Hnědé špinění a utrogestan

31379
28.11.15 08:46

@monvd hnědé špinění je stará krev, tj. asi se tělo dočišťuje po tom čtvrtečním incidentu (kdy mohla jen prasknout nějaká žilka, jak je vše překrvené). Jinak stát se může samozřejmě cokoli, akutně se teď nejspíš neděje „nic“, spontánní potrat se neprojevuje pouhým špiněním (natož hnědým), ty, co jím prošly, popisujou obrovské křeče a silné krvácení s kusy sliznice, krev je čerstvá, červená, často jasnější než menstruační. Těhotenství může samozřejmě i zamlknout, pak nemusíš poznat ani nic a projeví se někdy třeba právě jen tím zašpiněním. Utrogestan 3×2 je maximální dávka, víc udělat nemůžeš, zkus se nenamáhat, pokud nemáš další dítě, tak si udělej volný víkend, nanos do postele knížky a kopici jídla a odpočívej a uvidí se, držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5358
28.11.15 09:05

@monvd určitě jen lež. Ale pokud ti mudr nenašel hematom, tak to bude určitě jen překrvením. Já špinila trochu, druhý den hematom, neležela jsem, pak se spustily ten samý den malinko bolesti, nic extra, trošku staré krve, tak to už jsem ležela, přes noc dobrý. Jenže ráno to začalo téct a bolet trochu znovu, tak jsme frceli na pohotovost a bylo už pozdě, spontanni potrat. Bylo to 5+3, bez revize. Bolesti byly mírné, krev se sraženinami, nic hrozného, ale přišla jsem o mimi. Nechci tě strašit, ale radši pár dní lež a při náznaku ms bolesti leť na pohotovost! Držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
28.11.15 09:55

Ahoj holky. Ja se v utery dozvedela, ze jsem ve 4tt, na ultrazvuku nebylo jeste nic videt, ale hcg mi vysel pres 6000.Jenze vcera slo ze me neco naruzoveleho ani vlozku jsem nepotrebovala bylo to opravdu minimum. Volam do nemocnice a bylo mi receno, kdyz se me nepadaji kusy a nejni to na vykrvacenze je to zbytecny. Vcera v noci probehl sexik a to se objevilo az nekdy kolem dopoledne. Dneska rano zase nic. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
28.11.15 17:14

@monvd hele, s tím teď stejně nic nenaděláš. Všechno, co bylo žádoucí (klid, nenamáhat břicho, Utrogestan) jsi udělala, takže děj se vůle Boží. Tohle má ze začátku spousta žen (já jsem taky v prvním těhotenství špinila a jednou i zakrvácela), někdo má hematom a pak je to kolikrát i s tou krví celkem maso (kdysi jsem tu četla i příběh, kdy paní odkrvácela prakticky z celé dělohy, jen tam zbyl ostrůvek ve kterým sedělo embryo a sedělo tam pěkných 9 měsíců :) ) a přesto se prcek udrží. Pro podporu pevnosti cévních stěn si můžeš koupit Ascorutin (příbalák nečti, dává se na špinění těhotným už 40 let, jen je tak levný, že nikomu nestálo za to dělat studie) nebo home made metodu vymačkávat citron do vody a pít to. Pomůže to, pokud je zdrojem krvácení to zvýšené praskání žilek.

tak se opatruj a snad to bude ok, v tuhle chvíli fakt nejde nic víc říct :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.22 16:40

Obnovují diskuzi

.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.22 16:49

Ahoj, včera mi potvrdili těhotenství. 6+2 se srdíčkem. Dostala jsem utogestan, protože ob den mám nahnedle špinění. Večer jsem ho zavedla a i tak jsem teď opět spinila. Máte s tím některá zkušenost? Hematom tam včera nebyl a čípek prý také ok. Vím, že začátky jsou nejisté. Je to mé druhé těhotenství, ale u prvního to neznám. Teď se asi zeptám blbě, ale měla některá z vás tyto problémy, když byla krátce po porodu? Rodila jsem v září. Děkuji.
Anonym, ještě o tom ofiko nemluvím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí