Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím je tu někdo kdo má doma hodně levnou wifinu? Kolik platíte a u koho to máte? Myslím normální lidi a né třeba pokud to máte levně přes známé atd ![]()
Já mám UPC ten nejlevnější internet bez tv atd a platím 650kč a na to, že wifi chytám dobře jen v místnosti u modemu a jinde moc ne, tak mi to přijde za ty prachy drahý.
Kamarádka měla před dvěma lety prý nějaký CZNET a platila do 200kč měsíčně, sice si stěžovala, že když byli bouřky, že to téměř nešlo, ale jinak prý dobrý ![]()
Já krom videi na youtube a emailu toho moc nedělám, tak jsem si říkala jestli by mi to nestačilo?
Nemáte někdo zkušenosti s hodně levným netem?
Ahoj máme vyladěný internet příbramsko platíme 250,– měsíčně a šlape peckově
dokonce máme nejlepší internet v okolí ![]()
Tak za tuhle cenu mám u UPC balíček TV+internet+pevná linka a v pohodě chytám signám wifi přes 3 místnosti od modemu.Je to ten nový modem Horizon, ale i přes ten starý jsem chytala dobře.
@Verciste reknete ze chcete odejit, ze vam konkurence nabizi min. Urcite pujdou s cenou dolů ![]()
Nejlevnejsi balíčky se pohybuji cca od 150,– samozrejme nejnizsi rychlost, ale pukud nehrajete hry, tak na internet to staci.
Odkud jste?
Bratr je taky myslím u UPC, chtel odejit, ale snizili mu to. Se ho zeptam kolik nyni plati
@MišelkaX píše:
@Verciste reknete ze chcete odejit, ze vam konkurence nabizi min. Urcite pujdou s cenou dolů
Nejlevnejsi balíčky se pohybuji cca od 150,– samozrejme nejnizsi rychlost, ale pukud nehrajete hry, tak na internet to staci.
Odkud jste?
Bratr je taky myslím u UPC, chtel odejit, ale snizili mu to. Se ho zeptam kolik nyni plati
to už jsem zkoušela 2×. Jednou jsem se ptala a po druhý jsem tam volala stím, že odcházím a kam mám poslat výpověd smlouvy a stejně nic… ![]()
Platíme asi 300kč, máme Monex je perfektně rychlý. 15 Mb/s. ![]()
Mame za 150 kc, od mistniho typka, bohate nam to staci. Ostatni lide maji Tlapnet ci Foxlink a je to kolem 200-300 kc. Zalezi odkud jste. Urcite se najdenejaka spolecnost co to ma levnejsi.
@blabla123 15Mb/s rozhodně není rychlé, za perfektně rychlé lze považovat 1 Gb/s… ![]()
@Verciste píše:
Já mám UPC ten nejlevnější internet bez tv atd a platím 650kč a na to, že wifi chytám dobře jen v místnosti u modemu a jinde moc ne, tak mi to přijde za ty prachy drahý.
To, že wifi chytáš jen někde nebude problém poskytovatele, ale toho, co ti říší net po baráku (laicky řečeno).
Jinak je dobrý napsat odkud seš, nejlevněji vychází většinou místní poskytovatel.
Uvedená cena je opravdu dost vysoká, takový internet v nabídce UPC snad ani nemá, pokud se budeme bavit o nejnižším internetu. Včetně zařízení s wifi je to necelých 500,– a pokud pošleš výpověď, kontaktovat tě určitě budou. Jenom pro info, ten „nejnižší“ internet v nabídce je dneska 100 Mb/s, což jinde za tyhle prachy neseženeš, rozhodně ne v poměru cena/kvalita a pokud máš problém s modemem, tak si ho nech opravit/vyměnit. Ale slabou můžeš mít taky Wifi ve svém zařízení, takže tam ti výměna modemu nepomůže. Mám taky UPC a bydlím v paneláku a je jedno, ve které místnosti jsem ![]()
@Klaudinacek http://www.bezdratovepripojeni.cz/praha mrkněte tady