Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kata 9 píše:
Jen mě zajímalo, zda to nemůžu být třeba jen hormonální změny po porodu například.
Mohla bys být třeba těhotná. Co my víme. To by byla změna. Pokud si nahmatáš „něco jako bouli“, tak bych na tvém místě rozhodně nečekala měsíc a nenechala se odbýt. Zajdi aspoň k obvoďákovi.
@hanka.br. píše:
Mohla bys být třeba těhotná. Co my víme. To by byla změna. Pokud si nahmatáš „něco jako bouli“, tak bych na tvém místě rozhodně nečekala měsíc a nenechala se odbýt. Zajdi aspoň k obvoďákovi.
Těhotná být určitě nemůžu. K nějakýmu jinymu lékaři si určitě Zajdu.
Ja bych se teda odbyt nenechala a na te pohotovosti klidne zahrala hysterku. S necim jako boule si je neradno zahravat kdykoli a kdekoli.Na zmeny po porodu to opravdu nevypada… ![]()
Zitra zavolam znova svému dr. A uvidím. Napadlo mě, jestli by to nemohla být třeba cysta, ale nevím no. ![]()
@Kata 9 zrovna resim stejny problem (teda krome te boulicky, tu zadnou nenahmatam). Jsem 5 mesicu po druhem porodu a mam MS 2× v mesici. 1.MS cca mesic po porodu a pak kazdych zhruba 14 dni. Zrovna dobiram 3. platicko antikoncepce, minuly mesic jsem mela poprve cyklus normalni, tak jsem si rikala „hura, uz se to srovnalo“ a ted zase v pulce platicka krvaceni (dokonce uz 3.den docela silne). Doktorce jsem volala a ta mi rekla, ze me musi prohlidnout (objednana jsem na ctvrtek) a pak mi napsat jinou antikoncepci, ktera mi udrzi cyklus. Podotykam, ze jsem mela jinak vzdy cyklus presny na hodinu ![]()
Mela jste nektera podobny problem?
Jo, měla. Bylo to nevyhovující antikoncepcí (hormony na mě byly slabé). Změna pomohla hned. Ono hlavně mluvit o nějakém „cyklu“ když bereš HA nemá smysl, veškeré krvácení je vyvolané poklesem hormonů, ovulace neprobíhá (respektive vajíčko nezraje) atd..
@unuděná u me se krvaceni v polovine cyklu objevilo jeste pred nasazenim antikoncepce. Doufam, ze ta dalsi „silnejsi“ uz zabere. Je to vazne otrava! ![]()
@Anonymní píše:
@unuděná u me se krvaceni v polovine cyklu objevilo jeste pred nasazenim antikoncepce. Doufam, ze ta dalsi „silnejsi“ uz zabere. Je to vazne otrava!
Aha..no zkusila bych zmenu, vim, jaka je to otrava. Zrovna ted taky zacinam znovu brat HA po porodu, uz jsem mela nekolik prirozenych cyklu uplne v pohode a po nasazeni antiko skoro porad spinim
Ale dam tomu ty doporucovane 3 mesice a pak uvidim.
@Anonymní píše:
@unuděná u me se krvaceni v polovine cyklu objevilo jeste pred nasazenim antikoncepce. Doufam, ze ta dalsi „silnejsi“ uz zabere. Je to vazne otrava!
Aha..no zkusila bych zmenu, vim, jaka je to otrava. Zrovna ted taky zacinam znovu brat HA po porodu, uz jsem mela nekolik prirozenych cyklu uplne v pohode a po nasazeni antiko skoro porad spinim
@Anonymní píše:
Pred tremi dny jsem mela velky stres a vcera jsem zacala krvacet, asi jako normalni menstruace, ale o 14 dni drive… mel jste to nekdo? Menstruaci ze stresu? Me se nikdy nic podobneho nestalo.
Ahoj
chtěla bych se zeptat - už víc jak půl roku mám mírné krvácení okolo 13.-15. dne cyklu (cyklus mám +-34- někdy i 32, někdy 37). Myslela jsem, že to je ovulace, ale ta to nejspíš nebude, na ni je moc brzo. Snažíme se o miminko, takže jsem ty dny měla i pohlavní styk a nic. Tento cyklus to mám i druhý den. Je většinou na toaletním papíru, ale i na kalhotkách.
Měly jste to někdy? ![]()
No a proč by to nemohla být ovulace? Třeba máš delší luteální fázi, tedy období od ovu do ms. Pokud máš ale obavy, raději to řeš s lékařem ![]()
@Petule030 moc se v tom nevyznám, ale kdyby to byla ovulace, tak bych měla otěhotnět ![]()