Hnědý výtok místo menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
peka83
28.5.13 11:56

@marketk to jedivne. To vubec neznám. No možná se vyčistiš sama tu je určitě nějaka diskuze s nějakým názvem snažení po samovolnem potratu nebo tak hodne toho tu najdeš. spoustu jsem tady našla rad.

Já si myslím že dala bych telu ten měsíc osobně kdybys mohla hned at se všechno vyčisti a hlavně i hlava. vyčistiš se i menstruaci. Ale je to muj nazor. Já bych počkala na prvni menzes a pak začala znovu, ale nevim jak to uu samovolneho je jestli musís nebo mužeš hned

• Citovat
  • Upravit
368
28.5.13 12:40

A jestly se muzu zeptat kdyz jsi byla na tom vycisteni jak to probihalo.ptam se jen proto abych vedela na co mam byt pripravena kdybych tam musela.ja mela byt ten sedmi osmi tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tereza001
30.6.13 20:22

Ahoj chtěla bych se zeptat když mi ve středu skončila menstruace a v patek jsem měla pohlavní styk a měli jsme kondom tak dneska mam takový hnědý výtok to bi to mohlo být?? :,( Předem děkuji za odpověd

• Citovat
  • Upravit
637
30.6.13 21:39

Ahoj já to tak mám normálně skončí mi menzes nešpinim nekrvácim a další den po styku hnědý výtok to je takový zbytek po menstruaci ale raději si zajdi k lékaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.13 18:10

Ahoj maminky a těhulky mám dotaz tak zda někdo poradíte. Jsem po potratu -revize 12 tyden, mám už tři ms za sebou a třetí byla jeden den a dále jen svetlé špinění :O nevím zda je to náka porucha či co? nevite? dekuju.

• Citovat
  • Upravit
815
24.7.13 18:52
@Anonymní píše:
Ahoj maminky a těhulky mám dotaz tak zda někdo poradíte. Jsem po potratu -revize 12 tyden, mám už tři ms za sebou a třetí byla jeden den a dále jen svetlé špinění :O nevím zda je to náka porucha či co? nevite? dekuju.

Je to normální. U někoho je špinění u někoho silná MS. Já po revizi myslela že vykrvácím, ale to byla hned první menstruace, pak jsem ji měla další dva měsíce taky hoodně krátkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.13 19:18

....

Dobrý den chtěla jsem se zeptat od 24.7 až do 29.7 jsem měla slabý hnědý výtok místo menstruace, ale pouze jen když jsme se utřela na vložce jsem nic neměla dnes ráno jsem se zbudila a normálně jsme to dostala. s přítelem jse snažíme o miminko půl roku a pořád nic, ale častej sex nemáme. Myslíte že můžu být těhotná? děkuji předem za odpověď. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.8.13 00:18

Prosím o odpověd!:/
Během předchozího měsíce jsem měla nechráněný pohlavní styk..partner ale tvrdí že se do mě neudělal, ale mě vynechala menstruace a je to už 5. den.. místo menstruace mám hnědý výtok s občasnýma kapkami krve…myslíte že to znamená že jsem těhotná? :/ na těhotenství nemám věk :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
3.8.13 00:35

@angelll možný to je, i když do tebe přítel přímo neejakuloval. Nezbývá ti nic jinýho, než si udělat těhu test :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamlinka
4.8.13 22:01

prosím poradíte mi

Dobrý večer, zkusíte mi někdo poradit.MS mívám pravidelnou, pak z ničeho nic jsem ji dva měsíce nedostala, dělala jsem si spousty testů-vše negativní. Nakonec jsem byla na HCG v krvi a též negativní. Posléze jsem MS dostala a trvala 7 dní tj. 1 - 7.7. 13.7. nám praskl kondom a 28.7. jsem měla dostat MS a nic. Dělala jsem si těhotenské testy, ale vše negativní. 29.7. jsem měla jen jeden den hnědý výtok. Co myslíte? Jsem těhotná? Děkuji za jakoukoliv radu

• Citovat
  • Upravit
921
8.9.13 16:43
@angelll píše:
Prosím o odpověd!:/
Během předchozího měsíce jsem měla nechráněný pohlavní styk..partner ale tvrdí že se do mě neudělal, ale mě vynechala menstruace a je to už 5. den.. místo menstruace mám hnědý výtok s občasnýma kapkami krve…myslíte že to znamená že jsem těhotná? :/ na těhotenství nemám věk :(

Ahojky! Mám ten samý problém! Byla jsi těhotná? Už 5 den mám hnedy rosolovitý výtok s kapkami krve. Testy mám negativni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.9.13 16:51

Ahoj holky. S přítelem se snažíme o miminko, ale nějak se nedaří. Ale MS nemám normální. Už 5 týdnů špiním každých 14 dní skoro týden. Bolesti mám jako u MS. Zhoršila se mi pleť a pořád pobolívá podbřišek. Neporadíte? prosím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
8.9.13 17:00

@vrbicka123 já bych si na tvým místě radši zašla k dr.
Může to být hormonální, ale taky třeba nějaká cysta :think: Taky to nemusí znamenat vůbec nic špatnýho, ale lepší je mít jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.9.13 19:34

A je tam nějaká pravděpodobnost, že bych mohla být těhotná? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
8.9.13 20:01
@vrbicka123 píše:
A je tam nějaká pravděpodobnost, že bych mohla být těhotná? :,(

tak si zkus udělat test :)…ale pokuď už takhle špiníš 5 týdnů každých 14 dní, tak těžko odhadovat, jestli by to mohlo být těhotenství :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí