Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mám Honor Band 5 - vodotěsnost 50 m (5 ATM). Úplně v pohodě.
@Anonymní píše:
Ahoj lidičky, mám hodinky Huawei band 6, výrobce píše, že mají vodotěsnost 5ATM 50m. Že zvládnou mytí rukou, déšť, koupání v bazénu.Ale i přesto mám obavy, že přestanou fungovat, když s nimi půjdu do sprchy. Nechce se mi je každý den sundávat
A tak mě zajímá, jestli máte někdo taky tyto hodinky nebo jiné hodinky s 5ATM a normálně se s nimi sprchujete a hodinky fungují?
Díky za zkušenosti
Měla jsem různé typy náramků, nebo hodinek. Pokud s nimi jde plavat, tak je nesundávám, proč taky? ![]()
Sportovní hodinky do sprchy sundavám, ale jen kvůli tomu, abych si umyl i kůži pod nimi. Taková práce to není je sundat a nadat
Jinak při mytí rukou, nebo plavání je mám normálně na ruce a nic jim není.
Garmin venu vodotěstné 5 ATM a pohoda.. už je mám asi 2-3 roky.. sprchují se s nimi denně… i plavala v moři.
Garmin Fenix 6 - 5 ATM - plavu v nich moře, bazén, rybník. Vždyť jsou na to určeny, takže není důvod, proč by neměly vydržet.
Mám Xiaomi myband 4 a krom vody ve sprše vaně bazénu výrivce a v minerálních horkých pramenech jsem je máchala i v desinfekcich jako persteril nebo anticovid - dělám ve zdravotnictví takže vždy před odchodem ze směny hodinky vymacham v desinfekci…a pořád fungují…
@rmot píše:
Sportovní hodinky do sprchy sundavám, ale jen kvůli tomu, abych si umyl i kůži pod nimi. Taková práce to není je sundat a nadatJinak při mytí rukou, nebo plavání je mám normálně na ruce a nic jim není.
No přesně, normálně se s nima koupu v bazénu, v moři.. Ale do vany si je vždycky sundavam teda.. Pod ten pásek se dostane dost nečistot a neumím si představit, že se pod nim neumyju, občas teda umyju i ty hodinky, pásek..
@Vladusxx Konečne taky nějaký člověk, co desinfikuje hodinky. ![]()
Alespoň si nepřipadám jak úplný blázen.
![]()
@j.a.n.i1 já tím chci říct, že déšť, nebo voda na mytí rukou nemívá. 45-50st jako když se koupeš/ sprchujes
@Ťarbík01 píše:
@Vladusxx Konečne taky nějaký člověk, co desinfikuje hodinky.
Alespoň si nepřipadám jak úplný blázen.![]()
Neboj, dělá to určitě víc lidí
Já je občas jen opláchnu vodou, případně s trochou mýdla. Přeci jen je to na té ruce pořád, tak se to také zaprasí.
@Ťarbík01 píše:
@Vladusxx Konečne taky nějaký člověk, co desinfikuje hodinky.
Alespoň si nepřipadám jak úplný blázen.![]()
Po některých směnách bych se nejradši naložila do desinfekce celá
ale na těch hodinkách se toho může dost skryté zachytit a pa je člověk na sobě pořád tak to určitě není na škodu…stejně tak tam vždycky na chvíli namočím klíče a prejizdim telefon ubrouskem s desinfekci…přijde mi to v mě profesí normální… ![]()
@xsaleen píše:
@j.a.n.i1 já tím chci říct, že déšť, nebo voda na mytí rukou nemívá. 45-50st jako když se koupeš/ sprchujes
Si spadla z jahody naznak
koupat se ve vode 45-50, zkus si hodit do vany teploměr.
Ahoj lidičky, mám hodinky Huawei band 6, výrobce píše, že mají vodotěsnost 5ATM 50m. Že zvládnou mytí rukou, déšť, koupání v bazénu.
Ale i přesto mám obavy, že přestanou fungovat, když s nimi půjdu do sprchy. Nechce se mi je každý den sundávat
A tak mě zajímá, jestli máte někdo taky tyto hodinky nebo jiné hodinky s 5ATM a normálně se s nimi sprchujete a hodinky fungují?
Díky za zkušenosti