Laparoskopie nadstandart U Apolináře

6792
15.12.11 19:15

laparoskopie nadstandart U Apolinare

Ahoj holky,nechci vypadat jak nejaka rozmazlena Káča :? ale mam jit v nejblizsi dobe na laparku k Apolinari,chci se zeptat jestli je moznost na gynekologickem oddeleni nadstandartu.Jde mi o to abych byla na pokoji sama,spatne snasim lidi ktere neznam :oops: :? hlavne nemuzu spat kdyz jsem s nekym cizim…a tak se chci zeptat jestli mate nekdo zkusenost a kolik to stoji…moc dekuju :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
perfect day
18.12.11 22:13

mám zkušenosti s laparoskopií u Apolináře…jaká tě čeká operace/vyšetření? A víš, kdo tě bude operovat? Já jsem toužila po nadstandardu, nebyl volný, nevím, jestli si ho můžeš zamluvit dopředu.

• Citovat
  • Upravit
6792
18.12.11 23:08
perfect day píše:
mám zkušenosti s laparoskopií u Apolináře…jaká tě čeká operace/vyšetření? A víš, kdo tě bude operovat? Já jsem toužila po nadstandardu, nebyl volný, nevím, jestli si ho můžeš zamluvit dopředu.

fakt mas zkusenosti? jdu tam zitra se domluvit ani nevim kam mam poradne jit.na papire mam napsano doktor Kuzel tak nevim jestli on.Zkusim se zeptat i na ten nadstandart.A jak dlouho jsi tam byla? Jaky byl personal? A kolik vas bylo na pokoji? :oops: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
18.12.11 23:09

jo a jdu na laparku a pak od h jak do tebe budou poustet tu vodu a sledovat pruchodnost…mam fakt strach spatne tyhle veci snasim :oops: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
perfect day
18.12.11 23:14

ja jsem byla s mimodeloznim, pak se z toho vyklubala vetsi operace i castecne delohy, ale zvladli to jeste laparoskopicky. Operovala me pan docent Mara, dodnes, kdyz si na nej vzpomenu, me zavali pocit vdecnosti a opravdove ucty. No, abych to shrnula, po 10 denni hospitalizaci v jine nemocnici, kde me porad odbyvali s tim, at cekam a nesilim, ze to dopadne asi dobre, jsem podepsala reverz a jela k apolinari ( vse jsem si predtim domluvila samozrejme)-kde jsem sice jeste v den prijmu vyslechla neprijemnou zpravu, ze tehotenstvi je skutecne spatne usazene ( v rohu delohy - neobvykle),pak slo vse rychle. V predchozi nemocnici jsem byla na nadstandardu a myslela jsem, ze zesilim, kdyz mi rekli, ze u Apo neni nad. volny,

• Citovat
  • Upravit
6792
18.12.11 23:19

no prave taky se toho desim.Jezisi tak tys to mela husty,moc mne to mrzi! ja ani nevim kam mam poradne zitra jit asi dolu na ambulanci gynekologickou :nevim: prej delaj i klystyr :roll: 8o no jako vubec nevim co budu delat,ale nadstandart by mi pomohl ale cetla jsem ze to stoji 1500kc na den..tak uvidime..takze jsi byla spokojena jo?a kolik vas teda bylo na pokoji? promin za ty otazky ale opravdu jsem nervozni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
perfect day
18.12.11 23:20

ve finale to bylo to nejlepsi, co me mohlo potkat - byla jsem totalne zhroucena, ale spolecnost holek , ktery tam lezely me opravdu pomohla - sestry me evidentne daly na pokoj s vekove priblizne stjnymi rocniky, - vsem okolo 30, ale ty osudy!! byla jsem na tom vpodstate nejlip,dodnes vzpominam,jak moc jsme se NASMALY!! Zvaz si to, pokud jdes na zakrok jako je sledovani pruchodnosti, tak asi nejde moc o nervove vypeti jako pri ukonceni tehotenstvi - tam bych mozna o nadstandardu uvazovala . abych mela klid.
Niceho se neboj, je to spickova nemocnice! Interier trochu horsi, ale to je uplne vedlejsi:-)

• Citovat
  • Upravit
6792
18.12.11 23:22
perfect day píše:
ve finale to bylo to nejlepsi, co me mohlo potkat - byla jsem totalne zhroucena, ale spolecnost holek , ktery tam lezely me opravdu pomohla - sestry me evidentne daly na pokoj s vekove priblizne stjnymi rocniky, - vsem okolo 30, ale ty osudy!! byla jsem na tom vpodstate nejlip,dodnes vzpominam,jak moc jsme se NASMALY!! Zvaz si to, pokud jdes na zakrok jako je sledovani pruchodnosti, tak asi nejde moc o nervove vypeti jako pri ukonceni tehotenstvi - tam bych mozna o nadstandardu uvazovala . abych mela klid.
Niceho se neboj, je to spickova nemocnice! Interier trochu horsi, ale to je uplne vedlejsi:-)

mas pravdu ja vim ze bych ten nadstandart nejak moc nepotrebovala ale se mnou to je moc slozity :nevim: nemuzu spat kdyz je u mne nekdo cizi a jsem vubec tak nejak celkove nervozni,co kdyz budu chrapat a ostatnim to bude vadit :nevim: no napadaj mne kraviny ja vim :lol: :oops: ale dekuju ti ze se aspon nekdo ozval :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
perfect day
18.12.11 23:23

bylo nas tam 5, ja vim, sila, ale na spani ti daj kdyztak na pozadani nejakej super-prasek, co te smazne a budes spat jak mimino. Ja, kdyz jsem uz vedela, ze dalsi tehotenstvi v prdeli, tak jsem chodila i ven na kaficko a cigo a sestricky ani nemrkly brvou, byly skvely!! A klystyr..clovece nebyl..ale ono je mozna lepsi, kdyz je, protoze vim, ze po lapa jsem mela fak probelm jit poprve na velkou.

• Citovat
  • Upravit
6792
18.12.11 23:25

pet jo? :roll: a navstevy na pokoj mohli? jo a to je taky zajimave to koureni taky kourim,takze muzes jit normalne ven a nikdo ti nevynada jo? to by bylo dobry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
18.12.11 23:27

a jeste jeden blbej dotaz,na jidlo jste chodily do spolecne mistnosti? nebo ho nosej na pokoj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
perfect day
18.12.11 23:32

navstevy mohly jen k totalne lezicim. ono je to logicky, kdyz tam clovek lezi, neni moc zbedavej na cizi manzely:-) jidlo se ji u stolecku na chodbe, al ebylo velmi dobre, na nemocnici a velkovyvarovnu ok - obcas i jogurt, zelenina, proste ok. na kolik dni budes hospitalizovana?

• Citovat
  • Upravit
6792
18.12.11 23:35

aha dalsi problem :nevim: ja jsem fakt strasna!! :zed: mam socialni fobii vis uz asi 4roky uz zvladam jezdit metrem chodit na nakupy…ale nezvladam jist u stolu strasne se mi klepou ruce mam pocit ze na mne lidi koukaj :mrgreen: jeste nevim na kolik to bude dni muj gyndar rekl ze se jedna tak o dve noci ale co jsem si psala s holkama tak vsechny rikaj tak na pet :roll: zitra se dozvim vic! a moc ti dekuju!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
perfect day
18.12.11 23:49

co si pamatuju, tak jsem casto stolovala sama, jidla jsou vzdy v nejakem rozmezi casu, tak si treba pockas a pujdes pozdeji, kdyz se to vylidni. pokud mas notebook, ber ho s sebou, maji tam wifi pro pacienty!

• Citovat
  • Upravit
perfect day
18.12.11 23:50

no a jizvy po laparoskopii jsou uz skoro pryc ( byla jsem presne pred rokem), poho! pa a kdyztak se ozvi z nemocnice a at ti vysetreni dopadne dobre, predpokladam, ze jdes kvuli planovanemu otehotneni.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex