Pokles BT 3DPO-5DPO

5437
14.12.11 11:17

Pokles BT 3DPO-5DPO

Zdravím všechny snažilky, těhulky a maminky, :mavam:
jelikož se snažíme s manželem o mimčo, sleduji a měřím BT. Stává se mi ale, že 3DPO někdy až 5DPO teplota klesne skoro na úroveň před ovu (viz. mé grafy). Nevíte čím by to mohlo být? Mockrát děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6792
14.12.11 12:01

to bych neresila hlavne ze ovu byla :lol: ja mit takovej graf tak skacu dva metry vysoko radosti :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
14.12.11 12:10
jaja84 píše:
to bych neresila hlavne ze ovu byla :lol: ja mit takovej graf tak skacu dva metry vysoko radosti :dance:

Myslíš? No, graf může být jaký chce, ale stejně na konci vždycky klesne :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
14.12.11 12:20

Je tedy poklesy po ovu nevidim,spis bych rekla,ze posledni nejnizsi teplota je ovulace,womenzone ti to znaci trochu spatne,ja bych spis verila FF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
14.12.11 12:21
Dana1980 píše:
Je tedy poklesy po ovu nevidim,spis bych rekla,ze posledni nejnizsi teplota je ovulace,womenzone ti to znaci trochu spatne,ja bych spis verila FF.

jenže FF ovu vyznačil, tak jak WZ a opravdu ovu byla dle ostatních příznaků. V době toho druhého poklesu žádné ovu příznaky nejsou… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
14.12.11 12:23
Clarita píše:
jaja84 píše:
to bych neresila hlavne ze ovu byla :lol: ja mit takovej graf tak skacu dva metry vysoko radosti :dance:
Myslíš? No, graf může být jaký chce, ale stejně na konci vždycky klesne :cert: .

tak se pred ovu v dobe ovu a po ni vic tulte :nevim: ja ovu nemela snad nikdy :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
14.12.11 12:25

pokles po ovulacii byva bezny medzi 2-6 dpo, suvisi to s klesajucou hladinou estrogenov a rastucim progesteronom. vacsina bab to tak ma :palec:

v cykle, kedy som tento pokles nemala, som bola tehotna. to som mala taku malu napovedu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
14.12.11 12:26

Ja merila 2roky a dost jsem toho nacetla a prosla milion grafu.Ale nerikam,ze mam 100% pravdu,jen pisu co dle grafu vidim. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
14.12.11 12:27
jaja84 píše:
Clarita píše:
jaja84 píše:
Myslíš? No, graf může být jaký chce, ale stejně na konci vždycky klesne :cert: .
tak se pred ovu v dobe ovu a po ni vic tulte :nevim: ja ovu nemela snad nikdy :nevim: :zed:

no, budem to muset víc sladit, tak snad to už konečně výjde. Držím ti pěstí, aby doktůrci pomohli a byla ovu a mimčo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
14.12.11 12:29
soldi píše:
pokles po ovulacii byva bezny medzi 2-6 dpo, suvisi to s klesajucou hladinou estrogenov a rastucim progesteronom. vacsina bab to tak ma :palec:v cykle, kedy som tento pokles nemala, som bola tehotna. to som mala taku malu napovedu :P

fakt??? Tak to díky :palec:. Zase jsem o něco chytřejší :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kika 2
15.12.11 08:52

Ahoj nevíte některá? minulý cyklus jsem prodělala biochemické těhu,pozitivní test 29.DC přičemž ovulce byla asi 17DC pa za čtyři dny přišla ms.Po ms jsem ještě pro jistotu zkusila test,protože ms nebyla silná a celkem krátká cca dva dny pak špinění a den zvláštní růžovo bílý výtok po špinění a test negativní.Teď jsem začala měřit : v den ms bt klesla z 37,2 na 36,7 a pak
6.DC : 36,6
7.DC : 36,7
8.DC : 36,7
9.DC : 36,9
11DC : 37,1
Je možný abych měla měla ovulaci ten 8.DC?Že by po tom biochemickém byli hormony zblázněný.Jinak mívám ovu v půlce cyklu.Jinak mám kašel a bolí mě hlava tak ty teploty asi taky můžou být zkreslený ale nevím do jaký míry.

• Citovat
  • Upravit
170
30.7.24 08:52

Pokles bt-nastala vubec ovulace?

Ahoj prosím o radu-názor kedy mohla nastať ovulace? momentalne som 19DC. Robila som ovu testy 15DC pozitivny a v ten den som aj bola u dr to bolo v piatok. sliznica 9mm, lenze folikul mal 16mm povedala ze ovu ma nastať za tri, styri dni, len mi to teda vobec nesedí s tymi testami :think: podla bt nejsom moc chytrá bolesti som mala 15,16DC a včera 18DC znova u dr uz nevidela ziadny folík tak ze ovulace prebehla o víkendu. Je možné aby za jeden den vyrástol aspon na tych 18mm a praskol? a bude dostatočne zrelé? sliznica je vraj pekne narostnutá ze by sa malo krasne chytit snazeni bolo 13,14,16,17DC.Dnes mi ale bt nejak poklesla čo by to mohlo byť? Posielam foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.24 16:29

@soldi ahoj,este tu ordinujes? velmi mi pomahaju tvoje príspevky a rada by som si pokecala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí