Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
i já to mám už 13 dní,jsem od ms,a pořád špiním na papíře,jsem teda první cyklus po neuspešném ivf ![]()
Taky se mi to stalo tenhle cyklus poprvé. Krvácela jsem jeden den, ale břicho mě bolí pořád, jakobych to měla dostat. Bolí mě takhle už od konce MS, tak nevím…
To by měla být ovulace,moje kámoška,to tak měla taky,to špinění.
Já to tak měla v cyklu, kdy jsem otěhotněla, následující den po ovulaci (dle BT). Taky jsem si říkala, je to v pytli, rozhozený cyklus no a bylo z toho miminko ![]()
Taky mě napadlo těhu.. S přítelem se už nějakou dobu snažíme, ale nevím… Ovulaci mám mít dneska, tedy podle průběžných výpočtů. BT si neměřím. Tak to by bylo krásný, kdyby to tak bylo
To břicho je opravdu divný..
já určitě ještě těhu nejsem…nebo nevim, to bych musela mít ovu hned po ms…
Nevím jestli to nějak souviselo s otěhotněním, každopádně tím chci říct, že takovéto špinění uprostřed cyklu (kolem ovu) nemusí znamenat nic špatného ![]()
Anonymní píše:
já určitě ještě těhu nejsem…nebo nevim, to bych musela mít ovu hned po ms…
někdo má i to.
Já dnes na papíře objevila narůžovělý výtok – to je špinění? Omlouvám se za hloupý dotaz… ![]()
Jen jsem cca 16.den cyklu (MS začala naposledy 18. prosince), další MS by měla přijít až za 14 dní. V prvním týdnu braní HA jsem zapomněla hned 3 prášky, takže jsem brala od 4. dne vždy po dvou ![]()
Mohl se mi tím nějak rozhodit cyklus?
Děkuji za odpovědi a omlouvám se za možná pro někoho blbý výraz, ale nechci volat hned GynDr. ![]()
Elleonora píše:
Já dnes na papíře objevila narůžovělý výtok – to je špinění? Omlouvám se za hloupý dotaz…![]()
Jen jsem cca 16.den cyklu (MS začala naposledy 18. prosince), další MS by měla přijít až za 14 dní. V prvním týdnu braní HA jsem zapomněla hned 3 prášky, takže jsem brala od 4. dne vždy po dvou
Děkuji za odpovědi a omlouvám se za možná pro někoho blbý výraz, ale nechci volat hned GynDr.
To budeš mít těma práškama určitě.Špinění je spíš hnědá krev.
Narůžovělý výtok může znamenat hnízdění vajíčka.. Já to měla předminulý cyklus, ale nic se z toho nevyklubalo… Držím palce, pokud se snažíte ![]()
Elleonora píše:
Já dnes na papíře objevila narůžovělý výtok – to je špinění? Omlouvám se za hloupý dotaz…![]()
Jen jsem cca 16.den cyklu (MS začala naposledy 18. prosince), další MS by měla přijít až za 14 dní. V prvním týdnu braní HA jsem zapomněla hned 3 prášky, takže jsem brala od 4. dne vždy po dvou
Děkuji za odpovědi a omlouvám se za možná pro někoho blbý výraz, ale nechci volat hned GynDr.
Stanai píše:
Narůžovělý výtok může znamenat hnízdění vajíčka.. Já to měla předminulý cyklus, ale nic se z toho nevyklubalo… Držím palce, pokud se snažíte
Nesnažíme
beru HA, jen jsem v prvním týdnu zapomněla hned ze začátku vzít 3 pilulky; Opravdu to může znamenat i hnízdění?
(Jako je pravda, že mi je teď poslední dobou nějak divně, nevolno, ale spíš jsem to přisuzovala Vánočnímu přejídání a že se nyní tělo vzpamatovává
) **Ale na nevolnost z tohoto důvodu by bylo ještě brzy ne? **
No teď mám celkem brouka v hlavě ![]()
ahoj holky, asi tu tohle téma už bylo, ale nenašla jsem…
jsem 11dní po začátku MS a dneska jsem objevila slaboulinké špinění…doufám, že je to ovulace…nebo to nemusí být nic? prostě se jen tělo rozhodlo to udělat a nic to neznamená?
díky