Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak když už nějaké černé máte, na co další černou? Hnědá se hodí skoro ke všemu.
@lucad77 no me se totiž moje oblíbená cerna rozbila po 6 letech 🤣a ted mi kamarádka říkala že hnědá je v kurzu a hodí se ke všemu tak váhám hnědou jsem ještě nikdy neměla totiž… tak se toho bojím 🙂
@Anonymní píše:
@lucad77 no me se totiž moje oblíbená cerna rozbila po 6 letech 🤣a ted mi kamarádka říkala že hnědá je v kurzu a hodí se ke všemu tak váhám hnědou jsem ještě nikdy neměla totiž… tak se toho bojím 🙂
Šla bych do hnědé, kamarádka má pravdu.
Kašli na to co je v kurzu, kup si to co se ti líbí více ![]()
Já mám hlavně hnědé kabelky, i když všechno ostatní oblečení jinak černé, protože se mi prostě hnědé koženkové kabelky líbí.
Ale občas se mi stane, že si koupím něco barevného, co se mi moc líbí, a pak to nenosím, protože mi ta barva vadí ![]()
Takže zůstávám u černé a neutrálních barev. Tak ať se ti to nestane s tou hnědou kabelkou taky ![]()
@Darkandeep píše:
Kašli na to co je v kurzu, kup si to co se ti líbí více
Já mám hlavně hnědé kabelky, i když všechno ostatní oblečení jinak černé, protože se mi prostě hnědé koženkové kabelky líbí.Ale občas se mi stane, že si koupím něco barevného, co se mi moc líbí, a pak to nenosím, protože mi ta barva vadí
Takže zůstávám u černé a neutrálních barev. Tak ať se ti to nestane s tou hnědou kabelkou taky
Hnědá je neutrální barva.
Osobně nemám ráda černé věci ani kabelky. Mám jen pár kousků černých bot. Ta hnědá kabelka je moc hezká. Vybrala jsi dobře.
@Anonymní píše:
Diky holky tak jsem si objednala tmave hnědou tedy
Moc hezká! ![]()
@Anonymní píše:
Je hezká. Přemýšlím že já vlastně nemám žádnou hnědou
, a to mám kabelek prej jak pro celou ves
![]()
@Anonymní píše:
Ta je moc hezká a to hnědá barva nepatří mezi mé oblíbené. ![]()
@nozu píše:
Osobně nemám ráda černé věci ani kabelky. Mám jen pár kousků černých bot. Ta hnědá kabelka je moc hezká. Vybrala jsi dobře.
@lucad77 píše:
Moc hezká!
@mackA159 píše:
Je hezká. Přemýšlím že já vlastně nemám žádnou hnědou, a to mám kabelek prej jak pro celou ves
![]()
@Dara90 píše:
Ta je moc hezká a to hnědá barva nepatří mezi mé oblíbené.
Holky moc diky 🙂 v CCC eshopu za 479 - slevněná z 1190 Kč myslím maji prwve ještě v černé ale kamarádka me ukecala na tu hnědou…a asi jsem udělala dobře taky se mi ted uz moc líbí jsem zvědavá jak dojde jaka bude…Ja mam právě taky kabelek tolik ze ani 1 skrin pomalu nestačí ale samé černé ani jedna hnědá a kromě barevných plazovek tam jsou fakt jen černé psanicka, velké shoperky a nebo tyhle crossbody…tak jsem zvědavá… a koukala jsem teď na net ze pisou ze i černé boty v kombinaci s hnědou kabelku je IN 😀
Mít hnědou kabelku vedle černých je určitě moc FAJN a udělala jsi dobře ![]()
osobně by mi u téhle jen vadil ten popruh, ale to už je o vkusu každého ![]()
Černá je nesmrtelná, ale mnohdy působí hodně tvrdě. Všechny mé oblíbené koženkové kabelky se odebraly do kabelkového nebe, takže poslední měsíce chodím s jedinou koženou kabelkou, kterou mám, a ta je hnědá. Za sebe musím říct, že to byla skvělá investice navzdory vysoké pořizovací ceně, a hodí se fakt ke všemu
. Myslím, že s hnědou si nešlápla vedle a vybraná je moc hezká i tvarově
.
@Lucy75 ony tam jsou ty popruhy dva takze můžu libovolně nosit 🙂což je taky super
Holky nevim jestli si koupit černou nebo hnědou kabelku
… mam převážně jen černe doma v šatníku a taky boty a cerne kožené bundy ale jdu na koncert příští víkend a potřebovala bych menší kabelku a tak nevím jakou barvu zvolit co myslíte?