Slabé špinění uprostřed cyklu

Anonymní
14.12.11 15:57

slabé špinění uprostřed cyklu

ahoj holky, asi tu tohle téma už bylo, ale nenašla jsem…
jsem 11dní po začátku MS a dneska jsem objevila slaboulinké špinění…doufám, že je to ovulace…nebo to nemusí být nic? prostě se jen tělo rozhodlo to udělat a nic to neznamená?
 díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.12.11 16:02

i já to mám už 13 dní,jsem od ms,a pořád špiním na papíře,jsem teda první cyklus po neuspešném ivf :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.12.11 16:04

já špiním právě až teď…né průběžně

• Citovat
  • Upravit
59
14.12.11 16:16

Taky se mi to stalo tenhle cyklus poprvé. Krvácela jsem jeden den, ale břicho mě bolí pořád, jakobych to měla dostat. Bolí mě takhle už od konce MS, tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
14.12.11 16:24

To by měla být ovulace,moje kámoška,to tak měla taky,to špinění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.11 16:37

super!!!! tak to by bylo dřív než jsem předpokládala…

• Citovat
  • Upravit
7388
14.12.11 17:00

Já to tak měla v cyklu, kdy jsem otěhotněla, následující den po ovulaci (dle BT). Taky jsem si říkala, je to v pytli, rozhozený cyklus no a bylo z toho miminko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
14.12.11 17:06

Taky mě napadlo těhu.. S přítelem se už nějakou dobu snažíme, ale nevím… Ovulaci mám mít dneska, tedy podle průběžných výpočtů. BT si neměřím. Tak to by bylo krásný, kdyby to tak bylo :) To břicho je opravdu divný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.11 17:10

já určitě ještě těhu nejsem…nebo nevim, to bych musela mít ovu hned po ms…

• Citovat
  • Upravit
7388
14.12.11 17:17

Nevím jestli to nějak souviselo s otěhotněním, každopádně tím chci říct, že takovéto špinění uprostřed cyklu (kolem ovu) nemusí znamenat nic špatného :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
14.12.11 17:22
Anonymní píše:
já určitě ještě těhu nejsem…nebo nevim, to bych musela mít ovu hned po ms…

někdo má i to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
2.1.12 22:53

Já dnes na papíře objevila narůžovělý výtok – to je špinění? Omlouvám se za hloupý dotaz… :nevim:

Jen jsem cca 16.den cyklu (MS začala naposledy 18. prosince), další MS by měla přijít až za 14 dní. V prvním týdnu braní HA jsem zapomněla hned 3 prášky, takže jsem brala od 4. dne vždy po dvou :oops:

Mohl se mi tím nějak rozhodit cyklus?

Děkuji za odpovědi a omlouvám se za možná pro někoho blbý výraz, ale nechci volat hned GynDr. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
2.1.12 23:05
Elleonora píše:
Já dnes na papíře objevila narůžovělý výtok – to je špinění? Omlouvám se za hloupý dotaz… :nevim:

Jen jsem cca 16.den cyklu (MS začala naposledy 18. prosince), další MS by měla přijít až za 14 dní. V prvním týdnu braní HA jsem zapomněla hned 3 prášky, takže jsem brala od 4. dne vždy po dvou :oops:

Děkuji za odpovědi a omlouvám se za možná pro někoho blbý výraz, ale nechci volat hned GynDr. :mavam:

To budeš mít těma práškama určitě.Špinění je spíš hnědá krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
3.1.12 07:25

Narůžovělý výtok může znamenat hnízdění vajíčka.. Já to měla předminulý cyklus, ale nic se z toho nevyklubalo… Držím palce, pokud se snažíte :)

Elleonora píše:

Děkuji za odpovědi a omlouvám se za možná pro někoho blbý výraz, ale nechci volat hned GynDr. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
3.1.12 14:01
Stanai píše:
Narůžovělý výtok může znamenat hnízdění vajíčka.. Já to měla předminulý cyklus, ale nic se z toho nevyklubalo… Držím palce, pokud se snažíte :)

Nesnažíme 8o beru HA, jen jsem v prvním týdnu zapomněla hned ze začátku vzít 3 pilulky; Opravdu to může znamenat i hnízdění?

(Jako je pravda, že mi je teď poslední dobou nějak divně, nevolno, ale spíš jsem to přisuzovala Vánočnímu přejídání a že se nyní tělo vzpamatovává :mrgreen: ) **Ale na nevolnost z tohoto důvodu by bylo ještě brzy ne? **

No teď mám celkem brouka v hlavě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí