Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky,
mám dotaz…nejsem tak úplně snažilka, ale antiko jsem vysadila v září, že to nechám koňovi. takže, co kdyby
ale tenhle cyklus mám nějaký problém, tak jestli nemá někdo podobné zkušenosti. od září menstruace úplně vzorová, na můj vkus celkem silná (při práškách nebyla téměř žádná. a tenhle měsíc naposledy ms 19. 10. a teď vzorově sice přesně po 30 dnech, ale místo menstruace hnědý výtok. nikdy jsem ho neměla. slabý, hnědý výtok. jinak nic. možná trochu bolí podbřišek, ale to si spíš namlouvám. nejdřív jsem myslela, že bude menstruace, ale druhý den už jen slabý výtok. neměl jste někdo místo mensu tohle někdo?? jo, ještě detail, dělala jsem si 12den po ovu (tj. den před špiněnim) pro sichr test. ale kde nic, tu nic…
tak si ten test udelej znovu..nic lepsiho asi nikdo neporadi ![]()
Měla jsem to tak stejně, když jsem byla těhotná
.
Pozitivní test jsem měla ale až mnohem později, cca 10-14dní po té „MS“, už si nepamatuji přesně.
ja mela pozitivni test tak az dloooouho po ocekavane MS…myslim ze to bylo taky tech 10 dni ![]()
Já jsem taky měla pozitivní test až 14 dní po očekávané MS,protože jsem měla ovulaci až na konci cyklu.Právě místo té MS jsme měla jen špinění a lehké krvácení,které ale trvalo asi 10 dní (takže to bylo nejspíš zahnízďování).
Ale kromě těhotenství to může být u tebe i nějaký hormonální problém po vysazení antikoncepce.Kolikrát už si po vysazení dostala normálně MS?2×?Třeba se tělo ještě vzpamatovává z antikoncepce.
já jsem to měla podobně. Prvních pár měsíců menzes ukázková a pak začal hnědý výtok místo menzes. Byla jsem zblblá z antikoncepce a tělo si nedokázalo obnovit cyklus. Prvních pár měsíců ještě fungovalo tělo pod vlivem antika.
Takže já radím zajít k doktorovi ![]()
Ja se chci poradit. Před 2 měsíci po souloži jsem druhý den měla na spodním prádle trochu krve a další den hlen takový do světle hněda. Šla jsem k doktorce a řekla mi že je vše v pořádku (jako to říká vždycky).
Když jsem pak dostala měsíčky tak to nebyla normální krev ale spíš černá jako kafe a hustý . Trvalo to asi tak 3 dny ale hrozně slabě.
Ahoj holky
,mám dotaz..S přítelem se snažíme o mimčo a mám už cca 4 dny zpoždění. Na testu skoro neviditelná druhá čárka, spíš jsem ji asi vykoukala
.Ale chci se spíš zeptat na to, že jsem včera a dnes měla takový světle hnědý výtok. Pokaždé jen flíček a pak už nic. A k tomu mám bolesti v podbříšku, ale ta bolest se mi zdá jiná než na MS. Spíš mě tam jakoby tahá
.Snad mě pochopíte
.Myslíte, že je ještě šance, že by to mohlo být těhotenství? Předem díky za každý názor. ![]()
Ahojik rekla bych, ze mam uplne, ale uplne to sami co ty. A jeste k tomu bolava natekla prsa s modryma zilama. A to spineni taky. a co jak ti to dopadlo jsi těhotná nebo ne. ![]()
Dobrý den 26.10. me to skoncilo a ted 9.11. jsem zas zacla spinit chvilku krev a pak tmavě hnědý výtok uz jsem si delala 4 testy vsechny byli negativní… nevím jestli je to stresem a začla jsem brát a ul roce antikoncepci. děkuji za odpovedi
@sonina91 píše:
Dobrý den 26.10. me to skoncilo a ted 9.11. jsem zas zacla spinit chvilku krev a pak tmavě hnědý výtok uz jsem si delala 4 testy vsechny byli negativní… nevím jestli je to stresem a začla jsem brát a ul roce antikoncepci. děkuji za odpovedi
ahoj ja mam podobny problem.. 19.10. jsem mela MS, kolem 1.11. byla ovulace a od 7.11.-9.11. jsem mela hnedy vytok, slaby.. ted mam mit MS v patek 16.11., tak uvidime, test jsem delala dnes a nic.. pokousime se o mimi, tak nevim, co to mohlo byt..
Já ale nechci miminko… jsem mlada… doufam ze to je stresem
zitra budu vedet vic to pudu k doktorce
Ahoj..potřebovala bych poradit asi před dvěma týdny mi začly vylézat žíly na prsou a taky se trochu zvětšily, měla jsem také krvácení mimo MS …tak jsem si zašla k Dr. ta mi řekla, že se mi zvětšila děloha a že je to prý psychikou..Teď jsem měla dostat MS, ale místo ní se dostavil jenom hnědý výtok..pořád mám pocit, že by to mohlo být těhotenství. Co myslíte? ![]()