztah s jedním z mých bývalých po 3 letech, ale nic z toho nebylo. Počkala jsem pár měsíců a teď je vše tak jak má být s úplně cizím člověkem.
Tak nejak nevim co se s sebou. Jde o to, ze jsem rozvedena. Bylo to z me strany(nechci resit proc) ted zkousim zit s novym partnerem. Jenze, tak jak jsem chtela, je pritel uplnej opak meho ex. Pritel ma i nektere vlastnosti ktere nejak nemuzu neprehlidnout a vadi mi ale ma i ty ktere na nem obdivuji. Ted zacinam mit ale pocit ze jsme si povahove nesedli. Ja tvrdohlava co si chce delat veci podle sveho, on cholerik ktery zase ma svoje postupy a vyzaduje je po me. To by mi ani nevadilo, spis mi vadi jak mi to oznamuje a jak rika, jinej uz nebude. No a aby toho nebylo malo tak jsem si psala s ex a vim ze jeho city ke me porad trvaji. A ja mam v sobe absolutne zmatek. Mam se vykaslat na novy vztah a dat 2 sanci s ex, nebo si jen musim jeste zvyknout na pritele uplne jinou povahu nez jsem byla zvykla u ex? Mam je asi rada oba, kazdyho pro jeho silne stranky. Nevyznam se ve svych pocitech. Nevite co delat abych se v sobe vyznala a abych vedela co opravdu chci?