Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Testovat už bys teoreticky mohla, ale já bych ještě počkala, jestli dorazí MS v termínu. Držím palečky
![]()
MS by měla dorazit tak do konce týdne,ještě dnes večer dobírám Utroš,tak snad nedorazí.Omlouvám se za anonym,ale má ,,tchyně,,
sem taky chodí,a nechi,aby věděla,že nám to nejde. ![]()
Nemáš se za co omlouvat, já tyhle anonymy chápu. Zkus to pár dnů ještě vydržet, pak budeš mít alespoň jasný výsledek. Teď by ti test mohl vyjít negativní i v případě těhu, nebo s větším štěstím by tam mohl být duch ![]()
I když, v případě Utrogestanu by měla MS dorazit až po vysazení… ![]()
Děkuji,snad vydržím..teda abych pravdu řekla,tak nevím,kdy asi tak byla ovulka po tom píchnutí pregnylu,ale byla,tak uvidíme.bolí mě prsa,břicho,a mám žravku,tak jsem sama zvědavá.
Po píchnutí Pregnylu by měla být ovulka do 24 hodin. Myslím…
tak pokud do 24 hod,tak to jsme ,,jistili,, a pak ještě dva dny na to.Ten Utroš beru poslední dneska,takže když po vysazení,tak zítra,nebo pozítří?
Myslím, že po vysazení by měla MS dorazit do 3 až 5 dnů, to jsem tě asi moc nepotěšila ![]()
Co se ovulky týče, tak vajíčko lze oplodnit max do 24 hodin po uvolnění, některé studie uvádějí dokonce jen několik hodin. Snažení má tedy smysl pár dnů před ovulací (spermie vydrží i dva dny)a v den ovulace.
prehnyl mi píchl v čt. a tulení bylo pá,so, po. Tak jsme tak uvidíme,co uvidíme. ![]()
Dobrý podvečer
Chtěla bych slyšet od vás zkušenějších: Myslíte,že už bych mohla testit? MS byla 18.11, dr.mi píchnul 1.12 Pregnyl.Folíky dle UTZ praskly,tak nevím,jestli už mám zkusit testit,nebo je ještě brzo.Neví někdo? nejsem zas až tak zběhlá v těhle věcech,tak prosím poradte.