Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, s mamkou si chceme na Vánoce koupit hodinky, bohužel už nebudeme mít tolik času někde lítat po obchodech, nevíte o nějaké stránce kde se prodávají hodinky, nebo kde jste kupovali vy? Tím pádem můžete doporučit? moc děkuji
@onajeblond ideálně pročíst recenze na heurece od ostatních lidí, záleží odkud jste. Já kupuju v hodinky365, ti jsou v Ostravě, ale mají i e-shop.
@onajeblond Dobrou zkusenost mam s eshopem Timestore a Hodinky365.
Myslim, ze v kamenych obchodech letos bude nabidka bidna, a kdo vi, kdy skutecne otevrou.
Já kupovala loni dítěti. Prostě jsem si našla ty, které se mi líbili a pak je hodila do heureky a objednala z obchodu, kde byla dobrá cena a měl dobré hodnocení.
Dělám to takhle se všema věcma, které chci nebo musím objednat přes net.
@Dermabion píše:
@onajeblond ideálně pročíst recenze na heurece od ostatních lidí, záleží odkud jste. Já kupuju v hodinky365, ti jsou v Ostravě, ale mají i e-shop.
Jj to dělám, čtu hlavně diskuze na heurece, jo ty 365 už jsem koukala, o to kde jsou nezáleží, stejně to objednáme přes ten ehop. Ten tedy doporučuješ jo? A děkuji.
@Svistice píše:
Já kupovala loni dítěti. Prostě jsem si našla ty, které se mi líbili a pak je hodila do heureky a objednala z obchodu, kde byla dobrá cena a měl dobré hodnocení.
Dělám to takhle se všema věcma, které chci nebo musím objednat přes net.
Nemáme právě určený přesný typ, uvidíme jaká bude nabídka, pak podle toho vybereme.
@onajeblond Já loni hodila do google dětské hodinky, vyjelo mi pár eshopů (mimo jiné ty hodinky365), tam jsem prolustroval anabídku, vybrala, co mu chci koupit a nakonec jsem to objednala jinde s pomocí heureky, protože to tam měli zrovna za velmi výhodnou cenu.
@Svistice píše:
@onajeblond Já loni hodila do google dětské hodinky, vyjelo mi pár eshopů (mimo jiné ty hodinky365), tam jsem prolustroval anabídku, vybrala, co mu chci koupit a nakonec jsem to objednala jinde s pomocí heureky, protože to tam měli zrovna za velmi výhodnou cenu.
Právě, zase nechceme dat za hodinky tisíce, kolikrát ty eshopy začínají na 8 stovkách a to už je dost.
Koscom.cz maji i uzasnou prodejnu s mega sortimentem v Praze Na Porici ve Florentinu ![]()
@Hanka1 píše:
Koscom.cz maji i uzasnou prodejnu s mega sortimentem v Praze Na Porici ve Florentinu
Taky mohu koscom doporučit. Letos jsem kupovala mámě online a zkušenost bezproblemová.
@onajeblond píše:
Právě, zase nechceme dat za hodinky tisíce, kolikrát ty eshopy začínají na 8 stovkách a to už je dost.
Nevím jak v dospělácké kategorii. Už hodně dlouho náramkáče nenosím. Ty poslední zcela obyčejné před 15 lety stály asi 500. Já loni hledala klučičí dětské a ceny byly tak od 350-1200. Dle provedení apod.
Mužovi jsem hodně let dozadu kupovala multifunkční hodinky jako doplněk/šperk od Festiny a tam jsem počítala, že to pár tisíc stát bude.
A nebo prostě počkat, až otevřou krámy a jít vybrat tam. Ale fakt nevím, jak se dneska obyčejné dámské hodinky pohybují (co je dobrá cena).
@ivašot. píše:
Taky mohu koscom doporučit. Letos jsem kupovala mámě online a zkušenost bezproblemová.
Jj ja rada chodim i do Florentina osobně vyzkoušet…
@onajeblond ano doporučuji, protože když byl problém (vypadl mi kamínek- určitě za to nemohli tak mi ho vyměnili, byli velmi vstřícní plus když u nich koupíš hodinky mění ti baterie zdarma) takže já vnímám hlavně to, že ikdyž už něco řešit tak víš, že tě nepošlou do… třeba klenoty aurum pravě kvůli jejich servisu (šlo ale o šperky) určitě nikdy nedoporučím, takové to když ptáčka lapají…