Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@orionk píše:
Já měla slabou ms do 10tt… Jinak HA mohla klamat, nebo si otěhotněla ještě dřív než si jí začala brát…![]()
Ted jsem zase dostala odpoved, že je telo zrejme zblblé z prvního uživaní HA..doufám, že jde pouze o tohle a těhotenství mě mine, když ochrana byla použita
dekuji
@Tobi07 píše:
Ted jsem zase dostala odpoved, že je telo zrejme zblblé z prvního uživaní HA..doufám, že jde pouze o tohle a těhotenství mě mine, když ochrana byla použitadekuji
Jinak když jsem začala brát HA (Lindinett), tak jsem špinila asi dva měsíce… Už to bylo tak otravný, že jsem myslela, že snad to vysadím, pak se naštěstí tělo srovnalo… Takže ano, může to být Ha ![]()
@Andy27 píše:
Muze byt i ovulka..hormony, zrovna podle toho tezko rict
je možne ji mít i při použiti antikoncepce?
Ahojky holky, 3testy slabe pozitivni po tyden zpozdeni jsem dostala mS ale takovou slabou. Dostala Jsem to ve stredu vecer, ve ctvrtek rano zase slabe pozitivni test, dneska porad slaba ms ale uz jakoby vynechava l, chvilku ji mam a chvilku ne. mam hrozne nafoukle bricho a tlaky v brise. Jinak uz par dni mam zvysenou teplotu ale nachlazena nejsem. myslite ze muzu byt tehu? Omlouvam se za chyby jsem na mobilu a dekuju za rady od zkusenejsich ![]()
Zdravim skusene damy mam asi debilní dotaz snad se nebude zlobit ze stim otravuju…
Neberu antikoncepci 5 let je mi 20 let s pritelem spolu spime skoro kazdy den bez ochrany ale nikdy to nenastrika do me jen na me aby sme zabranili těhotenství kdyz nepouzivame kondom ani antikoncepci jde o to ze cekam na menstruaci a nic misto toho me rano bylo mirne zle jak od hladu najedla sem sd a nic boli me to jak pri menstruaci ale misto te se obevil maly minimální svetle hnedy vytok spis malinke spineni a nic boli me hlava chce se mi spat a mam sklenene oci ovulaci a nic takového nesleduju nikdy nic na sobe necitim jen kdyz mam ms tak bolesti myslite ze muzu v tom? Predem diky
Ahoj omlouvam se holky ale mam problem a nevim si rady s pritelem se snazime o mimi ale uz jsem dvakrat potratila a ted jsem mela dostat menstruaci mam 6 dni zpozdeni a misto menstruace hnedy vytok nevim co to zname a prosim poradte
Ahojky v sobotu jsem to měla dostat. Včera v neděli jsem měla slabý hnědý výtok který vymizel dnešní ráno, začala mě bolet po stranách prsa, večer pálit až svědit, cítila jsem je prostě. píchá mě v podbřišku, celé plodné období jsem měla nechráněný styk, a milovali jsme se každý den, a každý den to do mě dával
bazální teplot přes den 37.5 a ráno v klidu 37.0, motá se mi hlava, je mi na omdlení a cítím pořád ty prsa. mám těžký podbřišek. Myslím si to správně?
děkuju moc za odpověd..jo a ještě mě hrozně bolí v kříži, když stojím a nebo sedim. prosím odpovězte holky. děkuju
![]()
Doktor mi řekl, že nejčastější důvody špinění jsou hormonální výkyvy. Tozn. dospívání, těhotenství, přechod, ale také antikoncepce.
Ahojte holky, chtěla jsem se zeptat. Měla jsem dostat 2.8. ms a mám 10 dní zpoždění. 4.8. - 5.8. jsem slabounce špinila a pak nic. 9.8. jsem si dělala test a čárka /. Včera a dnes zase slabě špiním ale ms nikde. Nafukuje se mi bříško, sem tam mě pobolívá v podbříšku a je mi i zle od žaludku. Ale to ne pořád to jsou spíše takový návaly. Trochu se mi zvětšují prsa ale nebolí.. Myslíte že bych mohla být těhu? A pro test se nedostanu protože jsem od rána do večera v práci každý den. Až v pondělí budu mít volno. tak jsem se chtěla zeptat dříve jestli jste to měl někdo podobné. děkuji moc za rady. ![]()
Zdravím ženy a prosím o radu… od března 2014 neberu HA, ale přítel se snaží dávat si pozor, miminko ještě úplně neplánujeme. MS mám pravidelnou, cyklus po 27 dnech. 26.9. mi měla přijít MS, ale nepřišla. Stejně jako další 2 dny. 28.9. jsem začala lehoučce špinit, ale byla to jen malá šmouha a pak už zase nic. 1.10. jsem objevila na tamponu černou hustou hmotu, rozhodně nebyla podobná normálnímu krvácení při MS. Co si myslíte, že to může být? Zašla bych si na gyndu, ale mám ji 100 km od bydliště, takže tam jezdím jen v opravdu nutných záležitostech. Už cca 5 dnů mám menší lobesti v podbříšku a píchá mě v prsech, ale to jsou podle mého spíš vynucené pocity z toho, že nad tím neustále přemýšlím.
Díky za rady!
Ahojte
Mám týden spožděnou MS. V neděli ráno ukázkové dvě čárky na testu (i dnes odpo). ALE od prvního dne očekávané MS mám růžový až hnědý výtok (celkem dost). Zítra jdu k lékaři. Jsem na začátku 6tt. Původně jsem měla jít na prohlídku až příští týden, protože teď by tam doktor nic neviděl. Ale zavolala jsem si tam znovu a sestřička řekla, že pokud mám výtok tak by se na mě měl někdo mrknout hned.
Máte s tím prosím někdo zkušenosti? Na UTZ uvidí asi velké kulové, tak nevím jestli mi vůbec pomůže. Nebo mě „přepošle“ jinam? Nasadí prášky a příští týden se uvidí?
Moc vám děkuju ![]()
@Anonymní píše:
AhojteMám týden spožděnou MS. V neděli ráno ukázkové dvě čárky na testu (i dnes odpo). ALE od prvního dne očekávané MS mám růžový až hnědý výtok (celkem dost). Zítra jdu k lékaři. Jsem na začátku 6tt. Původně jsem měla jít na prohlídku až příští týden, protože teď by tam doktor nic neviděl. Ale zavolala jsem si tam znovu a sestřička řekla, že pokud mám výtok tak by se na mě měl někdo mrknout hned.Máte s tím prosím někdo zkušenosti? Na UTZ uvidí asi velké kulové, tak nevím jestli mi vůbec pomůže. Nebo mě „přepošle“ jinam? Nasadí prášky a příští týden se uvidí?
Moc vám děkuju
No je to podle hodnoty hcg zda něco uvidí třeba budeš mít to štěstí já měla vidět už srdíčko 5+5.
může to být třeba hematomem,.
@luciekal Děkuji za odpověď
Naštěstí se prý jen čistím. Během pár dnů to má přejít. Jen kdyby tekla čistá krev, tak je něco špatně. Ovšem kontrola na příští týden odpadla
Že by nebylo vidět o nic víc než dneska. Takže další UTZ za tři týdny. Nebudu moct dospat ![]()
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Už asi 3.měsíc mám místo menstruace hnědý výtok, je ale pravidelný normálně tak jak by se měla dostavit menstruace. Začíná asi 24.den cyklu a trvá do 28.dne cyklu, pak začínám brát nové plato antikoncepce. V podbříšku mě pobolívá tak jak při normální menstruaci. Ale není známka krve. Jen ten hnědý, někdy slabý někdy silný výtok. Když se mi to stalo po prvé, to bylo asi kolem Vánoc, zapomněla jsem si vzít tabletku a hned jsem se ale objednala ke svému lékaři. Ten mi ale řekl, že je vše v pořádku, těhotná taky nejsem, že to bylo jen tím, že jsem si zapomněla vzít prášek. Jenže už to tak mám jak říkám cca 3.měsíc. Tak se chci zeptat i na názor někoho jiného než svého lékaře. Děkuji za odpověď nebo Váš názor.