Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny snažilky, těhulky a maminky, ![]()
jelikož se snažíme s manželem o mimčo, sleduji a měřím BT. Stává se mi ale, že 3DPO někdy až 5DPO teplota klesne skoro na úroveň před ovu (viz. mé grafy). Nevíte čím by to mohlo být? Mockrát děkuji za odpovědi.
to bych neresila hlavne ze ovu byla
ja mit takovej graf tak skacu dva metry vysoko radosti ![]()
jaja84 píše:
to bych neresila hlavne ze ovu bylaja mit takovej graf tak skacu dva metry vysoko radosti
Myslíš? No, graf může být jaký chce, ale stejně na konci vždycky klesne
.
Je tedy poklesy po ovu nevidim,spis bych rekla,ze posledni nejnizsi teplota je ovulace,womenzone ti to znaci trochu spatne,ja bych spis verila FF.
Dana1980 píše:
Je tedy poklesy po ovu nevidim,spis bych rekla,ze posledni nejnizsi teplota je ovulace,womenzone ti to znaci trochu spatne,ja bych spis verila FF.
jenže FF ovu vyznačil, tak jak WZ a opravdu ovu byla dle ostatních příznaků. V době toho druhého poklesu žádné ovu příznaky nejsou… ![]()
Clarita píše:jaja84 píše:Myslíš? No, graf může být jaký chce, ale stejně na konci vždycky klesne
to bych neresila hlavne ze ovu bylaja mit takovej graf tak skacu dva metry vysoko radosti
.
tak se pred ovu v dobe ovu a po ni vic tulte
ja ovu nemela snad nikdy
![]()
pokles po ovulacii byva bezny medzi 2-6 dpo, suvisi to s klesajucou hladinou estrogenov a rastucim progesteronom. vacsina bab to tak ma ![]()
v cykle, kedy som tento pokles nemala, som bola tehotna. to som mala taku malu napovedu ![]()
Ja merila 2roky a dost jsem toho nacetla a prosla milion grafu.Ale nerikam,ze mam 100% pravdu,jen pisu co dle grafu vidim. ![]()
jaja84 píše:Clarita píše:tak se pred ovu v dobe ovu a po ni vic tultejaja84 píše:Myslíš? No, graf může být jaký chce, ale stejně na konci vždycky klesne
.
ja ovu nemela snad nikdy
![]()
no, budem to muset víc sladit, tak snad to už konečně výjde. Držím ti pěstí, aby doktůrci pomohli a byla ovu a mimčo ![]()
soldi píše:
pokles po ovulacii byva bezny medzi 2-6 dpo, suvisi to s klesajucou hladinou estrogenov a rastucim progesteronom. vacsina bab to tak mav cykle, kedy som tento pokles nemala, som bola tehotna. to som mala taku malu napovedu
fakt??? Tak to díky
. Zase jsem o něco chytřejší
.
Ahoj nevíte některá? minulý cyklus jsem prodělala biochemické těhu,pozitivní test 29.DC přičemž ovulce byla asi 17DC pa za čtyři dny přišla ms.Po ms jsem ještě pro jistotu zkusila test,protože ms nebyla silná a celkem krátká cca dva dny pak špinění a den zvláštní růžovo bílý výtok po špinění a test negativní.Teď jsem začala měřit : v den ms bt klesla z 37,2 na 36,7 a pak
6.DC : 36,6
7.DC : 36,7
8.DC : 36,7
9.DC : 36,9
11DC : 37,1
Je možný abych měla měla ovulaci ten 8.DC?Že by po tom biochemickém byli hormony zblázněný.Jinak mívám ovu v půlce cyklu.Jinak mám kašel a bolí mě hlava tak ty teploty asi taky můžou být zkreslený ale nevím do jaký míry.
Ahoj prosím o radu-názor kedy mohla nastať ovulace? momentalne som 19DC. Robila som ovu testy 15DC pozitivny a v ten den som aj bola u dr to bolo v piatok. sliznica 9mm, lenze folikul mal 16mm povedala ze ovu ma nastať za tri, styri dni, len mi to teda vobec nesedí s tymi testami
podla bt nejsom moc chytrá bolesti som mala 15,16DC a včera 18DC znova u dr uz nevidela ziadny folík tak ze ovulace prebehla o víkendu. Je možné aby za jeden den vyrástol aspon na tych 18mm a praskol? a bude dostatočne zrelé? sliznica je vraj pekne narostnutá ze by sa malo krasne chytit snazeni bolo 13,14,16,17DC.Dnes mi ale bt nejak poklesla čo by to mohlo byť? Posielam foto
@soldi ahoj,este tu ordinujes? velmi mi pomahaju tvoje príspevky a rada by som si pokecala. ![]()