Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
Všude hledám, tak jsem rozhodla, že se optám i Vás… MS mi skončila 4. 12., předevčírem jsem začala slabě špinit, říkala jsem si, že jde asi o ovulaci, nicméně špinění ustalo. Včera už se neobjevilo, a zase se objevilo dneska - i s trochou krve. Od skončení poslední MS mě stále pobolívá v podbříšku. Nemáte s tím některá taky zkušenost??
mužeš byt i prostydla,zanět,cysta.ovulka jak píšeš.možnosti je plno,pokud se to bude opakovat zajdi si k lekaři.at je vše v pořadku.
a beres HA??ja s tim mam taky problemy,dr rikala ze mam nizkohormonalni HA,ze je to tim.....a hlavne jsem zjistila,ze to mam ,kdyz jsem ve stresu ![]()
HA neberu, s přítelem se snažíme o mimčo… Aha, tak to jsou věci..
Brambůrka10 píše:
a beres HA??ja s tim mam taky problemy,dr rikala ze mam nizkohormonalni HA,ze je to tim.....a hlavne jsem zjistila,ze to mam ,kdyz jsem ve stresu
Děkuju.. Doufám, že to opravdu nic nebude..
mucinka2 píše:
mužeš byt i prostydla,zanět,cysta.ovulka jak píšeš.možnosti je plno,pokud se to bude opakovat zajdi si k lekaři.at je vše v pořadku.
nu ja jsem unikát,jeden čas mi to rozhodila i změna počasí
tak moc přeju at to co nejdříve klapne a na 9 měsíců se toho zbavíš,hodně štěstí
![]()
Děkuju moc
Dneškem se nic nemění, pořád špiním..břicho taky pořád bolí.. Včera jsem si dělala test, ale byl negativní. Fakt mám strach, že se něco děje. Doktora plánuju na pondělí, dneska tam nebyl… ![]()
Brambůrka10 píše:
nu ja jsem unikát,jeden čas mi to rozhodila i změna počasítak moc přeju at to co nejdříve klapne a na 9 měsíců se toho zbavíš,hodně štěstí
![]()
Ahoj holky, mám dotaz, neužívám a nikdy jsem neužívala HA, mám už delší dobu stálého partnera a nechráníme se, vždy bylo vše v pořádku. V poslední době jsem si všimla neobvyklého výtoku, jako by v něm byly žmolky nebo něco podobného. Moje gynekoložka bude v práci až v lednu, tak jsem se rozhodla se poinformovat po internetu. Usoudila jsem, že by se mohlo jednat o mykózu, tak jsem si pročetla rady a pořídila jsem si Gyno pevaryl čípky a krém pro partnera. Před 4 dny jsem si zavedla první čípek a další den jsem začala slabě špinit. Pro jistotu jsem užívání ukončila, ale špinění zintenzivnělo. Teď je to spíš slabé krvácení hnědočervené barvy. Mám docela strach, aby to nebylo něco vážného, nemáte s tím, prosím, někdo zkušenost? Moc děkuji za odpovědi.
Ahoj, normalne mam vcelku pravidelny cyklus (tak +/- 1 den), ale ted jsem z nicehonic zacala krvacet 15. den cyklu. Normalne mam ms dost silnou. Ted krvacim o neco mene, nez normalne pri ms, ale presto se to rozhodne neda nazvat spinenim. Nic me neboli, nic zvlastniho nepocituju - snad jen obcasne lehci motani hlavy. Mam nejak plasit?
Dobrý večer. Chtěla bych se optat. Jsem 8 měsíců po porodu a poslední 2 měsíce mám MS každých 14 dní, jsem nepřetržitě nafouklá a neustále přibírám na váze i když jím celkem zdravě. Často mě trápí povolování v podbřišku a s tím mám spojenou něco jako bouli. Volala jsem svému gynekologovi, ale ten má čas až za měsíc
Proto se obracím sem na vás, jestli by jste nevěděli co by to mohlo být?? Děkuji za každou radu ![]()
Pacientky a akutními potížemi také čekají měsíc na vyšetření? Prostě se nenech odbýt, krvácení mimo cyklus v pořádku není. Tady tě nikdo nevyšetří.
@hanka.br. on muj gynekolog moc akutní příznaky neřeší. Jela jsem i do nemocnice s tím, že mě vyšetří tam, ale byloo řečeno že si mam počkat na svého gynekologa..
@Kata 9 píše:
@hanka.br. on muj gynekolog moc akutní příznaky neřeší. Jela jsem i do nemocnice s tím, že mě vyšetří tam, ale byloo řečeno že si mam počkat na svého gynekologa..
Tak jestli se s tím spokojíš, tak holt počkej měsíc. Co jiného ti říct? Je to tvoje zdraví.
@hanka.br. píše:
Tak jestli se s tím spokojíš, tak holt počkej měsíc. Co jiného ti říct? Je to tvoje zdraví.
Jen mě zajímalo, zda to nemůžu být třeba jen hormonální změny po porodu například.