Krvácení mimo cyklus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.1.22 11:16

Ahojky, na konci listopadu jsem potratila ve 20tt. Všechno bylo bez komplikací, tři týdny očistky, potom týden pauza a přišla MS. Před 14dny jsem měla poslední kontrolu v nemocnici, všechno v pořádku, do týdne očekávejte menstruaci. Menstruace přišla minulý týden, trvala 4dny a dnes už zase krvacím. Ne nějak moc, je to spíš takové silnější špinění ale dost mě to vystrašilo a můj doktor ordinuje až zítra. Jeli by jste s tím na pohotovost nebo je to po potratu normální, že tělu trvá dýl než se s tím srovná? Popřípadě neměl to někdo po potratu podobně? Moc děkuji za všechny rady.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.1.22 11:18

Ještě dodám že sex nebyl a špinění nebo krvaceni mimo cyklus jsem nikdy neměla :(

• Citovat
  • Upravit
53518
31.1.22 11:40
@Anonymní píše:
Ahojky, na konci listopadu jsem potratila ve 20tt. Všechno bylo bez komplikací, tři týdny očistky, potom týden pauza a přišla MS. Před 14dny jsem měla poslední kontrolu v nemocnici, všechno v pořádku, do týdne očekávejte menstruaci. Menstruace přišla minulý týden, trvala 4dny a dnes už zase krvacím. Ne nějak moc, je to spíš takové silnější špinění ale dost mě to vystrašilo a můj doktor ordinuje až zítra. Jeli by jste s tím na pohotovost nebo je to po potratu normální, že tělu trvá dýl než se s tím srovná? Popřípadě neměl to někdo po potratu podobně? Moc děkuji za všechny rady.

Na pohotovost bych nešla, spíš ke svému lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.22 11:44

@Russet děkuji, já se právě mimo to léčím s panickou poruchou tak mě všechno hned strašně vyděsí :roll: počkám teda do zítra ke svému dr.

• Citovat
  • Upravit
53518
31.1.22 11:45
@Anonymní píše:
@Russet děkuji, já se právě mimo to léčím s panickou poruchou tak mě všechno hned strašně vyděsí :roll: počkám teda do zítra ke svému dr.
Šla bych na pohotovost jen s akutní bolestí a velkým krvácením.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.22 11:48
@Russet píše: Šla bych na pohotovost jen s akutní bolestí a velkým krvácením.

Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.1.22 12:39

Ještě se zeptám, kdyby mi třeba praskla cysta a krvacelo to do břicha, to bych měla i bolesti a teplotu? Omlouvám se že se tak ptám ale opravdu se hrozně bojím :roll: špinění už téměř ustalo

• Citovat
  • Upravit
1702
31.1.22 12:53

Jestli to nebolí, nekrvácí nějak moc, nemáš teplotu, není ti divně (což by ale mohl být jen projev úzkosti, paniky) - tak to na nic akutního nevypadá. Spíš to může to být ovulační krvácení, nebo prasklá žilka. Pokud tě to ale trápí, nebo nějak stresuje, tak si klidně na pohotovost zajeď, lidi tam jezdí s většíma prkotinama. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.22 12:56

Moc děkuji, nic nebolí, teplotu nemám, krvaceni je slabé, a divně mi není když pominu nervozitu z toho jak na to myslím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.23 11:52

Ahoj holky, prosím o radu či zkušenosti. 9října měla přijít menstruace ta nepřišla, přišla skoro o tři týdny dýl okolo 25 října, byla sama o sobě divná, hrozně slabá, trvala čtyři dny. Po menstruaci týden klid a pak opět slabé krvácení a to víceméně trvá do teď, někdy den klid a potom zase. Není vůbec silné, spíš sem tam za den trošku zakrvacím. Na gyndě jsem byla ve čtvrtek, všechno v pořádku, bral mi krev na hormony i HCG, všechno v pořádku. Předepsal mi norrtnorethisteron, říkala jsem mu že jsem ho jednou měla a úplně mi nesedl, měla jsem po něm neskutečné návaly horka, vydržela jsem ho brát asi dva dny, plus navíc tatínek má žilní trombózu. Říkal ať tedy počkám přes víkend jetsli se to srovná a pak ho zkusit vzít, že třeba tentokrát mi může sednout. Krvácení je pořád, není silné, jak jsem psala sem tam za den zakrvacím a já tak nějak nevím jestli ho vzít nebo ne, úplně se mi do něj nechce. Nějaké typy, rady co pomohlo vám když je vlastně u mě všechno po zdravotní stránce v pořádku? Teď má týden na gyndě dovolenou abych tam znovu šla. Moc všem děkuji 💐

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.24 07:17

Silné krvácení

Dobrý den. Jsem necelý měsíc po samovolném potratu. Včera jsem z ničeho nic začala silně krvácet, nebylo to jako při běžné MS, tohle byly opravdu když to reknu blbě,,proudy”, bylo to pouze jednorázové, s nějakým velkým kusem čehosi… omlouvám se za detaily, ale nechci,,zbytecne” otravovat lékaře… Dekuji za reakce

• Citovat
  • Upravit
6.10.24 08:21

Krvácení mimo cyklus

Ahoj holky, ms mi skončila před 13 dny, další by měla přijít za 11 dní ale včera jsem měla velký výtok a večer jsem začala špinit, dneska ráno mi tekla už normálně krev, ale přesto bych to k menstruaci nepřirovnala…..
Jinak mi je úplně dobře
Nějaké tipy, čím to může být? Může se jednat o těhotenství? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.25 05:33

Slabé krvácení pár dní po skončení menstruace

Ahoj, prosím o radu, menstruuju už 20 let a nic podobného jsem nezažila. Neberu HA ani žádné jiné léky. Mám za sebou 2 porody, druhý před 6 lety.
Menstruace mi začala 5.12. a trvala do 10.12. Normální, běžně silná, žádné větší bolesti.
Včera jsem byla 9. den a najednou když jsem šla na velkou, měla jsem pár kapek světlé krve jako když mi začíná ms. Pak nic, čistá vložka. Ale dnes ráno jsem zase utřela pár kapek čerstvé krve.
Ovulaci mívám až kolem 15.dne a nikdy jsem u ní nešpinila. Mírně mě pobolívá v podbřišku jako při ms.
Na kontrole u gyn jsem byla v listopadu a vše včetně vyšetření čípku bylo v pořádku. Netušíte, co se může dít? Trošku jsem se vylekala.

• Citovat
  • Upravit
3716
14.1.25 08:49

Mas malo progesteronu. Zkus si koupit v lékárně Acuritin. Když to nepřejde a bude to pravidelné, tak se ptej na gynde na odber krve na hormonální profil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
14.1.25 10:01

Souhlasím, měla jsem stejný problém, krvácela jsem jako blázen. Dostala jsem prášky na zastavení a progesteron

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí