Hodinky do vany

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.1.23 10:43

Hodinky do vany

Ahoj lidičky, mám hodinky Huawei band 6, výrobce píše, že mají vodotěsnost 5ATM 50m. Že zvládnou mytí rukou, déšť, koupání v bazénu.

Ale i přesto mám obavy, že přestanou fungovat, když s nimi půjdu do sprchy. Nechce se mi je každý den sundávat :lol:

A tak mě zajímá, jestli máte někdo taky tyto hodinky nebo jiné hodinky s 5ATM a normálně se s nimi sprchujete a hodinky fungují? :lol:

Díky za zkušenosti :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19.1.23 10:49

Mám Honor Band 5 - vodotěsnost 50 m (5 ATM). Úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16150
19.1.23 11:12
@Anonymní píše:
Ahoj lidičky, mám hodinky Huawei band 6, výrobce píše, že mají vodotěsnost 5ATM 50m. Že zvládnou mytí rukou, déšť, koupání v bazénu.

Ale i přesto mám obavy, že přestanou fungovat, když s nimi půjdu do sprchy. Nechce se mi je každý den sundávat :lol:

A tak mě zajímá, jestli máte někdo taky tyto hodinky nebo jiné hodinky s 5ATM a normálně se s nimi sprchujete a hodinky fungují? :lol:

Díky za zkušenosti :palec:

Měla jsem různé typy náramků, nebo hodinek. Pokud s nimi jde plavat, tak je nesundávám, proč taky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7847
19.1.23 11:16

Sportovní hodinky do sprchy sundavám, ale jen kvůli tomu, abych si umyl i kůži pod nimi. Taková práce to není je sundat a nadat ;) Jinak při mytí rukou, nebo plavání je mám normálně na ruce a nic jim není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7239
19.1.23 11:30

Garmin venu vodotěstné 5 ATM a pohoda.. už je mám asi 2-3 roky.. sprchují se s nimi denně… i plavala v moři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
19.1.23 11:34

Garmin Fenix 6 - 5 ATM - plavu v nich moře, bazén, rybník. Vždyť jsou na to určeny, takže není důvod, proč by neměly vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11777
19.1.23 11:58

Mám Xiaomi myband 4 a krom vody ve sprše vaně bazénu výrivce a v minerálních horkých pramenech jsem je máchala i v desinfekcich jako persteril nebo anticovid - dělám ve zdravotnictví takže vždy před odchodem ze směny hodinky vymacham v desinfekci…a pořád fungují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60977
19.1.23 12:11
@rmot píše:
Sportovní hodinky do sprchy sundavám, ale jen kvůli tomu, abych si umyl i kůži pod nimi. Taková práce to není je sundat a nadat ;) Jinak při mytí rukou, nebo plavání je mám normálně na ruce a nic jim není.

No přesně, normálně se s nima koupu v bazénu, v moři.. Ale do vany si je vždycky sundavam teda.. Pod ten pásek se dostane dost nečistot a neumím si představit, že se pod nim neumyju, občas teda umyju i ty hodinky, pásek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10130
19.1.23 13:02

Ono tam ale nejde ani moc o vodu, jako o teplotu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101452
19.1.23 13:05

@xsaleen No, ja se do vany chodim koupat, ne uvarit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
19.1.23 13:22

@Vladusxx Konečne taky nějaký člověk, co desinfikuje hodinky. :mrgreen:
Alespoň si nepřipadám jak úplný blázen. :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10130
19.1.23 13:45

@j.a.n.i1 já tím chci říct, že déšť, nebo voda na mytí rukou nemívá. 45-50st jako když se koupeš/ sprchujes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7847
19.1.23 14:08
@Ťarbík01 píše:
Alespoň si nepřipadám jak úplný blázen. :mrgreen: :pankac:

Neboj, dělá to určitě víc lidí :D Já je občas jen opláchnu vodou, případně s trochou mýdla. Přeci jen je to na té ruce pořád, tak se to také zaprasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11777
19.1.23 14:24
@Ťarbík01 píše:
Alespoň si nepřipadám jak úplný blázen. :mrgreen: :pankac:

Po některých směnách bych se nejradši naložila do desinfekce celá :lol: ale na těch hodinkách se toho může dost skryté zachytit a pa je člověk na sobě pořád tak to určitě není na škodu…stejně tak tam vždycky na chvíli namočím klíče a prejizdim telefon ubrouskem s desinfekci…přijde mi to v mě profesí normální… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101452
20.1.23 00:01
@xsaleen píše:
@j.a.n.i1 já tím chci říct, že déšť, nebo voda na mytí rukou nemívá. 45-50st jako když se koupeš/ sprchujes

Si spadla z jahody naznak 8o koupat se ve vode 45-50, zkus si hodit do vany teploměr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák