Tak kdy byla ovulace?

Anonymní
15.12.11 08:40

Tak kdy byla ovulace?

Ahoj chytré holky, poraďte prosím. Mám cykly 23-24 dní. Pozitivní ovulační test byl 9. a 10. den cyklu, tulili jsme se 7., 9. a 10. den, pak manžel dva dny slavil a nebyl schopen :zed: A nevyšlo to, MS dorazila 24. den. Mate mě, že 14. den (tzn. čtyři dny po posledním pozitivním ovu testu) jsem měla růžový výtok, bláhově jsem myslela, že jde o nidaci. Mohla být takhle pozdě ovulka a spermijky nevydržely? Jak byste příště načasovaly tulení vy? A jak často? Díky za radu. Soňa

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2602
15.12.11 09:02

Ahoj,
no, to ze se milujete v obdobi ovulace neznamena, ze 100% otehotnis. Pokud mas kratke cykly, tak bych tu ovulaci videla na ten 9.ci 10DC. Takze to chce zkouset. Hele ja ted mela potvrzenou ovulaci primo doktorem (byla jsem na preventivce, udelal UTZ a nasel folikul tesne pred prasknutim) a taky to nevyslo.
Nevyslo to ted, vyjde dalsi mesic, aspon ja si to tak planuju :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.11 10:45

Ach jo, no já jen, že to čekání je vždycky taková nuda :,( . Takže myslíš, že ta ovulace byla tak brzo? Já jsem četla, že když je pozitivní test víc dní po sobě, tak je ovulace nejspíš až další den či dva po tom posledním pozitivním testu, tak jsem myslela, že jsme se třeba snažili moc brzo. Je mi ale jasný, že to nemusí vyjít, i když se trefíme přesně. A taky ta luteální fáze či jak se to nazývá by potom byla moc krátká :nevim: Jen mi nejde do hlavy to špinění ten 14. den cyklu, to se mně stalo poprvé.

• Citovat
  • Upravit
2602
15.12.11 11:19

Vis je dobry, se tak moc nesledovat…u me, v okamziku, kdy se zacnu pozorovat, spolehat na delku cyklu, na PMS a pod, tak zarucene nasledujici mesic je vsechno uplne jinak. Spineni muze byt z cehokoli..klidne to mohlo byt i to nidacni, ale z nejakyho duvodu to proste nevyslo. :nevim:
Cekani je strasny, ale ted si rikam, je prosinec, ten utece rychle a po novym roce muzu zase zvesela, zbesile :roll: testovat. Treba „zadelame“ o Vanocich ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.11 12:19

Tak ti budu držet palce, ať o svátcích zaděláte, a podle tvé rady se teda nebudu sledovat, nicméně už jsem spočítala, že taky budem zadělávat nejvíc okolo 24.12., tak pak budeme v lednu testovat spolu :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex